Probleme CD changer
Last Updated: Aug 11 2004 21:11, Started by
ldanro
, Aug 09 2004 17:43
·
0

Posted 09 August 2004 - 17:43

Am cumparat de curind un cd changer kenwood KDC C660, ce-i drept defect. Am reusit sa-l fac sa functioneze dar are o mica problema: nu recunoaste discurile facute pe calculator, cu cele de pe piata ( alea cu eticheta chipurile originale ) merge struna.
Pot sa spun ca am incercat toate posibilitatile sa fac un disc, am scris cu 1X 2X 4X 8X am incercat si pe alt calculator ca ziceam ca e writer-ul de vina, DEGEABA nu vrea si pace. Ce pot sa fac in acest caz ???? |
Posted 09 August 2004 - 21:49

Nimica. Asa e el, poate un model vechi... Sau poate e mult prea uzat...
|
Posted 09 August 2004 - 23:05

Si eu cred ca poate fi de la blocul optic. Se mai poate incerca si o curatare a acestuia. :)
|
Posted 10 August 2004 - 06:06

L-am curatat si l-am reglat (am reglat puterea optica in timp ce "cinta" discul pentru o auditie clara si sensibilitate cit mai mica la socuri mecanice) cit s-a putut. Nu vrea.
Totusi ma gindeam sa incerc sa scriu pe blancuri speciale pt. audio si sa folosesc cd-uri de 650Mb si nu de 700Mb |
Posted 10 August 2004 - 06:09

mister_rf daca stii vreo metoda de curatare a blocului optic te rog sa-mi spui ca eu deja m-am blocat; m-ar interesa o curatare in profunzime nu doar stergerea lentilei de deasupra
THX |
Posted 11 August 2004 - 05:46

Totusi cred ca blocul optic nu are nimci din moment ce toate discurile " cu eticheta " merg fara probleme. Inclin sa cred ca e vorba de mediu de ardere sau felul de srciere pt discurile audio sau poate vorba lui softeam e un model mai vechi ( fabricat in 1997 )
|
Posted 11 August 2004 - 21:11

Ezista o esplicatie : That is why some car CD Changers only play certain brands. While others play them all. A brand like Pioneer doesn't seem to have any troubles playing any CD brand, but Kenwood for example only plays certain brands! This is also type depended.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users