Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

Cum se instaleaza un sistem de operare Microsoft Windows XP

- - - - -
  • Please log in to reply
246 replies to this topic

#55
Paullik

Paullik

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,760
  • Înscris: 05.07.2008

View Postvlddan, on Aug 16 2008, 00:36, said:

pur si simplu nu a mers nu s-a instalat nimic. Am mai vb cu unii care au laptop cu mult dinaintea mea.. si mi-au spus ceva ce mie mi se pare o aberatie "hardul nu suporta xp" . Stie cineva pe unde as putea gasi un tutorial ca in ritmul asta o iau razna
Ai incercat sa pui drivere S-ATA in kitul de XP?
Daca nu ...
Tutorial
Tutorial
Tutorial
EDIT: mi-a luat-o cristian inainte :lol:

Edited by Paullik, 15 August 2008 - 23:42.


#56
vlddan

vlddan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 08.08.2007
Multam fain. O sa incerc asta maine cand ma trezesc daca nu reusesc....stiu unde va gasesc;))....multumesc inca o data.

#57
KALOO

KALOO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 08.12.2006
De la XP sp2 si sp3 nu ai nevoie de nici un driver sa instalezi windows pe sata. Daca ai un CD mai vechi de XP fara sp inclus atunci citeste ce zic colegii. Poate fi o setare din bios, ceva cu enhanced mode, nu mai retin exact, alege varianta care vezi ca o suporta windowsul.

Edited by KALOO, 15 August 2008 - 23:56.


#58
vlddan

vlddan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 08.08.2007

View PostKALOO, on Aug 16 2008, 00:56, said:

De la XP sp2 si sp3 nu ai nevoie de nici un driver sa instalezi windows pe sata. Daca ai un CD mai vechi de XP fara sp inclus atunci citeste ce zic colegii. Poate fi o setare din bios, ceva cu enhanced mode, nu mai retin exact, alege varianta care vezi ca o suporta windowsul.
Pai am windows media center cumparat asta iarna niciodata folosit. banuiesc ca asta are sp2.

#59
florianmihai

florianmihai

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.12.2007

View PostZuy, on Jan 30 2008, 17:29, said:

Buna ziua,
scuze daca postez aici dar nu as vrea sa deschid un alt topic. Daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa stearga sau sa mute postul. Multumesc.
Am un sistem de operare Windows Xp cu licenta OEM pe care l-am instalat pe laptop cu aproximativ 4 -5 luni in urma. Acum din cauza ca am instalat si dezinstalat o gramada de programe  plus aparitia unor virusi si spyware as dori sa reinstalez sistemul.
E ok?
Se poate ?
Nu va fi o problema cu licenta ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri si imi cer scuze inca odata daca am gresit postand aici sau trebuia sa deschid un alt topic.

Cu respect Zuy. :peacefingers:
in majoritatea cazurilor pe langa licenta propiu zisa ,se mai cere un anumit cod
acel cod il primesti printr-un apel la nr de tel [mentionez nr de tel se afla undeva pe coperta cd]
acel cod insa se schimba odata cu reinstalarea windowsului

#60
MaxPear

MaxPear

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 26.02.2007
Gasisem pe undeva prin forum ceva vag despre un "hard" reset pentru PDA-uri... am pierdut link-ul

Poate sa-mi spuna cineva cum se "reinstaleaza" WM5 pe un PDA?
Se face asa zisul "hard reset" din butonu on-off? Se scoate bateria? Exista riscuri de pierdere de date etc?

Multumesc anticipat

#61
adidas-bike

adidas-bike

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 30.09.2008

View PostJackz0rN, on Feb 1 2008, 17:34, said:

Am incercat sa ii reinstalez windowsu la un prieten si cand aprind calculatorul si bag cd-u cu windows xp aoclo unde ar trebui sa scrie Press any key to  boot from cd imi apare o imagine neagra cu niste linii verzi in partea dreapta si daca dau enter e ca si cand ar executa comanda doar ca tot acceasi imagine ramane cand defapt ar trebui sa imi apara acea imagine cu albastru unde incarca fisierele , iar daca scot cd-ul cu windows cand aprind calculatorul imi apare imaginea cu Asus si dupaia apare imaginea aia cu linii verzi dupa care dispare in 1-2 secunde dupa care ruleaza windowsul normal :)
Cum as putea sa reinstalez windowsu daca imi fitzele astea? mai demult iam mai instalat windowsu si nu imi facea asa :nonobad:
:confuzzled:
  

Ar trebuii sa astepti dupa ce ai reinstalat windowsul.

#62
lutzah

lutzah

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.10.2008
Am si io o mica mare problema.
Tocamai ce mi-am achizitionat un laptop Acer aspire 5920g cu 4 gb ddr2 si nu imi pot instala windows xp. Merge doar Vista.
Ce pot face ? Ma poate ajuta cineva ????

#63
snipest

snipest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,817
  • Înscris: 02.01.2007
Salut. Nu stiu exact unde sa postez, scuze daca gresesc. Spuneti-mi si mie care e comanda ce trebuie scrisa la RUN pt a deschide ferestruica aia din care pot sa-mi setez programele pe care le vreau pornite la Start up.
Multumesc.

#64
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005

View Postlutzah, on Oct 1 2008, 02:28, said:

Am si io o mica mare problema.
Tocamai ce mi-am achizitionat un laptop Acer aspire 5920g cu 4 gb ddr2 si nu imi pot instala windows xp. Merge doar Vista.
Ce pot face ? Ma poate ajuta cineva ????

NU mai pune aceeasi intrebare aiurea peste tot. Nu este voie.
Plus ca deja s-a discutat problema si deja ti s-a rapsuns !!!
http://forum.softped...p;#entry5302929

View Postsnipest, on Oct 1 2008, 15:26, said:

Salut. Nu stiu exact unde sa postez, scuze daca gresesc. Spuneti-mi si mie care e comanda ce trebuie scrisa la RUN pt a deschide ferestruica aia din care pot sa-mi setez programele pe care le vreau pornite la Start up.
Multumesc.
start > run > msconfig > enter > startup

#65
fkn0wned

fkn0wned

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 755
  • Înscris: 05.08.2008

View Postsnipest, on Oct 1 2008, 14:26, said:

Salut. Nu stiu exact unde sa postez, scuze daca gresesc. Spuneti-mi si mie care e comanda ce trebuie scrisa la RUN pt a deschide ferestruica aia din care pot sa-mi setez programele pe care le vreau pornite la Start up.
Multumesc.

msconfig?services.msc?
LE: scuze queen dar n-am vazut ca ai raspuns tu.

Edited by fkn0wned, 01 October 2008 - 15:52.


#66
snipest

snipest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,817
  • Înscris: 02.01.2007
Multumesc frumos, dau o bere cu prima ocazie! :cheers:

#67
ArcA

ArcA

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 31.08.2006
Am si eu o problema dupa instalarea windowsului. Ce fac cu driverele, ex pt placa video cum aflu ce driver ii trebuie?
Se poate ca inainte sa sterg windowsul vechi sa imi pun driverele pe un cd ceva cu vreun program?

#68
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
e onboard sau pe slot AGP/PCI Express? daca stii ce placa de baza ai restul le scoti de pe net.

Edited by xxvirusxx, 09 October 2008 - 14:49.


#69
aleksutzu07

aleksutzu07

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,434
  • Înscris: 13.01.2007

View PostArcA, on Oct 9 2008, 15:43, said:

Am si eu o problema dupa instalarea windowsului. Ce fac cu driverele, ex pt placa video cum aflu ce driver ii trebuie?
Se poate ca inainte sa sterg windowsul vechi sa imi pun driverele pe un cd ceva cu vreun program?
O varianta ar fi sa iei o surubelnita, sa desfaci calculatorul si sa te uiti pe placa video si de baza ce scrie (fabricant, model, eventual serie) si a doua varianta ar fi sa iei Everestsau Pc Wizard.

#70
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,563
  • Înscris: 15.06.2004

Quote

Am si eu o problema dupa instalarea windowsului. Ce fac cu driverele, ex pt placa video cum aflu ce driver ii trebuie?
Se poate ca inainte sa sterg windowsul vechi sa imi pun driverele pe un cd ceva cu vreun program?
Da, exista asemenea programe, nu pot sa-ti indica insa unul ptr ca nu am folosit.
Dar in mod normal poti folosi driverele de pe cd-urile cu care au venit componentele ( placa baza, video, sunet - daca e cazul... ), sau cauti sa vezi ce chipseturi sunt folosite si folosesti drivere generice de la producatorii lor.

#71
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
valabil ce a spus aleksutzu07 daca nu este in garantie. si nu are sigiliu pe unitate

#72
Ferodaktyl

Ferodaktyl

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 258
  • Înscris: 19.09.2007
pot sa instalez windowsXP de pe memstick?Daca da si a mai facut cineva, va rog sa-mi explicati si mie cum.
Pt. ca un prieten si-a luat un laptop d-ala micut care nu are cd-dvd, si cu linux pe el.
Sau alta metoda de instalare windows fara sa desfac calculatorul(pierde garantia).
Si inainte sa-mi spuneti , nu, nu am gasit unitate optica externa pe usb.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate