![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
O mica nelamurire
Last Updated: Jan 04 2008 13:34, Started by
VladB1989
, Jan 04 2008 12:58
·
0

Posted 04 January 2008 - 12:58

Salutare tuturor. Lucrez la atestatul meu de informatica si am o nelamurire. Am o pagina harta.html, care se deschide intr-un popup. exista vreo sansa ca in acel popup sa mai am o functie care sa deschida un alt popup? deoarece in modul in care este scrisa acum, se deschide in aceeasi fereastra.
Functia este urmatoarea: <script type="text/javascript"> <!-- var newwindow; function info(url) { newwindow=window.open(url,'name','height=550,width=500, top=100, left=200, toolbar=no, directories=no, status=no, menubar=no, scrollbars=no, resizable=no'); if (window.focus) {newwindow.focus()} } // --> </script> Va multumesc anticipat:) |
Posted 04 January 2008 - 13:34

Hmm. s-a intamplat ceva ciudat. mai devreme mi s-a parut ca am gasit optiunea edit, dar acum nu o mai vad..
Am rezolvat. Toata chestia era schimbarea numelui noii ferestre. Rog moderatorii sa inchida topicul. Va multumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users