Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Maini de electrician?

TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...
 Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!
 [General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale
 Asigurare RCA pareri

Impozit pe profit in euro?

Cum functioneaza acest mouse wire...

Ce SSD are acest laptop Asus?

O mica comparatie.....

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

spiriad

spiriad

New Member

• Grup: Members
Ma uitam la pronutrition pe site,  si observ 2 produse apropiate ca pret si mai apropiate ca denumire (defapt cam toate se aseamana) : Whey Line Gigant Pro Mass (de la 36,00 lei), si Whey Line Pro Mass (de la 25,00 lei). Constat ca sunt si ff. ieftine in comparatie cu alte produse similare. Defapt, care este calitatea lor reala (adica sunt produse de genu' :20% proteina si restu carbohidrati >:P >:P, adica total neinteresante) ?Se merita in situatiile in care mai SI ramai fara bani:) ?

ciutacu

ciutacu

Active Member

• Grup: Senior Members

spiriad, on Dec 20 2007, 09:54, said:

Ma uitam la pronutrition pe site,  si observ 2 produse apropiate ca pret si mai apropiate ca denumire (defapt cam toate se aseamana) : Whey Line Gigant Pro Mass (de la 36,00 lei), si Whey Line Pro Mass (de la 25,00 lei). Constat ca sunt si ff. ieftine in comparatie cu alte produse similare. Defapt, care este calitatea lor reala (adica sunt produse de genu' :20% proteina si restu carbohidrati >:P >:P, adica total neinteresante) ?Se merita in situatiile in care mai SI ramai fara bani:) ?
Mai exista 'jdemii de topicuri pe tema asta ! Nu le vezi ? Mergi la oftalmolog !

Dar totusi, hai sa-ti raspund:
Daca au doar 20% proteina, trebuie sa iei mai mult pentru a-ti satisface consumul de proteine ( X grame/zi ) Carbohidratii in exces se depun, ai grija !

Rayden3000

Rayden3000

Member

spiriad, on Dec 20 2007, 07:54, said:

Mda.. Whey line gigant pro mass am luat eu o galeata de 5 kg, si luam 2 cupe dimineata 3 dupa antrenament si alte doua in timpul zilei.. + aminoacizi california fitness.. faza e ca am pus 4 kg in 2 saptamani.. dar bineinteles .. 3 mai mult ca sigur grasime din cauza zaharului enorm (a carbohidratilor in general) pe care`i are Whey line gigant pro mass. Acum ti`am zis ce efect au avut la mine.. tu decizi :)
Concluzia: te cam ingrasa dar decat de loc.. tot e bine.. eventual iei ceva mai putin ca mine
Am uitat sa zic ca kilogramele in plus.. vreo 4 cand am terminat de luat Gigantul s-au dus intr`o luna lejer.. pt ca nu am mai luat nici un supliment in acea luna :) deci nu e de ingrijorat

Edited by Rayden3000, 20 December 2007 - 17:02.

allah2

allah2

Member

spiriad, on Dec 20 2007, 07:54, said:

Pai uita-te si tu la compozitia lor si vezi de unul singur ce contine fiecare :)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate