Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Telefon de back-up.
 Vivando Unirii

Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Pisicuta bagacioasa intra in dulap
 Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?
 La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Proces verbal acasa

Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Echivalentul registrilor din Win in OS X?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Beavix

Beavix

Member

• Grup: Members
Cu ceva timp in urma am downloadat o versiune trial a unui client de mail cu un singur scop - acela de a exporta mailurile mele in format mbox si de a le sorta cum trebuie. Cu alte cuvinte am utilizat trialul o singura data dupa care l-am trash-uit. Acum chiar as vrea sa-l incerc mai ales ca a a aparut o versiune ceva mai noua insa nu ma mai lasa sa-l instalez pentru ca detecteaza ca acum 2 luni a mai fost instalat.

Stiam ca pe Windows informatiile de acest gen sunt scrise de programe prin registri. In OS X unde se gasesc ele?

Centris

Centris

Moderator

stii ca ceea ce intrebi este la limita eticii nu? Mac OS X nu are un echivalent al "registry"

oricum cauta in Library/Preferences un fisier cu numele programului. daca stergi .plist -ul cu pricina s-ar putea (desi cu sanse mici) sa mai poti folosi trial-ul

Beavix

Beavix

Member

Originally posted by Centris
stii ca ceea ce intrebi este la limita eticii nu? Mac OS X nu are un echivalent al "registry"

Don't worry, daca chiar vreau sa folosesc software pirat nu ma incurc cu chestii dintr-astea... exista metode mai usoare... pe asta chiar l-as cumpara daca ar merge cum vreau eu, la fel cum am facut si cu alte programele de $10-$30.

oricum cauta in Library/Preferences un fisier cu numele programului. daca stergi .plist -ul cu pricina s-ar putea (desi cu sanse mici) sa mai poti folosi trial-ul

Nu merge, am incercat. But thanks anyway!

licedk50

licedk50

Junior Member

Vezi ca programele astea se arunca prin tot calculatorul. Am patit-o si eu. Mai cauta prin Library/Application Support. Daca nu, cauta pe tot hardul numele respectiv. O sa fi surprins de rezultat. Si sterge tot ce misca. Din nefericire s-a dus vremea aia cu stersul programului, preferintelor si gata.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate