Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...
 LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Care din astea ?

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

spiriad

spiriad

New Member

• Grup: Members
Vreau sa imi iau niste proteine si niste aminoacizi !(ca am inteles ca rezultatul maxim il ai daca le folosesti pe amandoua). Vreau sa imi iau de la UniversalNutrition niste aminoacizi, si nu prea stiu ce sa aleg : intre Amino 2700, BCAA 2000 sau Amino BCAA de la Pro Nutrition ? Cat despre proteine nu am mare idee ce sa iau, desi m-am documentat de pe net (unele au decat 40%, altele 60% proteine, restu fiind carbo, deci ceva cu un procent mai mare de proteine ar fi indicat :) )! Milk & Egg ceva ? Sau de la alte firme....Ziceti ce a mers la voi !! MERCI !

Valy1

Valy1

Senior Member

• Grup: Senior Members
Mai ai un topic..de ce nu postezi acolo ?

angel_ana

angel_ana

Junior Member

View Postspiriad, on Dec 17 2007, 05:54, said:

Vreau sa imi iau niste proteine si niste aminoacizi !(ca am inteles ca rezultatul maxim il ai daca le folosesti pe amandoua). Vreau sa imi iau de la UniversalNutrition niste aminoacizi, si nu prea stiu ce sa aleg : intre Amino 2700, BCAA 2000 sau Amino BCAA de la Pro Nutrition ? Cat despre proteine nu am mare idee ce sa iau, desi m-am documentat de pe net (unele au decat 40%, altele 60% proteine, restu fiind carbo, deci ceva cu un procent mai mare de proteine ar fi indicat :) )! Milk & Egg ceva ? Sau de la alte firme....Ziceti ce a mers la voi !! MERCI !

Ia milk&egg si amino2700 de la universal , parera mea, acum depinde si cum le iei...si carbohidratii poti luat EnergoCarb R si zahar, sau doar zahar

Edited by angel_ana, 17 December 2007 - 11:07.

brutussas

brutussas

Junior Member

View Postangel_ana, on Dec 17 2007, 12:07, said:

Ia milk&egg si amino2700 de la universal , parera mea, acum depinde si cum le iei...si carbohidratii poti luat EnergoCarb R si zahar, sau doar zahar
Iar ai postat de pe id-ul prietenei... :wub:

geopsi

geopsi

Senior Member

amino2700 de bunicel, dar tre sa bagi cam 15-20 de patile odata.... incearca si prolab ca e mai bun.... universal se gaseste cam greu!

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postgeopsi, on Dec 17 2007, 19:44, said:

amino2700 de bunicel, dar tre sa bagi cam 15-20 de patile odata.... incearca si prolab ca e mai bun.... universal se gaseste cam greu!

E plin la mine in oras de Amino2700 si plus ca mai poti comanda si de pe net :)zici de prolab.. dar aia nu-s mai scumpi ? Cred eu ca e cam tot aea.. :)

@Brutassas :  :clapping:  iar  :confuzzled:  :D

geopsi

geopsi

Senior Member

poi da-mi si mie un link. io mi-am comandat de pe suplimente.ro natural streol(sau cum s-a scrie ca mai gresesc) si animal pack de mai bine de o luna si nu a venit nimic! in chimb prolab am la mine in oras si am luat. un alt complex de amino bun pe care il iau este amino fuel de la twinlab, faza e ca e putin cam scump si nu pot lua mai mult de o luna non-stop.
spiriad, dar tu mai precis ce iti propui ca in functie de asta alegi suplimentele!

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postgeopsi, on Dec 19 2007, 15:53, said:

poi da-mi si mie un link. io mi-am comandat de pe suplimente.ro natural streol(sau cum s-a scrie ca mai gresesc) si animal pack de mai bine de o luna si nu a venit nimic! in chimb prolab am la mine in oras si am luat. un alt complex de amino bun pe care il iau este amino fuel de la twinlab, faza e ca e putin cam scump si nu pot lua mai mult de o luna non-stop.
spiriad, dar tu mai precis ce iti propui ca in functie de asta alegi suplimentele!

Se scrie Natural Sterol (sa`mi spui si mie daca se cunoaste ceva de la ei..sau nu,..,ca ma tenteaza, dar am auzit ca nu prea se cunosc )
http://www.redis.ro/...p?CategoryId=35  aici gasesti Amino 2700  si comanda vine cum scrie si pe site.. nu mai tin minte acum.. exact in cat timp..in jur de 1 saptamana ca am mai comandat eu la ei si a venit destul de repede si nu platesti taxe postale (sunt incluse in pret)

http://www.nutriline...o...rt&Itemid=1    aici gasesti Amino 2700 in 2 variante, de 120 tablete si 350 tablete care e mai convenabil. si mai e Amino 4200 care`s mai buni si mai scumpi ;) am comandat si de aici si vine mai greu cam in 10-12 zile aici.. si platesti tu taxele postale.
Ce ai luat de la ProLab.. si cum e amino fuel de la twinlab.. ca vreau si eu amino..si nu stiu ce sa iau dintre Amino2700 , sau Gelcaps de la Prolab sau Amino Fuel de la Twinlab :)

Edited by Rayden3000, 19 December 2007 - 20:22.

geopsi

geopsi

Senior Member

de la prolab am luat amino 2000 si amino gelcaps. faza e ca amino 2000 sunt nasol de luat, pastile mari greu de inghitit, plus ca trebuie luat multe. momentan iau amino gelcaps si amino fuel de la twinlab si se cam vad rezultatele, dar cred ca amino fuelul e tare. chestia e sa asiguri 30-50g proteina dupa antrenamnent si sa mai bagi putin si seara inainte de culcare!
nu stiu ce sa fac, daca sa fac alta comanda de pe unu din siteurile date de tine sau sa mai astept comanda de la aia.... deocamdata am oricum stocul asigurat pana dupa Craciun!

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postgeopsi, on Dec 19 2007, 19:16, said:

de la prolab am luat amino 2000 si amino gelcaps. faza e ca amino 2000 sunt nasol de luat, pastile mari greu de inghitit, plus ca trebuie luat multe. momentan iau amino gelcaps si amino fuel de la twinlab si se cam vad rezultatele, dar cred ca amino fuelul e tare. chestia e sa asiguri 30-50g proteina dupa antrenamnent si sa mai bagi putin si seara inainte de culcare!
nu stiu ce sa fac, daca sa fac alta comanda de pe unu din siteurile date de tine sau sa mai astept comanda de la aia.... deocamdata am oricum stocul asigurat pana dupa Craciun!

Poti da comanda la cei care am dat eu .. ca daca a trecut o luna si tot nu a venit..inseamna ca`s neseriosi..si am mai vazut pe forum la suplimente.ro ca se plangeau ca nu mai vine.. deci nu esti primul. Poti face comanda la cei pe care ti i-am aratat eu si daca vine si comanda la cei care ai dat tu acum.. nu o platesti si se intoarce.. fara nici  o problema ;)

Am luat aminoacizi California Fitness care mi-au fost buni.. si is pastile foarte mari.. eu le lu-am cate 15 pe zi.. + pudra proteica (1 pastila are 2 g proteine) Chiar daca erau mari luam si 2 odata.. ca ma plictiseam pana luam de 15 ori :) asa ca nu ar fi o problema marimea.. zi-mi doar care ar fi mai bune..

geopsi

geopsi

Senior Member

poi dintre alea iti zisai, amino fuelul e cel mai bun. o sa vad, daca nu vin pana dupa sarbatori fac o comanda de pe unul din siteurile alea, probabil natural sterol si mai vad io. mersi!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate