![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Legislatie/Licentiere/Legalizare Software
Last Updated: Oct 21 2017 03:28, Started by
shiva
, Dec 07 2007 16:22
·
0

Posted 02 November 2014 - 11:08

Da ma gandeam ca mai multa piraterie face un site de unde downloadezi programul decat tu care o faci o chestie cu programul respectiv si o vinzi cuiva .
Edited by Ebaba, 02 November 2014 - 11:08. |
Posted 19 October 2017 - 13:53

Am nevoie de o parere de la cei din sfera IT:
Se da urmatoarea situatie: Presupunem ca am cumparat un program X de desenat diferite obiecte: flori, copaci, pasari, etc. (Acest program are imaginile predefinite, deci cand le desenam, le luam dintr-o fereastra separata si facem drag-and-drop in fereastra de desen.) Dupa care, presupunem ca am desenat un copac, am salvat imaginea, si vreau s-o folosesc intr-un produs software comercial. Intrebare: este legal s-o folosesc in produsul comercial sau nu? Thx. |
Posted 19 October 2017 - 14:04

nu ma pricep, dar din moment ce ai dat bani pe soft si softul avea inclusa imaginea in el banuiesc ca raspunsul e da.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users