![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Israel
Last Updated: Jan 11 2023 14:18, Started by
cleo222
, May 19 2007 18:17
·
2

Posted 11 January 2023 - 14:18

Hello, vad ca nu a mai fost ceva activitate pe aceasta pagina de ceva timp.
As avea si eu o intrebare. Ne-am hotarat ca pe la inceput de octombrie anul asta sa mergem 3 nopti in iersusalim si 2 in tel Aviv. perioada in care am putea ar fi dupa 8 octombrie, am fi vrut mai devreme, in jur de 1 dar am vazut ca au doua mari sarbatori si parca le-am evita din cauza de transport si locatii deschise, lasa si aglomeratia. Am vazut ca intre 8-22 octombrie ar fi ok. Cam cum e vremea, perioada asta pana in 15 octombrie? Poti sa faci si o plaja ceva in tel-Aviv? Ploi ceva? Totodata, daca ma intorc spre casa vineri seara, avem transport spre aeroport spre ora 16-17? Multumesc frumos. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users