![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
problema mare CAT model MBC 2001
Last Updated: Feb 18 2005 19:52, Started by
bantex
, Aug 16 2004 15:15
·
0

Posted 15 August 2004 - 01:35

Salut vin si eu cu o problema serioasa de tot, am si eu un amplituner CAT model MBC 2001,si nu imi reda opticul (din placa de sunet imi iese optic si intra in amplituner), la calculator imi arata ca functioneaza in schimb la amplituner nu se aude normal, la fel nici pe coaxial nu scoate, in schimb pe normal (iesirea de la boxe din placa de sunet) legat la auxiliarul amplitunerului functioneaza.
Ce ziceti care-i faza? problema serioasa? din pacate mi l-a adus un curier direct acasa si nu l-am putut verifica, nici telecomanda nu functioneaza, nare nici capac, un satelit din fata baraie, AVETI GRIJA CE CUMPARATI, daca se poate sa nu fie produs refurbished. Si apropo cablu digital - optic pute-ti cumpara de aici == http://www.digitalwo...e.php?idcat=216 == la pretul de 192.600 LEI. |
Posted 15 August 2004 - 12:01

vezi daca nu are un meniu de setari pentru alegerea analog sau digital
|
Posted 16 August 2004 - 15:15

da.... am facut setarile. Am o placa de paza ABIT an7, cu placa de sunet incorporata sound storm si are intrare si iesire optica pe langa ce-a digitala si analoaga 5.1, am incercat in toate felurile si degeaba, daca stii vreo alta smecherie din receiver eventual ca din alta parte nu stiu de unde sa scot in calulator imi arata ca sunetul iese dar nu se aude nimic......................... ?????
|
Posted 16 August 2004 - 16:42

E greu pina la imposibil de dat retete la modul asta, dar o chestie poti sa faci: ia un DVDplayer si vezi daca functioneaza ampul. In felul asta vezi ce e ampul sau calculatorul.
Aaa ma gindeam la setarile de la amp. Vezi daca poti aloca variabil intrarea optica unui canal anumit, de ex. "dvd" sau "tv" etc. In situatia asta exact acel canal trebuie selectat pentru iesirea in boxe. |
Posted 27 August 2004 - 21:00

Da pe calcu respectiv ai mai avut un sistem asemanator?
O mers? |
Posted 30 August 2004 - 22:53

Da am ,mai avut un asemenea ampli. la calculator si acela mergea in schimb asta nu mai vrea sa mearga, am incercat si cu un DVD player, tot degeaba. Nu stiu, a vazut cineva un asemenea sistem nou de vanzare aici in Romania, ca se pare ca toate cate am auzit sau le-am vazut ca se vand sunt refurbishet. Deci toate au cate o hiba se pare ca al meu ampli are cea mai urata problema.
|
Posted 09 January 2005 - 23:29

Saltare, stiu ca a cam trecut timpul dar am si eu acum o mare problema . :) am luat si eu un astfel de sistem cat MBC 2001, tot de la xdata, si ma intereseaza varianta de legatura intre PC si sistem altfel decat prin cablu jac stereo + 2 rca
Te rog daca imi poti oferi ceva informatii utile, trimite-mi un mail. [email protected] Merci mult. |
Posted 18 February 2005 - 19:52

mai incearca o setare din Volum control/Advanced/S/PDIF(pentru coaxial); ar trebui sa mearga
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users