![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
O mica comparatie.....
Last Updated: Dec 22 2007 15:01, Started by
spiriad
, Dec 20 2007 09:54
·
0

Posted 20 December 2007 - 09:54

Ma uitam la pronutrition pe site, si observ 2 produse apropiate ca pret si mai apropiate ca denumire (defapt cam toate se aseamana) : Whey Line Gigant Pro Mass (de la 36,00 lei), si Whey Line Pro Mass (de la 25,00 lei). Constat ca sunt si ff. ieftine in comparatie cu alte produse similare. Defapt, care este calitatea lor reala (adica sunt produse de genu' :20% proteina si restu carbohidrati >
![]() ![]() |
Posted 20 December 2007 - 10:03

spiriad, on Dec 20 2007, 09:54, said: Ma uitam la pronutrition pe site, si observ 2 produse apropiate ca pret si mai apropiate ca denumire (defapt cam toate se aseamana) : Whey Line Gigant Pro Mass (de la 36,00 lei), si Whey Line Pro Mass (de la 25,00 lei). Constat ca sunt si ff. ieftine in comparatie cu alte produse similare. Defapt, care este calitatea lor reala (adica sunt produse de genu' :20% proteina si restu carbohidrati > ![]() ![]() Dar totusi, hai sa-ti raspund: Daca au doar 20% proteina, trebuie sa iei mai mult pentru a-ti satisface consumul de proteine ( X grame/zi ) Carbohidratii in exces se depun, ai grija ! |
Posted 20 December 2007 - 17:00

spiriad, on Dec 20 2007, 07:54, said: Ma uitam la pronutrition pe site, si observ 2 produse apropiate ca pret si mai apropiate ca denumire (defapt cam toate se aseamana) : Whey Line Gigant Pro Mass (de la 36,00 lei), si Whey Line Pro Mass (de la 25,00 lei). Constat ca sunt si ff. ieftine in comparatie cu alte produse similare. Defapt, care este calitatea lor reala (adica sunt produse de genu' :20% proteina si restu carbohidrati > ![]() ![]() Mda.. Whey line gigant pro mass am luat eu o galeata de 5 kg, si luam 2 cupe dimineata 3 dupa antrenament si alte doua in timpul zilei.. + aminoacizi california fitness.. faza e ca am pus 4 kg in 2 saptamani.. dar bineinteles .. 3 mai mult ca sigur grasime din cauza zaharului enorm (a carbohidratilor in general) pe care`i are Whey line gigant pro mass. Acum ti`am zis ce efect au avut la mine.. tu decizi ![]() Concluzia: te cam ingrasa dar decat de loc.. tot e bine.. eventual iei ceva mai putin ca mine Am uitat sa zic ca kilogramele in plus.. vreo 4 cand am terminat de luat Gigantul s-au dus intr`o luna lejer.. pt ca nu am mai luat nici un supliment in acea luna ![]() Edited by Rayden3000, 20 December 2007 - 17:02. |
Posted 22 December 2007 - 15:01

spiriad, on Dec 20 2007, 07:54, said: Ma uitam la pronutrition pe site, si observ 2 produse apropiate ca pret si mai apropiate ca denumire (defapt cam toate se aseamana) : Whey Line Gigant Pro Mass (de la 36,00 lei), si Whey Line Pro Mass (de la 25,00 lei). Constat ca sunt si ff. ieftine in comparatie cu alte produse similare. Defapt, care este calitatea lor reala (adica sunt produse de genu' :20% proteina si restu carbohidrati > ![]() ![]() Pai uita-te si tu la compozitia lor si vezi de unul singur ce contine fiecare ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users