Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
UE pregateste Carnetul pentru Suv...

Casa Verde se suspenda

Google Analytics 4 si Gdpr

Semnare confirmare cont SPV ANAF
 compresor hand-made

Patronatele din turism cer ca cei...

Cat este valabila o procura notar...

De ce legumele si unele fructe nu...
 Se propune eliminarea obligativit...

Schimbare contor gaze

Prosumator - este protectia antii...

Recomandare TV 80 cm - 2023
 Jellyfin mediaserver.

Metoda de plata ok sau ...

bug notepad

Ce emulatoare folosiți?

firma mea ... sau ce ?

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

radd

radd

Member

• Grup: Members
ma tot intreb daca as face bine sa ma apuc sa bat la usile firmelor si sa intreb in stanga si in dreapta care doreste o mica publicitate pe internet. cum ar trebui sa sune viitorul pentru mine tinand cont ca de ceva ani m-am prins de chichitele creari unui site si gasesc raspunsuri la orice.
am crezut ca va fi usor dupa ce termin cu invatarea unui limbaj de programare;dar nu-i deloc
va rog indrumati un om ratacit in cautarea binelui-propriu   :0

radd

radd

Member

nu-mi raspunde nimeni deci o sa sun la monica de la prima tv, poate ma ajuta ea !

Mirror Face

Mirror Face

Junior Member

Nu te da batut. Daca zici ca te pricepi, du-te pe la firme si expune-le oferta...

GunX

GunX

Moderator

• Grup: Senior Members
cel mai greu este nu sa produci (sa creezi, sa desenezi, sa programezi), ci sa vinzi. de aia o gramada de tipi "destepti" de nota 10, lucreaza ca sclavii pe plantatie pentru cativa sefi "prosti", pt a 15-a parte din cat produc (si se considera norocosi, se lauda la prieteni,sunt invidiati etc).

hyde

hyde

Active Member

mie unul mi-e destul de clar ca businessul pe net nu are prea mare legatura cu ce stii sa faci ci mai mult cu ce relatii ai, ce cunostinte ai si cat de mult se baga pentru tine... a, si bineinteles cu comisionul pe care-l dai :)

radd

radd

Member

nu ma aperie foarte mult ideea de a alerga dupa clienti, doar ca nu stiu in ce masura se vor uita la mine. m-am tot gandit ca poate daca vin ca firma; specializata pe asa ceva, arat un mic 'portfolio', am stampila mea, am preturi(oferte) fixe etc... poate am mai multe sanse.dar daca imi fac firma si apoi nu iese nimic, pentru ca nu sunt bun pe partea de business ?...

moartea

moartea

Senior Member

• Grup: Senior Members
nu vei gasi raspunsuri decat dupa ce incerci. nu exista retete si nici rezolvari miraculoase. exista doar munca, ceva noroc, intuitie, etc.
asa ca mergi pe ce iti spune instinctul.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate