Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!
 GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...
 Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

Intrebare

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

bogdanmc

bogdanmc

Member

• Grup: Members
Salut ,am si eu o intrebare.
As vrea sa ma apuc de sala dar am auzit ca facand sala pun cateva kg pe mine, partea urata e ca eu deja am o greutate cam mare. Ma voi ingrasa daca voi face sala sau grasimile se vor transforma ? :mellow:

Edited by bogdanmc, 23 December 2007 - 01:36.

allah2

allah2

Member

Depinde cu ce scop faci sala si cum lucrezi acolo. Daca te duci sa slabesti si respecti tot ce trebuie pentru a reusi acest lucru, exact asta vei face ;)

Valy1

Valy1

Senior Member

• Grup: Senior Members
http://www.getfit.ro/slabire.php

bogdanmc

bogdanmc

Member

Nu vreau neaaparat sa slabesc , sa imi mentin greutate dar sa pun si ceva muschi pe mine , nu foarte mult ca n'am timp sa ma tin de sala :D

allah2

allah2

Member

Pai fa atunci exercitii clasice cu un program obisnuit, repetari mai multe cu greutati mai mici... si cred ca vei reusi sa te tonifici un pic :)

Edited by allah2, 23 December 2007 - 17:43.

geopsi

geopsi

Senior Member

bogdanmc, daca mananci ca inainte nu te vei ingrasa, vei pune ceva muschi la inceput si mai putin pe parcurs. daca ieie si suplimente poti ajunge sa pui muschi fara grasime, iar grasimea o vei arde, depinde doar de ce iei si cum lucrezi!

bogdanmc

bogdanmc

Member

Am aproape 1.70 si 80Kg , nu cred ca mai e nevoie sa ma ingras. Iar de mancat mananc foarte putin .

geopsi

geopsi

Senior Member

sa sti ca in primul rand conteaza ce mananci nu cat mananci.cel mai bine ar fi sa te duci la sala si lucrezi muschii cu multe repetari pe fiecare grupa, faci acrdio la fiecare antrenament si ieie un supliment care sa aiba multa proteina si putini carbohidrati!

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

poi ii logic ca daca cresti in masa cresti si in greutate. si ce daca ai 1.70 si 110kg, daca esti numai muschi ?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate