![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
I, Robot (2004)
Last Updated: Mar 08 2005 14:10, Started by
teduro
, Aug 05 2004 11:32
·
0

Posted 07 December 2004 - 02:11

Ieri am vazut si eu filmul. Nu pot spune ca e ceva nemaipomenit, e dragut, mi-a placut intr-o oarecare masura story-ul, a fost interesant. Efectele speciale sunt super realizate.
Mi-a mai placut si interactivitatea dintre actori si roboti, da o nota foarte mare de credibilitate. in film nu se face reclama doar la audi si us robotics:) mai este si Converse Allstars:) per total, mi-a lasat o impresie buna. |
Posted 02 February 2005 - 13:15

La inceput nu prea am inteles care e faza,mi-am dat mai tarziu ca e fain!
E bun Story-ul! |
Posted 08 March 2005 - 14:01

penibil, penibil, penibil. rusine!
in plus, se putea pastra titlul cartii lui asimov pentru o ocazie mai buna. |
Posted 08 March 2005 - 14:07

hai mai ca n-a fost chiar asa de rau. robotul ala era cam apatic si o tot dadea inainte cu sentimentele dar sint sigur ca daca i-ar fi dat niste pastile si-ar fi revenit... in plus, tipa aia era si frumoasa si desteapta in acelasi timp, ceea ce mi se pare absolut normal, fiind un film SF. mie chiar mi-a placut, deci e bun
|
Posted 08 March 2005 - 14:10

ok, recunoaste macar ca au facut abuz de titlul lui asimov. cu pastilele sunt de acord cu tine.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users