Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dren de fosa langa casa?

Panko lung

Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE
 Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou

350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China
 Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania

Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi
 cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...

Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215
 

Integrare drivere SATA cu nLite in XP (instalare Windows XP pe hard SATA)

- - - - -
  • Please log in to reply
152 replies to this topic

#19
Smithsonian

Smithsonian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 07.04.2005
Am si eu o intrebare. In cazul programelor (ma refer la cele cumparate cu licenta) ce cer introducerea unui serial, cum se procedeaza in aceasta situatie? Unde se introduce si cand se introduce serialul cand integrez acel program?

Edited by Smithsonian, 25 February 2008 - 11:48.


#20
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,813
  • Înscris: 02.08.2007
Cauta pe forumul asta.Vei gasi explicatii pentru fiecare program.
- http://www.msfn.org/...d-Ons-f132.html

#21
radu95

radu95

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 19.10.2007

View PosteSkybax, on Dec 10 2007, 11:55, said:

E un win Xp Media center. Eu il am pe 2 cd dar ma gandeam sa il pun pe un singur dvd ...1gb si un pic are imaginea.
cel mai simplu este cu UltraIso sau MagicISO  face cd/dvdu direct bootabil daca este windowsu facut bootabil :D

Edited by queensoft, 01 April 2008 - 18:47.
scrie civilizat


#22
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
asta crezi tu ca il face bootabil, chiar daca cd-ul este bootabil. Atata timp cat este copiat continutul cd-ului in calc nu mai este bootabil. Ca extragi sectorul de boot al cd-ului si ca pe urma il folosesti ca sa fie bootabil folosing UltraISO sau MagicISO, e altă mancare de peste.

Edited by xxvirusxx, 03 April 2008 - 23:29.


#23
ApologetX

ApologetX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 22.03.2006
- am si eu o nelamurire.. ,sper ca se completeze tutorialul odata cu raspunsul la nelamurirea mea..
Cum trebe sa fie driverele?? eu mi-am gasit toate driverele pe net ptr XP dar toate is .exe ... iar .exe-urile nu pot fii integrate !! (vezi poza 1 si 2 atasate) ,deci in situatia asta le instalezi pe WinXP si apoi cu ajutorul lui "My Drivers" ti le recuperezi din prorpiul pc... ,apoi in  nLite cand integrezi driverele ,selectezi Multiple driver folder (ptr ca is o gramada..) (vezi poza 3) si iti baga toate drivere (defapt acele fisiere .inf) din driverele gasite....

Nelamurirea mea este ca, cum de NUMAI acel fisier .inf e necesar?? unde e TOT acel (pachet).exe care se instaleaza?? care e explicatia de cu un fisier ".inf" sa integrat tot driverul?? nu vreau sa stric un cd dejaba si apoi sa pierd timpu formatandu-mi calcu sa-l incerc...

Attached Files

  • Attached File  2.JPG   8.84K   238 downloads
  • Attached File  3.JPG   20.77K   245 downloads
  • Attached File  5.JPG   73.63K   263 downloads

Edited by ApologetX, 05 April 2008 - 12:38.


#24
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
driverele trebuie sa contina un singur .INF, driverele nu trebuie sa fie de genul celor cu setup.exe, sau celor care isi extrag fisierele din arhive .CAB, si nici celor gen ATI pentru ca la instalarea lor au nevoie de Net Framework.

Exemplu.

Daca avem intr-un folder un driver si zicem ca are urmatoarele fisiere : 1.inf, 1 .exe, 1.cat, 1.ini, 1.ocx etc.. (si cele exe nu sunt setup-uri) iar in 1.inf se gasesc toate informatiile ca sa mearga componenta respectiva dar si alte fisiere cu destinatia lor.

In acest caz Nlite colecteaza informatia din acel .INF si copie aceste fisiere (1.exe, 1.cat, 1.ini, 1.ocx) si le duce in kitul de windows impreuna cu acel INF.

#25
ApologetX

ApologetX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 22.03.2006
oki, revin spundu-va ca am integrat driverele pe un cd cu XP si mi-a mers perfect !!
cum am facut?
daca in sistem /(pe windows-ul vechi) ai instalate driverele corect, descarci "My Drivers" (nu e free dar ai 15 zile de proba - suficient -) ,ii dai sa caute toate driverele din sistem! si le descarci intr-un director , instalezi nLite , urmezi pasii (din primul post) pana ajungi unde trebe sa adaugi driverele.. ,acolo selectezi Multiple driver folder (vezi poza a 3-a ,doua posturi mai sus..) ,selectezi "All" >> next >> Make ISO !! si gata, il scrii pe un cd virgin.. si ai XP-ul + driverele inegrate fara sa iti mai bati capul..

bafta!

Edited by ApologetX, 08 April 2008 - 09:54.


#26
dan_padu

dan_padu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.03.2008
Salutare.. mi-am instalat Xp sp3 pe un acer aspire 5715Z si am gasit toate driverele pt el mai putin cel de la placa audio! nu ma lasa sa il instalez! Am incercat solutia cu   KB835221 si chiar kb888111xpsp2.exe dar e acelasi lucru! in device manager imi apare cu semnul exclamarii ca in fotografia atasata! Stie cineva vre-un alt truc pt asa ceva sau vre-un driver compatibil?

#27
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
inca nu au scos drivere pentru SP3, placa ta este un realtek.

incearca acest driver

Edited by xxvirusxx, 09 April 2008 - 11:43.


#28
dan_padu

dan_padu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.03.2008

View Postxxvirusxx, on Apr 9 2008, 11:36, said:

inca nu au scos drivere pentru SP3, placa ta este un realtek.

incearca acest driver


La fel ca si la celelalte drivere pe care le am imi da un mesaj de eroare. Pe XP SP2 imi va face la fel, nu stii?

#29
lluchiano

lluchiano

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 22.08.2005
xxvirusxx iti multumesc pentru acest mic, dar foarte eficient tutorial.

#30
Bruno

Bruno

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 20.12.2002
Am si eu o intrebare. De integrat driverele in XP cu nlite e simplu, dar dupa ce le integrezi, cum poti sa le incarci la bootarea setupului de windows ... pt controlerele sata sau ahci?

#31
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
pai daca le integrezi in XP, le ia automat atunci cand sunt nevoie de ele si nu mai este necesar sa folosesti floppy ca sa le instalezi de pe discheta.

Edited by xxvirusxx, 17 April 2008 - 09:17.


#32
viorasdelaoras

viorasdelaoras

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 07.03.2006
Ca sa integrez niste programe free gen Firefox,yahoo mess,skype,winamp,AVG-free, cum procedez exact.Trebuie sa le am instalate in calculator,sau e o alta modalitate(nu prea stiu engleza si mi-e greu sa citesc tutorialele de pe site-ul oficial) Multumesc!

#33
atlet1305

atlet1305

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 22.09.2006
E intrebare mai grea,driverele se integreaza foarte usor,programele cred ca mai greu de aia nu se arata nimeni interesat sa ajute! :naughty:

#34
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,813
  • Înscris: 02.08.2007
Uite aici un site de unde poti descarca aplicatii diferite,pe care le integrezi cu nLite : http://www.winaddons.com/ .
Mai poti cauta si pe aici : http://www.msfn.org/...d-Ons-f132.html .
Bafta !

Edited by lordsidious, 05 May 2008 - 20:25.


#35
iosepmonica

iosepmonica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 28.06.2006
Salut,

Am incercat si eu sa instalez W XP pe un Toshiba Satellite P200 LD3. Am descarcat drivere de pe Toshiba site, am facut un CD bootable incluzand SATA driver, insa l ainstalare mi-a dat eroarea: STOP: C0000221 Unknown Hard Error \SystemRoot\System32\ntdll.dll. As banui ca driverul pe care l-am descarcat nu e cel corect, dat fiind faptul ca nu am gasit ceva exact pt modelul pe care il am eu: PSPB3C- LD308C. Am gasit drivere pt Toshiba Satellite P200, modelul PSPB3 si am presupus ca s-ar potrivi.

Are cineva alta banuiala/solutie?

Multumesc

De asemenea, am Phonix BIOS si nu pot dezactiva SATA, cum am citit pe forum.

#36
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
vezi daca iti merg cele atasate.

Attached Files

  • Attached File  I3.zip   190.58K   151 downloads


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate