![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare
Last Updated: Jan 09 2008 18:32, Started by
bogdanmc
, Dec 23 2007 01:35
·
0

Posted 23 December 2007 - 01:35

Salut ,am si eu o intrebare.
As vrea sa ma apuc de sala dar am auzit ca facand sala pun cateva kg pe mine, partea urata e ca eu deja am o greutate cam mare. Ma voi ingrasa daca voi face sala sau grasimile se vor transforma ? ![]() Edited by bogdanmc, 23 December 2007 - 01:36. |
Posted 23 December 2007 - 09:49

Depinde cu ce scop faci sala si cum lucrezi acolo. Daca te duci sa slabesti si respecti tot ce trebuie pentru a reusi acest lucru, exact asta vei face
![]() |
Posted 23 December 2007 - 17:36

Nu vreau neaaparat sa slabesc , sa imi mentin greutate dar sa pun si ceva muschi pe mine , nu foarte mult ca n'am timp sa ma tin de sala
![]() |
Posted 23 December 2007 - 17:43

Pai fa atunci exercitii clasice cu un program obisnuit, repetari mai multe cu greutati mai mici... si cred ca vei reusi sa te tonifici un pic
![]() Edited by allah2, 23 December 2007 - 17:43. |
Posted 23 December 2007 - 19:30

bogdanmc, daca mananci ca inainte nu te vei ingrasa, vei pune ceva muschi la inceput si mai putin pe parcurs. daca ieie si suplimente poti ajunge sa pui muschi fara grasime, iar grasimea o vei arde, depinde doar de ce iei si cum lucrezi!
|
Posted 23 December 2007 - 22:58

Am aproape 1.70 si 80Kg , nu cred ca mai e nevoie sa ma ingras. Iar de mancat mananc foarte putin .
|
Posted 27 December 2007 - 16:52

sa sti ca in primul rand conteaza ce mananci nu cat mananci.cel mai bine ar fi sa te duci la sala si lucrezi muschii cu multe repetari pe fiecare grupa, faci acrdio la fiecare antrenament si ieie un supliment care sa aiba multa proteina si putini carbohidrati!
|
Posted 09 January 2008 - 18:32

poi ii logic ca daca cresti in masa cresti si in greutate. si ce daca ai 1.70 si 110kg, daca esti numai muschi ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users