Yellow Dog Linux (YDL)
Last Updated: Aug 02 2004 18:09, Started by
alex_rom007
, Aug 02 2004 01:00
·
0

Posted 02 August 2004 - 01:00

Yellow Dog Linux : http://www.yellowdoglinux.com/
L-a mai incercat cineva ? Ce parare aveti ? Pt. cine nu l-a incercat si doreste Linux PPC, i-l recomand cu cea mai mare incredere. La boot se instaleaza yaboot asa ca nu aveti probleme cu bootarea X, OS9 etc. Daca apar probleme si se poate apasa si Option la inceput, intra in OF etc, dar nu e cazul. |
Posted 02 August 2004 - 14:00

Nu sunt un fan Linux, mai ales dn cauza GUI-urilor proiectate deficitar si inconsistent (Gnome, KDE, whatever). Asta ar fi primul motiv pentru care sa NU-mi pun Linux. Insa as pune totusi ca sa vad cum merge, dar din pacate vad ca nu au scos inca versiunea pe 64 biti pentru G5...
|
Posted 02 August 2004 - 16:59

Da, dar totusi este prima distributie care profita de AltiVec (nu la GUI, evident). Plus ca merge pe G4, G3 si Pre, chiar pe orice Power parca cu destul RAM. Si merge bine... Plus ca poate veni preinstalat cu orice Mac.
Oricum am vorbit cu baietii si mi-au zis ca G5 e suportat de versiunea 4, care nu e available deocamdata decat preinstalata pe un G5 nou. |
Posted 02 August 2004 - 18:09

stiam de yellowdog si am auzit ca exista si un gentoo pentru OS X, dar din pacate nu sunt foarte interesat de linux
deocamdata apropo de open source mie imi ajunge open darwin ca sa rulez un Gnome desktop. merge slab, dar e viabil pentru unele programele. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users