Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...
 LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Harti pe telefon

- - - - -
  • Please log in to reply
162 replies to this topic

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

• Grup: Members
Am vazut ca pt a avea harti pe mobil nu mai e nevoie de Nokia maps si cu ajutorul netului de la mobil navighezi si automat unde umbli ti se descarca harta,faza asta te costa de te ustura.Am descoperit si eu un program Nokia Maps loader 1.3  care conectand mobu la pc el mi-ar descarca de pe net automat hartile la ce tara vreau,am incercat sa fac smecheria asta,mia downloadat cica in mob hartile dar nu le gasesc cand rulez programu de pe mob :| Tineti cont ca netu de mob e inchis si ar fi trebuit macar sa vad hartile alea pe care mi le-a descarcat pc.A facut cineva asta?Sau macar ce program ati folosit care sa am hartile pe mobil si sa nu imi utilizeze netu de pe mob? Stiu ca v-am inebunit de cap....pt detalii cititi si aici http://europe.nokia....AIN_TEXT_357071

Steve9

Steve9

Junior Member

View PostSchumyAlex, on Dec 12 2007, 14:39, said:

Am vazut ca pt a avea harti pe mobil nu mai e nevoie de Nokia maps si cu ajutorul netului de la mobil navighezi si automat unde umbli ti se descarca harta,faza asta te costa de te ustura.Am descoperit si eu un program Nokia Maps loader 1.3  care conectand mobu la pc el mi-ar descarca de pe net automat hartile la ce tara vreau,am incercat sa fac smecheria asta,mia downloadat cica in mob hartile dar nu le gasesc cand rulez programu de pe mob :| Tineti cont ca netu de mob e inchis si ar fi trebuit macar sa vad hartile alea pe care mi le-a descarcat pc.A facut cineva asta?Sau macar ce program ati folosit care sa am hartile pe mobil si sa nu imi utilizeze netu de pe mob? Stiu ca v-am inebunit de cap....pt detalii cititi si aici http://europe.nokia....AIN_TEXT_357071

eu am programu(nu stiu daca exact versiunea asta) pe tel si imi cere conexiune la internet

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

Dar nu mi se pare deloc normal.....am downloadat hartile din pc deci mi se pare normal sa am hartile alea in mobil si sa ma pot uita pe ele  -_-

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

Am rezolvat cu succes problema mea...Am utilizat TomTom si am bagat hartile Europei de Est si merge extraordinar de bine,am tarile judetele sosele strazi statii de masina,dau cu search sa imi gaseasca strada.Meserias!Acum intrebare.....aplicatia din cate stiam nu utilizeaza internetul,ar fi aiurea la la hatilea alea de 190Mb bagate sa mai utilizeze si netu,idee e ca am dat navigare harti iar dupa ce am iesit din program m-am trezit ca mi sa afisat acolo in colt sus ca merge netu......m-am speriat initial....dar ca sa ma conving am dat telu de modul deconectat si tot asa de bine mi-a mers programu,iar pe urma cand am dat eu ceva pe acolo m-a intrebat daca vreu sa utilizez netu,i-am dat NU.Deci sa inteleg ca nu ma taxat la inceput cand am ieist din aplicatie si aveam emblema aia de la net.Zic bine?? :rolleyes:

Steve9

Steve9

Junior Member

interesant, da-mi si mie te rog tomtom pt. 9.1 s 60 3rd
PS:daca erai pe cartela formai *123# si aflai daca te-a taxat

Edited by Steve9, 15 December 2007 - 11:40.

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

Am abon..posibil maine aflu sau in seara asta de tot...... mie o frica  :confuzzled: PS:cine vrea sa fie ajutat sa ma contacteze,stiu cum e sa nu te ajute nimeni :P

Edited by SchumyAlex, 15 December 2007 - 15:28.

Steve9

Steve9

Junior Member

mersi Schumy

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

Deci sa inteleg ca ti-a mers....npc,sa cresti mare si sa utilizezi harta cand te pierzi :P joking....cand ai nevoie ;))

spawnX

spawnX

Junior Member

Mie mi-a mers fara nici un TomTom sau ceva de genul  -_- .

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

View PostspawnX, on Dec 19 2007, 13:37, said:

Mie mi-a mers fara nici un TomTom sau ceva de genul  -_- .
bine mai geniule si ce ai folosit?

spawnX

spawnX

Junior Member

View PostSchumyAlex, on Dec 19 2007, 13:49, said:

bine mai geniule si ce ai folosit?
:lol: Am luat aplicatia de pe site, am instalat programul de pe site, mi-am downloadat hartile in telefon...si merge  <_<.

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

Poi zi ma omule ce anume.....nokia maps...era greu?ca asta te-am intrebat,off ce trebe sa stau sa ghicesc.Ai fost mai norocos si am muncit mai putin ce pot sa-ti zic,eu m-am chinuit vreo 2 sapt sa aflu singur care cum merge :D

JOSEPH

JOSEPH

Member

View PostSchumyAlex, on Dec 15 2007, 15:26, said:

Am abon..posibil maine aflu sau in seara asta de tot...... mie o frica  :confuzzled: PS:cine vrea sa fie ajutat sa ma contacteze,stiu cum e sa nu te ajute nimeni :P

Salut, da-mi si mie Tom Tom pentru N95, te rog frumos

Multumesc frumos

SchumyAlex

SchumyAlex

Member

Dorintele voastre sunt mari dati-mi un add speedy_locco sa va dau kitu si indicatiile poate si hartile daca sunteti cuminti  ^_^

Steve9

Steve9

Junior Member

View PostspawnX, on Dec 19 2007, 13:57, said:

:lol: Am luat aplicatia de pe site, am instalat programul de pe site, mi-am downloadat hartile in telefon...si merge  <_<.

depinde... la mine cere conexiune la internet, altfel nu vad nimic

spawnX

spawnX

Junior Member

View PostSteve9, on Dec 19 2007, 19:10, said:

depinde... la mine cere conexiune la internet, altfel nu vad nimic
Si mie imi cere internet, daca vreau sa aflu daca sunt restaurante, fast food-uri, etc. pe langa mine, sau altceva de genul asta. -_-
In rest merge si fara.  ^_^

vidi

vidi

Member

View PostJOSEPH, on Dec 19 2007, 22:54, said:

Salut, da-mi si mie Tom Tom pentru N95, te rog frumos

Multumesc frumos

Te rog frumos as vrea si eu TOMTOM (daca nu cer prea mult) pentru nokia N95 8GB . Multumesc !

ivo69b

ivo69b

New Member

View PostSchumyAlex, on Dec 15 2007, 15:26, said:

sal..help me!!!pt n95 8 giga cum sa fac sa navighez fara sa platesc???plsssssss..si ce program sa bag sa pot vedea video in orice format(avi,mpg...)astept raspuns..merci uuult:)..mess ivo69b..sau [email protected] again:)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate