![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
schema de rack extern pt cd-rom
Last Updated: Nov 11 2004 22:48, Started by
Seducatorul2002
, Aug 11 2004 21:27
·
0

Posted 11 August 2004 - 21:27

Salutare!As vrea sa stiu cum pot sa-mi confectinez un rack pt cd-rom/ cd-rw , extern pe platforma usb 2.0. Eventual o schema. Multumesc mult
|
Posted 12 August 2004 - 09:18

super, nu sunt singurul :) vizi aici: http://forum.softped...&threadid=27409 :drac:
poate facem ceva impreuna :cya: |
Posted 19 August 2004 - 11:53

cu switch-ul intradevar, nu cred ca se merita efortul, dar treaba cu rack-ul extern e super. gandeste-te ca poti conecta cd-rw sau hdd la un calculator care e sigilat si in garantie, sau in alte si alte situatii. m-ar interesa si pe mine. eu am vazut un cd-rw care se conecta pe usb (asa era din fabrica).
|
Posted 19 August 2004 - 13:49

nu merita chinul... sansele sa gasesti procesorul sunt mici, si oricum te-ar costa mai mult decat unul cumparat din magazin. Ca sa nu mai spunem de design si sansa sa-ti iasa de 2 ori mai mare.
|
Posted 11 November 2004 - 22:28

Alice, on Aug 19 2004, 13:49, said: nu merita chinul... sansele sa gasesti procesorul sunt mici, si oricum te-ar costa mai mult decat unul cumparat din magazin. Ca sa nu mai spunem de design si sansa sa-ti iasa de 2 ori mai mare. NU CONSIDER CA MERITA SA SA DAI BANUL CAND PARE DESTUL DE SIMPLU DE FACUT DIN CATE SE VEDE IN POZA DE LA ASTIA DE LA SPOT si decat sa dai 1500 000 pe un plastic mai bine dai pe un hdd :) Attached Files |
Posted 11 November 2004 - 22:48

ok, fa rost de procesorul care interfateaza pata <-> usb, scrie un firmware pt. el, fa cablajul, in asa fel incat sa nu ocupe 20x20cm si mai vorbim.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users