![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Efecte secundare anticonceptionale Jeanine
Last Updated: Jan 03 2008 09:10, Started by
Mona_sweet
, Jan 03 2008 02:06
·
0

Posted 03 January 2008 - 02:06

Am nevoie de ajutor. Am inceput sa iau anticonceptionale Jeanine la recomandarea medicului ginecolog in urma unui control si analize de sange acum 18 zile. De 4 zile mi-a aparut o sangerare de culoare inchisa. Nu este in cantitati mari,dar este prezenta si ma deranjeaza. Am inteles ca acest lucru este normal pana cand corpul se obisnuieste cu anticonceptionalul dar as vrea sa stiu cat dureaza. In saptamana viitoare teoretic ar trebui sa-mi vina ciclul, dar daca dupa aceea sangerarea continua, ce-ar trebui sa fac? Acest lucru imi provoaca disconfort desi nu simt nici o durere, insa nu-mi convine sa stau tot timpul cu "scutece"
![]() |
Posted 03 January 2008 - 02:12

Mona_sweet, on Jan 3 2008, 02:06, said: Am nevoie de ajutor. Am inceput sa iau anticonceptionale Jeanine la recomandarea medicului ginecolog in urma unui control si analize de sange acum 18 zile. De 4 zile mi-a aparut o sangerare de culoare inchisa. Nu este in cantitati mari,dar este prezenta si ma deranjeaza. Am inteles ca acest lucru este normal pana cand corpul se obisnuieste cu anticonceptionalul dar as vrea sa stiu cat dureaza. In saptamana viitoare teoretic ar trebui sa-mi vina ciclul, dar daca dupa aceea sangerarea continua, ce-ar trebui sa fac? Acest lucru imi provoaca disconfort desi nu simt nici o durere, insa nu-mi convine sa stau tot timpul cu "scutece" ![]() Primul lucru care trebuie sa-l faci (dupa cititea atenta in prealabil a prospectului ) este sa te duci fuga la medic |
Posted 03 January 2008 - 02:18

Posted 03 January 2008 - 02:26

Mona_sweet, on Jan 3 2008, 02:18, said: Deci teoretic ar trebui sa se opreasca sangerarea? deja o am de 3 zile. e mult? ![]() Teoretic nu este mult. Organismul tau suporta in aceasta perioada transformari.Poate chiar ciclul sa-ti fi venit mai devreme. Daca ai facut sex in aceasta perioada ai consumat mai mult alcool ca de obicei poi fi si ei factori care au produs sangerarea. Nu exista o singura cauza. Exista un cumul de factori. Apropo si stresul este o cauza asa ca linisteste-te si treci la somn. Iar maine o programare la medic. |
Posted 03 January 2008 - 09:10

Mona_sweet, on Jan 3 2008, 03:06, said: Am nevoie de ajutor. Am inceput sa iau anticonceptionale Jeanine la recomandarea medicului ginecolog in urma unui control si analize de sange acum 18 zile. De 4 zile mi-a aparut o sangerare de culoare inchisa. Nu este in cantitati mari,dar este prezenta si ma deranjeaza. Am inteles ca acest lucru este normal pana cand corpul se obisnuieste cu anticonceptionalul dar as vrea sa stiu cat dureaza. In saptamana viitoare teoretic ar trebui sa-mi vina ciclul, dar daca dupa aceea sangerarea continua, ce-ar trebui sa fac? Acest lucru imi provoaca disconfort desi nu simt nici o durere, insa nu-mi convine sa stau tot timpul cu "scutece" ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users