Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ecran spart- cum transfer totul a...

Sfat privind achiztia unei masini...

Nu pot seta frecventa RAM la 3200...

Inlocuire țeava principala a...
 Vopsea membrana difuzoare

sarea la sac

Volkswagen Jetta (Sfat / Pareri)

Recomandare caști pentru inot
 imprimante Altex

Cazier judiciar online

Banane

Robot pornire auto
 vanzare auto PF catre PJ - la dis...

Tensiune instabila generator Panzer

Identificare tip conector auto

Cronica carcotașilor vindea ...
 

Tutorial xhtml/css

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#55
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010

View Postadi94, on 6th November 2011, 11:35, said:

Imaginea din dreapta o poți face oblică direct în Photoshop. E cea mai bună variantă.
Ai mai putea face cu css3, dar nu-ți recomand.

PS : Am o bănuială că vrei de fapt un script ca ăsta Posted Image

#56
adi94

adi94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 06.11.2011
am incercat cu Photoshop dar nu am obtinut rezultatul dorit...
imi lasi te rog umpik id tau:D
e foarte ok si cu scriptul asta(nu stiam de el) dar nu stiu cum sa-l incadrez in pagina mea

Edited by adi94, 06 November 2011 - 12:32.


#57
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010
Doar să nu fi prea sâcâitor, că de dat, îl dau la toți.

Id : w3room

#58
adi94

adi94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 06.11.2011
e de ajuns sa-mi spui si inteleg daca intrec masura:)

#59
adi94

adi94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 06.11.2011
Mai am o problema:(
In pagina html am un cod css pentru meniu si nu stiu de ce are acelasi efact si asupra numarului de pagini si si a imaginilor pe care le inserez.
Meniu e smplu cand tii clik pe el ti se albastrese si aceiasi chestie face si cand tin clik pe numarul de pagini si asta nu vreau..nu stiu cat de explicit am fost dar daca a inteles cineva as vrea putin ajutor..am incercat sa incadrez codul in pagina css dar isi pierde efectul asupra meniului

Edited by adi94, 06 November 2011 - 21:15.


#60
adi94

adi94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 06.11.2011
nimeni?

#61
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,310
  • Înscris: 16.07.2008
Sper sa gasesc, cu ajutorul vostru, solutie/raspuns la problema mea.

Am facut in site care are, desigur, inserate si poze. Cand ma duc cu cursorul peste poza, acesta se transforma in manuta (deci poza am facut-o link), insa vreau ca atunci cand dau click pe ea, sa mi se deschida poza mare, intr-un pop-up.

Am facut eu ceva, dar nu-mi reuseste.

La inceput de tot, am (desigur) asta:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en">

In sectiunea head, printre altele, am asta:
<script language="Javascript"> 
   function PopupPic(sPicURL) { 
	 window.open("popup.htm?"+sPicURL, "", "resizable=1,HEIGHT=750,WIDTH=800,left=250,top=10");
   } 
</script> 
<script type="text/javascript" language="Javascript1.2" src="stm31.js"></script>

Iar in body, printre multe altele, am asa:
<a href="java script:PopupPic('images/Poza.jpg')" title="descriere poza">
   <img src="images/Poza.jpg" style=" float: right; margin-left: 0px; border: none;" /></a>

De fapt pop-up se deschide, dar imi da eroare si nu inteleg de ce. E clar ca ceva nu e bine/corect. Si am incercat in fel si chip cu calea catre fisierul poza.


PS. <blink> nu functioneaza bine in IE, ci doar in Mozilla !!! Oare de ce?

Edited by colombo2003, 12 April 2012 - 12:19.


#62
flavius1990

flavius1990

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 546
  • Înscris: 04.08.2007
Dupa ce am creat codul pentru layout-ul paginii in html, respectiv css, unde ma indrumati sa trec continutul sitului? articolele pe care le voi publica, de doua,trei ori pe saptamana? E in regula daca le pun in index.html si le las acolo sa se adune?

#63
simo1991

simo1991

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.10.2015
Buna,
Imi poate explica cineva, va rog, cum as putea sa pun un icon de jur imprejurul browserului ,insa fara a folosi DIV , direct pe body?
Am incercat cu background repeat  x si y , insa am nevoie sa apara si in partea opusa.
Va multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate