![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum introduc scriptul de la trafic.ro in paginile forumului?
Last Updated: Feb 04 2018 18:41, Started by
The God
, Apr 17 2002 04:12
·
0

Posted 17 April 2002 - 21:26

nu am folosit niciodata phpbb, dar toate forumurile au templateuri prin care sa editezi aspectul forumului. bagi si tu pe acolo pe undeva prin footer codul.
|
Posted 17 April 2002 - 21:29

din pacate nici eu nu stiu la phpbb. alex are dreptate! Cauta templates sau layout, si pui acolo in footer (in partea de jos ..sau unde vrei tu sa apara) ...
|
Posted 17 April 2002 - 22:15

Sau te apuci ca mine ... saq invetzi ce-i ala php ... Dupa aia (cateva luni) reusheshti sa citeshti in php cam ca in (a0romana ... da' mere ...
Asha e CEL MAI SIGUR pana la urma! |
Posted 17 April 2002 - 22:58

ehh ... da eu ma gandesc ca forumu ala nu e chiar asa de prost incat sa nu aiba template'uri !
|
Posted 04 February 2018 - 18:41

Unde naiba e codul de contorizare? M-am invartit prin contul meu de pe trafic.ro juma' de ora si nu am gasit.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users