Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Emigrare Irlanda, merita?

Nelamuriri olx

Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...
 Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare

Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco
 Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze

Baterie Samsung J6

Golden Retriever
 

România - Televiziunea terestrã

* * * * - 7 votes
  • Please log in to reply
14373 replies to this topic

#3871
0x0c

0x0c

    Membru inferior

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,799
  • Înscris: 28.07.2014
Și zici că au ieșit Antenele... http://www.cna.ro/IM...r_TV_-_2015.pdf

Uite că de Antene nu au nevoie abonații Digi. Dar de Pro TV la Telekom mai ții minte? Telekom nu a vrut să își lase telespectatorii fără Pro TV (și evident tot pe ei i-a pus să plătească :) )

#3872
gry2000

gry2000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 16.02.2008
Stiu, de atunci a inceput nebunia si hotia...
Am spus la vremea respectiva sa-i bage in ma-sa cu pachet separat la cine vrea, la fel si cu fotbalul care pana la urma asa l-au pus Focus-ul.
Si la urma a venit Digi si le-a tras clapa la toti cu pachetul de baza inclus fotbal :)

Cine a fost destept, nu s-a lasat captiv in contracte paguboase......

#3873
Shieu

Shieu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,459
  • Înscris: 24.06.2009

View Postrz, on 22 iunie 2015 - 10:03, said:

Daca tot se vorbeste de tuner... nu am crezut ca o sa gasesc un excelent tuner terestru tocmai intr-un Smart TV.
Am constatat ca LG -ul meu, de generatie 2014, are un tuner mai bun decat cele aflate in receptoarele terestre standard, gen Amiko, Alma etc. (o sa testez si Synaps)
Pur si simplu vede si reda aproape cursiv un semnal care pe Amiko, de ex.,  vine cu intreruperi si blocari majore!
Cu ocazia asta, am reusit sa receptionez si a doua frecventa din Sibiu/Paltinis... se pare ca propagarea este mai buna dupa ora 1 noaptea. Pentru prima data vad si calitate pe bara de semnal!

Receptie de la 130KM distanta... putere emitator: 1.5Kw


Cred ca esti primul din Brasov care receptioneaza din paltinis/sibiu eu  in afara de posturi radio nu prind
nimic de acolo, spune-mi te rog spre ce directie ai antena din cartierul sau zona in care stai

#3874
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,429
  • Înscris: 15.06.2014

View PostDIVX2006, on 22 iunie 2015 - 17:47, said:

Pune o poza cu parabolica! Daca se poate, chiar si mai multe!

16 membri, 4 vizitatori, 3 utilizatori anonimi

bai frate, dezinteres total....Posted Image

foarte mare dezinteresul asta.. si abia merg 3 emitatoare in tara si alea, nu sunt la capacitate maxima( in sensul ca nu stiu cat de ok sunt, tinand cont ca e o transmisie tip hibrid)

PS: sa vezi dezinteres mai mare cand va fi in toata tara acoperire.. Posted Image

#3875
qazwsxqazwsx

qazwsxqazwsx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,740
  • Înscris: 22.04.2012

View Postmediasettv, on 22 iunie 2015 - 17:02, said:

Republica Moldova a lăsat in analogic 3 posturi tv: Moldova 1,Prime TV si inca unul care nu se receptioneaza foarte bine si nu-mi dau seama cum se numește.
P.S.Locatie:Galati ( cu o antena de camera simpla fără amplificator)

Le-a lasat pe toate deocamdata . Pe 48 ai Pro tv Chisinau iar pe 56 Canal 3 HD !

#3876
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,798
  • Înscris: 21.04.2009

View PostFly_85, on 22 iunie 2015 - 18:33, said:


foarte mare dezinteresul asta.. si abia merg 3 emitatoare in tara si alea, nu sunt la capacitate maxima( in sensul ca nu stiu cat de ok sunt, tinand cont ca e o transmisie tip hibrid)

PS: sa vezi dezinteres mai mare cand va fi in toata tara acoperire.. Posted Image
In digital puterea max va fi 5Kw la Costila,restul de la 2,5Kw in jos.Cele care merg acum -experimental-,sunt la puterea aprobata si prevazuta pentru MUX1.

#3877
qazwsxqazwsx

qazwsxqazwsx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,740
  • Înscris: 22.04.2012

View Postdan_2000, on 22 iunie 2015 - 18:47, said:

Antena am dato jos e la 18 metri si vreau sa o ridic la 24metri se vede si pilonu




,,Pilonu'' se vede cam la 8- 10 m inaltime ,unde este cel de 18m ?

#3878
bowpack14

bowpack14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 29.04.2015
Puterea aprobata si prevazuta pentru MUX1 este mai mult decit suficienta,
numai sa fie instalate si date in exploatare toate emitatoarele ,
asfel incat sa nu mai existe conuri de umbra , fara semnal .

Astazi am iesit la plimbare in oras sa probez noul model de televizor
monocular portabil cu tuner DVBT2 prezentat in reclama de mai jos ,
si am avut ghinionul sa intru in citeva zone din astea fara semnal ,
dar sper ca situatia se va remedia curind  si noul televizor
va fi purtat de cat mai multa lume , fiind si ceva "trendy"

Attached Files


Edited by bowpack14, 22 June 2015 - 19:04.


#3879
Fly_85

Fly_85

    #5

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,429
  • Înscris: 15.06.2014

View Postrel5s5, on 22 iunie 2015 - 18:48, said:

In digital puterea max va fi 5Kw la Costila,restul de la 2,5Kw in jos.Cele care merg acum -experimental-,sunt la puterea aprobata si prevazuta pentru MUX1.

adica la Timisoara nu se va mai folosi (Urseni) de 5Kw ???

#3880
mouse3

mouse3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 22.04.2010

View Postvalitv, on 22 iunie 2015 - 12:03, said:

Adica nea Ion in 1979, baga furculita in ,, mufa de antenna,  si vedea TVR, iar in 2015 nu avem televizoare cu antenna DVB-T built in.

Cam greu,va trebuii sa rotesti tv-ul dupa emitor,ori sa ai acoperire asa cum are CH 30 intr-o zona din Bucuresti.
Nu o sa vedeti asa acoperire prea curind la noi,sa fiti multumiti daca luati in rural macar mux unu...

#3881
RMC Info

RMC Info

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,299
  • Înscris: 21.04.2004

View Post0x0c, on 22 iunie 2015 - 17:06, said:


Sigur nu recepționezi din satelit??? 2,4 metri Posted Image

Sau postarea ta e o întrebare?

LOL

#3882
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,798
  • Înscris: 21.04.2009

View PostFly_85, on 22 iunie 2015 - 19:34, said:


adica la Timisoara nu se va mai folosi (Urseni) de 5Kw ???
In Timisoara,TVR2 era emis cu 40Kw ("mostenire" de la Petre Roman).

#3883
bowpack14

bowpack14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 818
  • Înscris: 29.04.2015
Pentru Fly-85 :

Releul de la Timisoara - Urseni se va folosi in retea , fara grija ,
trebuie doar sa mai avem putina rabdare pina cand
se va  incheia revizia blocului modulator.

Se pare ca sunt ceva probleme cu robinetii care dozeaza nivelurile
semnalului  cromatic , ramasi intepeniti cu rugina care nu cedeaza
nici cu  spray-ul WD-40 ...asa cum arata foto de mai jos...

Attached Files



#3884
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,798
  • Înscris: 21.04.2009

View Postbowpack14, on 22 iunie 2015 - 20:10, said:

Pentru Fly-85 :

Releul de la Timisoara - Urseni se va folosi in retea , fara grija ,
trebuie doar sa mai avem putina rabdare pina cand
se va  incheia revizia blocului modulator.

Se pare ca sunt ceva probleme cu robinetii care dozeaza nivelurile
semnalului  cromatic , ramasi intepeniti cu rugina care nu cedeaza
nici cu  spray-ul WD-40 ...asa cum arata foto de mai jos...
Pot sa inteleg multe pe topicul asta..Dar de ce vrei sa-ti asumi tot timpul prin- posturile tale- rolul de nebun al regelui,asta  chiar nu inteleg..In sfarsit fiecare e liber sa se exprime cum doreste... Este optiunea ta de a face... pe... clovn-ul topicului..

Edited by rel5s5, 22 June 2015 - 20:16.


#3885
streker

streker

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 30.05.2013

View Postqazwsxqazwsx, on 22 iunie 2015 - 15:07, said:

Informatia cu 300 w a spus-o chiar Frocus pe site-ul domniei sale .Distanta de la nord la sud e de aproximativ 340 km si au trei emitatoare pe partea cu Romania : Edinet,Ungheni si Cahul .Baga 30 km in jurul fiecaruia si vezi daca ajungi la 340 km . Posted Image
Domnul meu, la momentul actual sunt in functiune 8 emitatoare DVB T2 pe MUX A  (conform Frocus) care sunt intercalate ca pozitie (nu in linie) iar o arie are mai mult de o latura astfel ca nu vad de  ce te raportezi doar la distamta nord sud  si la granita Romaniei.

Edited by streker, 22 June 2015 - 20:19.


#3886
RMC Info

RMC Info

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,299
  • Înscris: 21.04.2004

View Postrel5s5, on 22 iunie 2015 - 20:15, said:


Pot sa inteleg multe pe topicul asta..Dar de ce vrei sa-ti asumi tot timpul prin- posturile tale- rolul de nebun al regelui,asta  chiar nu inteleg..In sfarsit fiecare e liber sa se exprime cum doreste... Este optiunea ta de a face... pe... clovn-ul topicului..

Ce-ai cu el  - mie-mi place :). Poa' sa fie si serios cand vrea el!

Si-n alta ordine de idei daca ar mai multe emitatoare in functie cred ca ar fi subiecte mai multe de dezbatut.

Bowpack ce e in poza aia pe bune? Parc-ar fi holul din Casa Radio in anii '50.

Edited by RMC Info, 22 June 2015 - 20:31.


#3887
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,798
  • Înscris: 21.04.2009

View PostRMC Info, on 22 iunie 2015 - 20:30, said:

Ce-ai cu el  - mie-mi place Posted Image. Poa' sa fie si serios cand vrea el!

Si-n alta ordine de idei daca ar mai multe emitatoare in functie cred ca ar fi subiecte mai multe de dezbatut.

Bowpack ce e in poza aia pe bune? Parc-ar fi holul din Casa Radio in anii '50.
Eu nimic..Dar de trei zile de cand urmaresc topicul asta,altceva decat posturi " a la misto" nu a produs...Face pe clovn-ul  ..Asta e...concluzia mea.

#3888
qazwsxqazwsx

qazwsxqazwsx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,740
  • Înscris: 22.04.2012

View Poststreker, on 22 iunie 2015 - 20:15, said:

la momentul actual sunt in functiune 8 emitatoare DVB T2 pe MUX A  (conform Frocus)

Inceputul testarii celor 8 emitatoare suna cam asa :,,Запущено тестовое эфирное цифровое вещание в стандарте DVB-T2 в Единцах (30 ТВК) и Новых Мындрештах (22 ТВК). Мощность передатчиков - 300 Вт.''

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate