![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Care metoda e mai buna ptr. cablaje
Last Updated: Aug 26 2004 12:05, Started by
adypet
, Aug 06 2004 20:22
·
0

Posted 06 August 2004 - 20:22

Care metoda e mai buna ptr. realizat cablaje ?
Cea foto sau cea cu calcatoru' ? |
Posted 06 August 2004 - 21:32

ambele depind de dexteritatea ta... eu personal am folosit metoda "calcatorului" si a mers beton...adica am realizat trasee de 0.3 fara probleme. Ambele au in schimb un mare dezavantaj: este extrem de greu daca nu imposibil sa lucrezi dublustrat (bineinteles, daca folosesti trasee subtiri) deci...
|
Posted 07 August 2004 - 11:32

Si folia ptr. metoda calcator unde pot gasi ? sau macar ce nume are ca
sa pot cauta. |
Posted 07 August 2004 - 11:52

Posted 16 August 2004 - 18:06

Ce este cu pen plotter ? Sunt interesat de subiect !
Este foarte buna metoda cu Positiv 20 ! Trebuie doar sa-ti faci mina putin ! Eu o folosesc cu mult succes.Mai exista metoda cu imprimanta ! Dar trebuie sa o cam sacrifici pentru treaba asta. Don Mario |
Posted 17 August 2004 - 13:29

plotter = 'imprimanta' cu creion/carioca. deseneaza vectorial pe foaie. dc. ii montezi un marker faci cablaj profi :)
http://www.lehmansci...m/p_hp7475.html |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users