![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum poti lucra legal intro tara UE
Last Updated: Feb 07 2008 00:52, Started by
Alexxfl
, Dec 19 2007 22:31
·
0

Posted 19 December 2007 - 22:31

In cazul meu intrebarea e cum poti lucra legal in grecia? E vorba de niste persoane plecate de prin 2004-2005 la munca la negru. Pot ei lucra legal in tarile in care au ajuns, si daca da, cum?!
|
Posted 21 December 2007 - 11:33

Pai de la 1 ianuarie 2007 orice cetatean al unui stat membru UE poate lucra legal acolo. Asa cum se lucreaza si in Spania sau Italia, la fel se poate si in Grecia. Nu mai stiu sigur ce spune legea si nu vreau sa te dezinformez, dar imi aduc aminte ca pentru lucratori e nevoie de un permis de sedere (parca asa se numeste) si un contract de munca. Altfel... Nu stiu ce sa-ti zic. E ambigua intrebarea ta "cum pot lucra legal in Grecia".
|
Posted 29 December 2007 - 22:38

Din ce am aflat, din alte parti, da, poti lucra legal, trebuie sa ai o dovada ca ai unde sta cu chirie. Restrictiile pe piata muncii daca ele exista sunt doar pentru sectorul public
|
Posted 03 January 2008 - 05:47

chiar daca ai plecat ilegal ,poti dovedii ca ai unde locuii si vei obtine viza de sedere, iar dupa se pot face lejer acte.In momentul in care ai viza esti deja scos.bafta
|
Posted 07 February 2008 - 00:52

in spania ai dreptul de sedere (daca nu faci prostii mari - teorertic - statul isi permite sa faca cam ce vrea cu ¨staini¨ ) si poti lucru ¨ ca roman¨ daca i-ti deschizi ok firma sau pe ¨cont propriu¨ autonom si ai dreptul pana la - parac- vreo 5 -7 angajati. ma gandesc ca in grecia o fi ceva asemanator quiar daca e alata ¨ lege¨.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users