![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Israel
Last Updated: Mar 10 2023 11:57, Started by
cleo222
, May 19 2007 18:17
·
2

Posted 19 September 2008 - 21:30

Salutare!
Intre 3 si 12 august am avut ocazia sa vizitez Israelul.Am plecat de pe Otopeni pe 3 augst cu o cursa Romavia(in loc de 3 pm am plecat la 8 pm!),iar dupa 3 ore de zbor am aterizat pe aeroportul Ben Gurion dupa ce in prealabil am survolat Tel-Avivul care este superb luminat.Aeroportul imens si foarte avangardist ne-a lasat o impresie extraordinara.Intrarea pe la vama a fost usoara,ne-au intrebat chestii uzuale,daca suntem prima data in israel,ce profesie avem,totul a durat 5 min.Pe aeroport ne-a asteptat ghidul de limba romana,care pe parcusul sederii in israel nu ne-a lasat o impresie prea buna,incercand tot felul de afaceri! pe seama noastra de la schimbat bani la un curs neconvenabil pana la faptul ca ne ducea tot timpul la restaurante foarte scumpe. Israelul este o tara a constrastelor,unde batalia pentru apa se vede cu ochiul liber.Mi-a placut in mod deosebit Ierusalimul(nu ma asteptam ca orasul sa rasara in plin desert),marea Galileii ,Haifa(de departe cel mai frumos si spectaculos oras din Israel. Tel Avivul mi s-a parut un oras modern dar lipsit de personalitate.Mi-a placut mult plaja din Tel aviv. Pentru mai multe detalii astept intrebarile voastre pe e -mail [email protected] Attached Files |
Posted 20 September 2008 - 00:57

Mai, care-i logica afirmatiei facute aici: "Viza este mai greu de obtinut. Daca ai viza de SUA sau esti necasatorita/necasatorit o sa fie mai greu"? Partea cu viza de SUA n-o inteleg: nu erau prieteni israelienii cu americanii? Ce-mi scapa?
|
Posted 16 October 2008 - 13:44

Plec intr-o excursie in israel intre la inceputul lui noiembrie. Ma puteti ajuta cu informatii despre clima din acea perioada?
|
Posted 06 November 2008 - 12:14

si eu plec in 16 noiembrie in Israel.
as dori ceva recomandari in privinta securitatii desi este o excursie organizata, cu ghid, etc. |
Posted 12 November 2008 - 23:05

Plec intr-o excursie in israel intre la inceputul lui noiembrie. Ma puteti ajuta cu informatii despre clima din acea perioada?
si eu plec in 16 noiembrie in Israel. as dori ceva recomandari in privinta securitatii desi este o excursie organizata, cu ghid, etc. |
Posted 27 December 2008 - 23:51

doresc sa stiu si eu daca a fost cineva de pasti in israel ....ca vreau sa ma duc si nu stiu daca se merita din cauza inghesuielii din biserica
![]() |
Posted 05 January 2009 - 12:45

doresc sa stiu si eu daca a fost cineva de pasti in israel ....ca vreau sa ma duc si nu stiu daca se merita din cauza inghesuielii din biserica ![]() Aceeasi curiozitate o am si eu. Daca a fost cineva in noaptea Invierii la Sfantul Mormant...Sa ne povesteasca si noua experienta traita... |
Posted 06 February 2009 - 19:14

Plec la sfarsitul lunii martie pt o saptamana in Israel. Despre latura turistica/istorica sunt informat destul de bine. Ce as vrea sa stiu e daca merita sa fac ceva cumparaturi acolo. In aeroportul Ben Gurion am inteles ca sunt preturi bune la duty-free-uri. Cei care puteti de detalii nu ezitati.
![]() |
Posted 07 February 2009 - 11:22

Plec la sfarsitul lunii martie pt o saptamana in Israel. Despre latura turistica/istorica sunt informat destul de bine. Ce as vrea sa stiu e daca merita sa fac ceva cumparaturi acolo. In aeroportul Ben Gurion am inteles ca sunt preturi bune la duty-free-uri. Cei care puteti de detalii nu ezitati. ![]() Edited by LoveDemon, 07 February 2009 - 11:30. |
Posted 22 June 2009 - 15:57

as vrea sa plec in octombrie intr-un pelerinaj Israel-Egipt=Iordania. stiu ca o sa fie destul de obositor dar poate cine a mai fost, imi impartaseste si mie cateva impresii....
![]() |
Posted 22 June 2009 - 19:21

|
Posted 22 June 2009 - 22:23

as vrea sa plec in octombrie intr-un pelerinaj Israel-Egipt=Iordania. stiu ca o sa fie destul de obositor dar poate cine a mai fost, imi impartaseste si mie cateva impresii.... ![]() |
Posted 22 June 2009 - 22:48

deci ai fost si pe muntele Sinai? cum ti s-a parut?am vazut ca se urca greu pe pietre si trebuie imbracaminte groasa. asa este?
|
Posted 23 June 2009 - 18:40

deci ai fost si pe muntele Sinai? cum ti s-a parut?am vazut ca se urca greu pe pietre si trebuie imbracaminte groasa. asa este? ![]() ![]() |
Posted 20 September 2009 - 22:14

buna!
din Israel m-ar interesa sa cumpar si produse cosmetice de la marea moarta. probabil ca de-a lungul coastei marii moarte vom sta prea putin timp si as vrea sa stiu daca se gasesc si in alte zone si daca da, cam care sunt preturile? |
Posted 21 September 2009 - 22:36

Sunt peste tot, si preturile variaza - in general produsele "no-name" cu eticheta de Marea Moarta sunt ieftine.
|
|
Posted 21 September 2009 - 22:36

buna! din Israel m-ar interesa sa cumpar si produse cosmetice de la marea moarta. probabil ca de-a lungul coastei marii moarte vom sta prea putin timp si as vrea sa stiu daca se gasesc si in alte zone si daca da, cam care sunt preturile? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users