Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Preturi momeala ? (dar care e sme...

Alternative pod Giurgiu - Ruse

Cat spatiu stocare aveti in total...

Centrale termice compacte
 Portofoliu incepator pe Bursa New...

Probabil inselatorie pe OLX

Istoric Google

Copil cu temperament sangvinic
 ADA TEL SERVICES

inlocuire bara fata clio 4

Ce avem de platit in 2024 la cump...

La mulți ani @Arader!
 La mulți ani @gabiroa!

La mulți ani @gerbil!

La mulți ani @Therockstar!

Suspect Frauda Informatica
 

Samsung SGH-E210

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
DarkAngel_Andrew

DarkAngel_Andrew

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 25.06.2007
Am telefonul mai sus mentionat si am cumparat un card de 512mb.Am cumparat telefonul ieri,l-am lasat sa se descarce,apoi l-am lasat la incarcat 12 ore.Am bagat melodii prin bluetooth din calculator in telefon fara nici o problema.Cand memoria a fost plina(17mb......) am vrut sa bag cardul.....si nici macar nu zicea k a fost inserat....pls help!!!!

#2
DarkAngel_Andrew

DarkAngel_Andrew

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 25.06.2007
Am reusit sa bag cardul,dar daca incerc sa intru in el sau sa bag ceva zice:"Imposibil de adaugat director implicit.Director radacina plin.":|

#3
metall

metall

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.12.2007
si eu am acelasi telefon nu de mult timp ...mie mi-am mers cardul...dar nu reusesc nici cum sa fac filmulete mai mari de 2 mb...va rog daca are cineva o solutie ajutati-ma :mellow:

Edited by metall, 23 December 2007 - 17:28.


#4
Numby

Numby

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 25.12.2007
Eu mi-am luat acest tip de telefon sambata (22.12.2007),si mi-am luat si card,am ajuns acasa si am bagat cardul.Dupa aceea mai l-am butonat eu.Am gasit in Fisierele mele > Cartela Memorie > Optziuni > Stari de cartela de memorie > Formatare Cartela de memorie.Am formatat cardul si la mine merge bine,precizez eu am Card Reader la PC,si am bagat in jur de 200 MB de mp3 si imagini,pe un card de 512 MB.crek la tine ''Am bagat melodii prin bluetooth din calculator in telefon fara nici o problema.Cand memoria a fost plina(17mb......)'' tot ce ai trimis prin bluetooth a intrat in memoria telefonului.cenu reusesc este sa insalez niste jocuri java atat,in rest all god !

Edited by Numby, 25 December 2007 - 20:20.


#5
network10

network10

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.06.2006

 Numby, on Dec 25 2007, 20:16, said:

Eu mi-am luat acest tip de telefon sambata (22.12.2007),si mi-am luat si card,am ajuns acasa si am bagat cardul.Dupa aceea mai l-am butonat eu.Am gasit in Fisierele mele > Cartela Memorie > Optziuni > Stari de cartela de memorie > Formatare Cartela de memorie.Am formatat cardul si la mine merge bine,precizez eu am Card Reader la PC,si am bagat in jur de 200 MB de mp3 si imagini,pe un card de 512 MB.crek la tine ''Am bagat melodii prin bluetooth din calculator in telefon fara nici o problema.Cand memoria a fost plina(17mb......)'' tot ce ai trimis prin bluetooth a intrat in memoria telefonului.cenu reusesc este sa insalez niste jocuri java atat,in rest all god !


pt jocuri incearca asa



INSTALARE JAVA PENTRU SAMSUNG E210

1 TRANSFERATI FISIERELE .jad SI .jar IN FOLDERUL "other files" AL TELEFONULUI
2 TASTATI CODUL *#9998*4678255# (*#9998*INSTALL#)
VA APAREA MESAJUL ACTIVAT
3 TE DUCI PE FISIERUL .jad AL JOCULUI SI DAI OPTIUNI.
VEI FI INTREBAT DACA DORESTI SA INSTALEZI. RASPUNZI "DA"

PENTRU DEZACTIVARE TASTEZI ACELASI COD *#9998*4678255# (*#9998*INSTALL#)

METODA E TESTATA PE TELEFONUL MEU SI MERGE

#6
pant3ras

pant3ras

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 01.01.2008
Am si eu acelasi tip de telefon... Si la fel nu imi merge cardul... Chiar nimeni nu stie cum am putea sa il fac sa mearga?

#7
Specialistul

Specialistul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.02.2008

 network10, on Jan 14 2008, 19:31, said:

pt jocuri incearca asa



INSTALARE JAVA PENTRU SAMSUNG E210

1 TRANSFERATI FISIERELE .jad SI .jar IN FOLDERUL "other files" AL TELEFONULUI
2 TASTATI CODUL *#9998*4678255# (*#9998*INSTALL#)
VA APAREA MESAJUL ACTIVAT
3 TE DUCI PE FISIERUL .jad AL JOCULUI SI DAI OPTIUNI.
VEI FI INTREBAT DACA DORESTI SA INSTALEZI. RASPUNZI "DA"

PENTRU DEZACTIVARE TASTEZI ACELASI COD *#9998*4678255# (*#9998*INSTALL#)

METODA E TESTATA PE TELEFONUL MEU SI MERGE
Salut  all & network10 :cursing: mie nu imi merg codurile :angry: spune ca este activat, intru sa instalez jocurile din "other files"  si nu imi merge. pot sa le trimit sa le sterg, dar nu si sa instalez.
Daca ai putea sa ma ajuti si sa imi zici alte metode sau sa imi zici extensia. Multumesc  :peacefingers:

#8
eu_gabryel18

eu_gabryel18

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.04.2007

 Specialistul, on Feb 21 2008, 21:06, said:

Salut  all & network10 :cursing: mie nu imi merg codurile :angry: spune ca este activat, intru sa instalez jocurile din "other files"  si nu imi merge. pot sa le trimit sa le sterg, dar nu si sa instalez.
Daca ai putea sa ma ajuti si sa imi zici alte metode sau sa imi zici extensia. Multumesc  :peacefingers:

si eu am aceeasi problema.. va rog dati-mi un raspuns pe Y! pe id-ul   eu_gabryel18   :confuzzled:

#9
Specialistul

Specialistul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.02.2008
Eu am bagat card de 1 GB la telefonul asta si nu am avut probleme cu el. Eu zic sa nu umpleti memoria telefonului ca atunci face buguri. E ca memoria swamp de la calculator, intr-un fel sau altul. Am tot incercat sa instalez jocuri aplicatii java, nu merge scrie ca e activat cand bag codurile si atat am incercat si .jar si . jad dar nimic. Poate o sa uplodez un filmulet sa fevdeti si voi. :D

#10
Dotuletz2

Dotuletz2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 332
  • Înscris: 14.11.2007
nu credeam k voi gasi prea curand dar uite k am asteptam ceva timp si am gasit cum sa instalez :D ms all
btw: celor care nu le merge codul *#9998*4678255# asigurati-va k dati Optiuni si nu Ok direct ! ar mai fi o chestie ca sunt putine aplicatii java pt samsung
poate http://forum.softped...howtopic=225032 va ajuta

#11
pant3ras

pant3ras

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 01.01.2008
Cu cardul am rezolvat . :) Am mers si lam inlocuit cu altul...

La jocurile java... Imi merge la perfectie... Am instalat vreo 30 de jocuri... Imi merge si mie...

#12
andreybadboy96

andreybadboy96

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 15.12.2008
sall am si eu samsung e210 si as vra sa stiu 1 kum sal fak sa se auda mai tare 2 exista teme care sa schimbe meniu sau ceva de genu multumesk

#13
whiterose12

whiterose12

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.02.2009

 network10, on Jan 14 2008, 19:31, said:

pt jocuri incearca asa



INSTALARE JAVA PENTRU SAMSUNG E210

1 TRANSFERATI FISIERELE .jad SI .jar IN FOLDERUL "other files" AL TELEFONULUI
2 TASTATI CODUL *#9998*4678255# (*#9998*INSTALL#)
VA APAREA MESAJUL ACTIVAT
3 TE DUCI PE FISIERUL .jad AL JOCULUI SI DAI OPTIUNI.
VEI FI INTREBAT DACA DORESTI SA INSTALEZI. RASPUNZI "DA"

PENTRU DEZACTIVARE TASTEZI ACELASI COD *#9998*4678255# (*#9998*INSTALL#)

METODA E TESTATA PE TELEFONUL MEU SI MERGE

Am folosit metoda aceasta si a functionat
Doar ca aseara cand am incercat sa mai instalez jocuri cand dau optiuni->install pe .jad imi apare apoi o eroare "Java error.Content does not much aplication" iar apoi se restarteaza telefonul.Si am sters unul din jocuri din "java world" apoi am incercat sa il reinstalez dar imi da aceeasi eroare si se restarteaza.Acum nu mai pot instala nici un joc pe telefon.Am incercat si sa ii introduc un cod de resetare,a resetat telefonul ,am pierdut toate jocurile si tot ce aveam si tot nu scap de eroarea asta.
A mai patit cineva asa?Aveti idee ce pot face?

#14
Specialistul

Specialistul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.02.2008

 whiterose12, on 8th February 2009, 19:08, said:

Am folosit metoda aceasta si a functionat
Doar ca aseara cand am incercat sa mai instalez jocuri cand dau optiuni->install pe .jad imi apare apoi o eroare "Java error.Content does not much aplication" iar apoi se restarteaza telefonul.Si am sters unul din jocuri din "java world" apoi am incercat sa il reinstalez dar imi da aceeasi eroare si se restarteaza.Acum nu mai pot instala nici un joc pe telefon.Am incercat si sa ii introduc un cod de resetare,a resetat telefonul ,am pierdut toate jocurile si tot ce aveam si tot nu scap de eroarea asta.
A mai patit cineva asa?Aveti idee ce pot face?
Incearca sa bagi codul de resetare a aplicatiilor java. Acesta este *#9998*2767# vezi ca telefonul o sa inchida si se vor sterge toate aplicatiile java. Sper sa iti fie de ajutor.
Ps.
Stie cineva cum sa da fullscreen la video player?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate