![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Nokia 6234
Last Updated: Dec 11 2007 18:07, Started by
scc1911
, Dec 11 2007 10:19
·
0

Posted 11 December 2007 - 10:46

acel topic este cu jocuri pentru rezolutia 240x320
in acest topic exista jocuri/aplicatii/video pt nokia 6234 eu cred ca este bine venit un asemenea topic , daca nu rog un moderator sa-l inchida |
Posted 11 December 2007 - 11:05

haideti sa postam fiecare un joc pt acest tel
am vazut ca exista multi posesori de nokia 6234 filmele/filmuletele se vor posta cu urmatoarele informatii : Marime si Rezolutie jocurile/aplicatiile se vor posta cu urmatoarele informatii : Marime , Gen ( actiune , puzzle etc ) , Firma producatoare ( optional si imagini sau o mica descriere ) voi posta aplicatii/jocuri/video in scurt timp Screensaver rezolutie : 240x320 Tip : flash Atentie : nu l-am testat inca , nu stiu daca merge Descriere : arata puterea semnalului la telefon si nivelul bateriei Schimbati din rar in swf Nume : lyricShow Functie : mp3 player Rezolutie : 240x320 Redenumiti din jar in rar o sa revin si cu videoclipuri ( sau filme ) , dar maine ce filme va plac ? Nume : Iphonetheme Funtie : tema pt telefon Descriere : iconitele sunt schimbate la fel ca la telefoanele iphone Rezolutie 240x320 Schimbati din rar in nth EDIT : atat pe ziua de azi ![]() ![]() Attached FilesEdited by Codename, 11 December 2007 - 13:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users