Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cea mai aproape statiune pe plaja...

[UNDE] Prelungitor cablu 3-PINI

Duminica, "sportivii ♧&...

Infecția cu virusul Epstein-Barr
 Metropola lui Pandele se orientea...

oprirea taximetristilor pe singur...

Curatat viniluri. Cand? Cum? Cu ce?

Ajutor informații Bucure5...
 Poor Things - 2023

Delphin Palace vs Sunis Elita

Apartament 3 camere, proprietari ...

An constructie bloc din Bucuresti
 Masina de spalat rufe Slim Beko W...

Sfat achizitie telefon dimensiuni...

Setare limba tastatura laptop.

Lenovo Ideapad 3-15ALC6 LCFC HS46...
 

router d-link dir100

- - - - -
  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#55
Ripensis

Ripensis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 28.05.2007
Salut,

Am o problema cu un router D-link Dir 100 pe care il foloseam doar ca switch si nu mai am nicio idee ce sa fac.
Eu am plecat de dimineata de acasa si m-am intors peste 6 ore timp in care a aparut problema.
Topologia: cablul de la retea intra intr-un port lan in routerul dir 100 (il folosesc pe post de switch) iar alte 2 cabluri tot din acest router intra in modemul VoIP si celaltalt in alt router wireless.
Problema: - cand este conectat la un pc (router port lan - pc port lan) nu se aprind deloc led-urile link-ului de la placa de retea si portul routerului.
                - interfata de administrare nu este accesibila sub nicio forma(in windows 7 imi este indicat de parca nu as avea cablul de retea conectat)
                - nu se aprinde deloc portul de WAN (toate conexiunile sunt bune si verificate)
                - ledul pentru putere se aprinde.
                - inainte sa il resetez hard toate ledurile, mai putin cel de power, se aprindeau si stingeau foarte repede (de cam 5-10 ori pe secunda; nu minut).

Ce am incercat si verificat: - am incercat mai multe conexiuni toata fara un rezultat pozitiv(nu se aprinde niciun led de conexiune sau sa pot accesa interfata de                                                  administrare)
                                        - l-am resetat de mai multe ori inclusiv hard reset
                                        - din cate stiu nu au fost probleme precum caderi de tensiune sau ceva similar (in acelasi prelungitor mai am un router si un modem VoIP iar acestea nu au nimic)

Daca aveti sugestii eu va ascult pentru ca nu mai am alte idei (am cautat pe forum dar nu am gasit nimic  de ajutor).

Multumesc ptr orice sugestie

Edited by Ripensis, 30 March 2010 - 15:42.


#56
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,134
  • Înscris: 05.01.2006
Pai... daca are tot timpul toate ledurile stinse (indiferent ce cablu bagi in el) cam pare dus (aka ars). Indiferent de ce port testezi nu ti se aprinde nici un led de pe el?
In alta ordine de idei inainte sa-i dai primul hard reset, ce te-a determinat sa-i dai reset? ce nu mergea, etc?

Bafta!

#57
Ripensis

Ripensis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 28.05.2007
Da, nu se aprinde niciun led indiferent de port.(doar cel de power se aprinde).
L-am resetat deoarece credeam ca o sa rezolve problema(ma gandeam la vreun flood)


Daca s-a dus asta ..pacat de el dar asta e.
Eu sunt curios de ce : crezi ca bagat cineva "cablul de lan in priza" sau a fost de la electrica :)) ?

#58
rossonero_12

rossonero_12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 29.09.2009
Salut pe toti.Am urmat pasii de la subiectul http://forum.softped...howtopic=588710 ,insa  m-am blocat la un anumit punct.
In josul paginii de la acest link http://portforward.c...00/Utorrent.htm  imi spune sa pun portul din utorent in ambele spatii.Am facut asta,insa in celelalte spatii cu ce completez,ca nu prea imi par cunoscuti termenii de acolo.Lamuriti-ma si pe mine va rog.

Edited by rossonero_12, 20 May 2010 - 11:19.


#59
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
Salut!

La "select computer name" alegi numele calculatorului tau. Asta daca folosesti DHT. Daca nu, nu va aparea nimic si atunci lasi asa.
La "trafic type" pui "any".
La "name" pui "uTorrent". Sau daca vrei sa faci pentru mai multe calculatoare de pe router, pui "uTorrent" urmat de numele tau sau al pc-ului tau (de ex. "uTorrent Gabi")
Iar la "IP adress", IP-ul tau.

Bafta!

#60
rossonero_12

rossonero_12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 29.09.2009
Ms pentru raspuns.Ce inseamna DHT,sau cum aflu dak am asa ceva?Nup rea sunt priceput in domeniul asta.

Pana la urma am incercat si cu numele calculatorului si fara...este la fel ca inainte:viteza mica de tot (rar ajunge la 1MB-acum cateva luni ajungea la 10-11MB),iar cand downloadez viteza netului este mizerabila si in jocuri ce implica netul si in aplicatii precum Mozilla...alte sfaturi va rog?

#61
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
DHT inseamna ca router-ul iti da singur IP-uri, nu ai unul prestabilit.
SETUP -> Lan Setup -> DHCP Server Settings -> Enable DHCP Server (vezi daca e bifat)

#62
rossonero_12

rossonero_12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 29.09.2009
Nu am DHT,am PPPoe.Insa tot cred ca nu mi s-a rezolvat problema...o sa mai dau un restart sa vad daca merge atunci cum trebuie.Va anunt ce si cum.Ms oricum. :thumbup:

Mda...cum ma asteptam.Nu s-a intamplat nimic.Ori n-am urmat pasii bine ori alta este problema.

#63
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
La celalalt calculator de pe router apare aceeasi problema? Nu cumva cineva de pe router foloseste in exces uTorrent?
De la ce firma aveti internet?

#64
rossonero_12

rossonero_12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 29.09.2009
Da,apare aceeasi problema si la celalalt calculator.Netul este de la RDS si il folosim (eu sau persoana de la celalalt calculator) aproape zilnic.

#65
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
RDS? Abonamentul obisnuit? Si eu am de la ei, rar sare peste 1MB. Acele viteze cu care se lauda (pana la 100MB/s) sunt valabile in reteau metropolitana.
Scoate router-ul, conecteaza internetul direct la calculator si vezi daca iei cu viteza mai mare ACELASI FISIER. Eu cred ca nu. :)
Browser-ul merge greu din cauza ca ai uTorrent pornit. Incearca sa inchisi uTorrent si vezi daca merge la fel.

#66
rossonero_12

rossonero_12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 29.09.2009
Am abonamentul obisnuit,dar de acum o luna imi trage cu 1MB...inainte imi tragea cu 10-11MB.Browser-ul merge greu doar cand downloadez cu uTorrent,in rest merge normal si cu el pornit.Nu inteleg de ce nu mai am viteza de download de atunci.Cu DC++ sau ODC nici nu merge sa downloadez(de pe niciunul din calculatoare),insa altii pot download de la mine din calculator.

Chiar si in CS pe unele servere se incarca foarte greu si am lag mare,insa pe altele in acelasi timp merge foarte bine.Asadar trebuie sa ma obisnuiesc cu viteza asta de download...

#67
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
Daca vrei sa fii pe "active" in oDC, trebuie sa activezi unul sau doua porturi (duoa caz). Altfel, folosesti "pasive" si sigur va merge.

#68
rossonero_12

rossonero_12

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 29.09.2009
Am rezolvat cu DC++,multumesc mult de tot.Se pare ca va trebui sa ma obisnuiesc cu 1MB in uTorrent. :lol:

In cele din urma am rezolvat si problema cu uTorrent si downloadez din nou cu viteza mare ca inainte.
http://forum.softped...howtopic=542647
Link-ul de mai sus a reprezentat solutia pentru mine...Am facut mai intat setarile in uTorrent cum zicea acolo,apoi am downloadat acel program si am introdus port-ul si gata,ca inainte.

#69
h8er

h8er

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 15.04.2010
Am un router D-LINK dir-100
3 pc-uri conectate la el
Pe laptop tin un server half-life
Cand pe server sunt mai mult de 14 useri net-ul incetineste automat pe celalalte 2 pcuri
Cum as putea sa ii dau prioritate mai mica ip-ului 192.168.0.100 ( laptop ) ?

#70
h8er

h8er

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 15.04.2010
nu stie nimeni?

#71
free_as_a_flying_demon

free_as_a_flying_demon

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 513
  • Înscris: 18.03.2009
Cu Netlimiter.

#72
kikifast4u

kikifast4u

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 18.01.2007
Am un prieten cu un router D-LINK DIR-100 folosit pentru conectarea la RDS si m-a rugat sa-l ajut pentru ca i se tot deconecteaza. Am vrut sa intru in setarile lui prin browser (192.168.0.1), problema e ca nu afiseaza decat caracterul ">".
M-am gandit ca poate este dat peste cap routerul si i-am facut un hard reset. Problema nu a disparut si nici nu s-a mai conectat la Internet (prin factory defaults si-a pierdut datele de conectare). Am reusit sa il configurez folosind CD-ul primit cu routerul.
Exista vreo metoda prin care sa rezolv routerul?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate