Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...
 Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 

Ce (cine!) este Google.RO?

- - - - -
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#19
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

Quote

View PostFrom Dec 5 2007, 15:37:

doar curiozitatea...: ai incercat sa comunici direct cu google?

Nu stiu ce sanse sunt sa i se raspunda. Abia daca raspund la spam report ( si asta cand o fac, o fac fff greu ) ...
Acesta era, @ciuly, unul dintre motive...
Iar altul ar fi ca banuiam ca unii din echipa G. sunt si pe SP. Nu zic ca sunt si in echipa SP (cu toate ca si asta e posibil...), ci sunt simpli useri pe SP, adica ...sunt si ei pe aici. Deci, ma gandeam sa fac mai intai un fel de research "off the record", si un demers ceva mai "amiabil" sa zic asa...

@darkstar_tfd, n-am ce zice..., esti un "sparing partner" valoros! Ador situatiile in care nu mai am raspuns, in care sunt "lovit" asa de rau cu logica si argumente, incat tot ce pot sa fac este doar sa ma asez si sa ...iau notite.

Totusi, imi permit o remarca:
Voi accepta ideea ca nu pot conta pe mai mult

View Postdarkstar_tfd, on Dec 5 2007, 16:14, said:

traffic venit din G (decat) 10-30%
din momentul in care in td-ul acela bleu <td align=right nowrap><font size=-1>..., dupa "Rezultatele 1 - 10 din aproximativ ... pentru ... (0,xx secunde) va fi si precizarea ..."sunt relevante doar in proportie de 10-30%"

Si voi incerca "sa traiesc"

View Postdarkstar_tfd, on Dec 1 2007, 16:28, said:

fara google...
si ma voi "axa pe Yahoo", deindata ce,  in pagina generica Google (nu neaparat in antet sub sigla, poate sa fie si in subsol...) va fi scris: "Invatati sa traiti fara Google!<br />Puteti vizita si Yahoo."

Nu este nici macar o ironie darkstar_tfd, si chiar nu glumesc!
Ce vreau sa spun este ca sintagma "Google" a intrat in perceptia, in gandirea internautilor ca fiind mai mult decat un motor de cautare, decat un site, decat un affiliate partner, mai mult decat unul dintre cei mai importanti "jucatori" de pe "piata" web-ului. Pentru internet userul obisnuit, Google este insasi poarta de acces spre web, este o referinta, un etalon. Este o prejudecata!

Iar tu imi propui mie sa aplic tehnic si metode, sa gandesc si sa actionez exact invers fata de cum gandesc peste 90% din vizitatorii internetului (-oricum, cel putin in RO...).

Asta vreau sa spun: aici nu e vorba de a dovedi ca am un "site autoritar", ca asi fi eu "bun". Aici e vorba de a fi in imposibilitatea sa te lupti cu o gandire, sa demontezi o prejudecata cvasiunanima, ca "daca nu esti pe Google, atunci nu valorezi nimic".

Inca odata, apreciez raspunsurile tale, astept cu rabdare sa finalizati "algoritmul", si am speranta ca pentru cei interesati sa aibe un "site autoritar" vor exista in paginile Google, do's & donot's, hints & tips, ... & stuff pentru a putea fi Google "compliant".

__________________________________
Si sper ca nu te deranjeaza daca dintre cei care isi asuma libertatea de a gandi both inside & "outside the box", isi vor mai exprima cateva pareri pe aici...

Edited by webc, 06 December 2007 - 00:10.


#20
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
Sunt destui care traiesc fara google, crede-ma.Trafficul direct e foarte important si dupa o vreme, trebuie sa fie deja un factor cand iti calculezi vizitele. Cele mai des intalnite exemple sunt blogurile ( daca vrei iti pot trimite si ceva referinte pe pm ). Daca vrei mai multe detalii si sa discutam despre problema asta mai bine pe privat sau pe un IM, nu e frumos sa ne "spalam rufele" in public. Discutia poate merge mai departe dar deja ne bagam in chestii care nu pot fi spuse pe forum, nu am nevoie de warning pentru mai stiu eu ce...

Cat despre gandire, nu am zis nimic cu rautate. Incerc sa ajut comunitatea, cred ca am demonstrat de mai multe ori ca imi impart cunostintele cu ceilalti.

#21
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007
Mă mir că mai există acest topic, și chiar ...foarte aproape de varianta inițială!  ;)

Mi-a trebuit un efort imens de voință să mai redeschid o pagină dintr-o arie (atât de...) "prost moderată" -expresia nu îmi aparține! Dar efectiv nu am nicio altă posiblitate să iau legătura cu cineva din Google RO team, căci după cum însăși domniile lor recunoșteau, pe căile și mijloacele de contact Google, nu prea se obosește nimeni să răspundă. Probabil că nu au timp să numere și să cheltuie acele salarii lunare, care sunt mai mari decât face unul ca mine "într-un an întreg" -expresia, de asemenea, nu îmi aparține, a fost folosită (-mi se pare chiar în acest topic) de către unul care am motive să cred că este foarte aproape de (-sau face chiar parte din) echipa Google.ro. Și cum știu că unii dintre ei se mai "învârt" pe aici, atunci ...am îndrăznit. Scuze, ies repede...

Deci: 2 probleme.

1. În sfărșit, (...mii de mulțumiri, recunoștință, respect...) Google mă bagă în seamă!
După câțiva ani buni în care am fost în "evidența" ...organelor doar după cheile "cu", "care", "este", "din", "pentru", "are", și alte câteva sintagme cât se poate de ...semnificative pentru preocupările mele (-chiar mă întrebam întotdeauna: da oare, cât au căutat prin site, să le pună una lângă alta...), ei bine, sunt în sfârșit pe Google! Și încă nu doar cu una ci chiar, două pagini, de fapt 3. (Inutil să precizez, că dintotdeauna, și dacă am avut, sau n-am avut configurările în jos, oricum indexul și/sau pagina intro erau ca la "carte". Dovadă că mai toate motoarele mă puneau cel mult pâna la a cincea afișare, de multe ori chiar mai bine... De fapt, după altă expresie de două cuvinte, am fost cam totdeauna pe prima pagină MSN, AOL, Alexa, Yahoo, etc., iar pe Google, niciodată, nicăieri, -cel puțin până unde am avut răbdare să "răsfoiesc"...)

Să revin...
Pentru prima pagină, să zicem că a fost ales un extras reprezentativ (-mă mir că s-au coborât "spider"-ii până în subsolul paginii să îl extragă). Sincer, apreciez!

Pentru a doua pagină, însă, "algoritmul" s-a blocat la jumatea paginii, și a extras un fragment, în care, totuși, nu prea mă regăsesc. Nici eu ca persoană, nici ca site! Cum se poate ca din cea mai lungă pagină a site-ului, plină cu idei cât se poate de consistente, să fie extras de la jumătatea paginii, un fragment care nu prea are ...treabă nici cu pagina respectivă, nici cu site-ul în sine?! Sau poate..., "comisia" a hotărât că nu am voie să depășesc stadiul în care mă aflam acum 4-5 ani, sau mai bine!?

Și tocmai pentru a susține afirmațiile de mai sus, "echipa" însăși îmi pune la dispoziție mijloacele, și indexează cu 10-15 poziții mai jos, și pagina de contact, unde nu sunt prea multe vorbe, în afara formularului.  Și, în mod șocant (-de fapt, aici vroiam să ajung), fragmentul care însoțește linkul este același text ca și cel de la pagina menționată mai sus, fragment de text care, atenție!, nu este nicăieri în pagina de contact.

Și cum topicul acesta era de fapt, un ...sequel la alt topic care se referea la indexarea "de mână", atunci, revin, și îndrăznesc din nou: ori se face de mână și se fac greșeli, ori este făcută de "algoritm", și atunci, acesta este... tot greșit.

Întrebare: Vă rog, cu ce/ unde/ cum greșesc?!

2. Am făcut și eu, ca mai toți interesați să recupereze câte ceva din cheltuielile de găzduire, aplicație sau cum îi spune, pentru AdSens. Parcă citeam pe acolo că primesc cel puțin un răspuns în 2-3 zile, sau etc..."o săptămână". A trecut, mai bine de o săptămână, mi se pare că se fac chiar două, și nimic, niciun semn...

Întrebare: Mai funcționează serviciul, sau a trecut pe "algoritmul" de ...sistem, ca și indexările?!

(Dacă nu au fost șterse, parcă mai erau topicuri cu unii care exprimau părerea ca unele conturi se mai ...reseteză din când în când. Probabil, în favoarea altora, că per total, conturile trebuie să se închidă, nu...?!)

____________________________
L.E. Topic Saved -Măcar să știu de ce mai iau vreo 10-20 peste cele 30%, plus încă 10-15 zile, etc., (-să reflectez la "conspirații").

Edited by webc, 13 May 2008 - 01:00.


#22
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
And webc is back :D

Quote

ei bine, sunt în sfârșit pe Google! Și încă nu doar cu una ci chiar, două pagini, de fapt 3.

Daca doar atatea ai reusit sa indexezi in 4-5 ani, atunci e foarte grav. Motivul poate sa fie o structura de linkuri interne deficitara combinata cu lipsa de IBL.

Quote

Pentru a doua pagină, însă, "algoritmul" s-a blocat la jumatea paginii

Daca site-ul se incarca repede si complet pentru utilizator, se va incarca si pentru spider. Testeaza daca tie se incarca normal. Daca da, inseamna ca spiderul e trecut peste pagina si a gasit ceva in neregula ( duplicate poate ?! )

Quote

ori se face de mână și se fac greșeli, ori este făcută de "algoritm", și atunci, acesta este... tot greșit.

E drept ca uneori apar mici probleme la felul cum sunt indexate unele site-uri. Totul se intampla automat, chestiile "de mana" au fost facute in cazuri aparte - despre care puteai sa citesti mai multe acum cca 6 luni ( directory fever ).

Quote

Întrebare: Mai funcționează serviciul, sau a trecut pe "algoritmul" de ...sistem, ca și indexările?!

Functioneaza, dar dureaza.

Edited by darkstar_tfd, 13 May 2008 - 07:48.


#23
ciuly

ciuly

    dus cu pluta pe apa sambetei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,848
  • Înscris: 17.03.2004

View Postwebc, on May 13 2008, 01:42, said:

[...]
Pentru a doua pagină, însă, "algoritmul" s-a blocat la jumatea paginii, și a extras un fragment,
[..] și indexează cu 10-15 poziții mai jos, și pagina de contact, unde nu sunt prea multe vorbe, în afara formularului.  Și, în mod șocant (-de fapt, aici vroiam să ajung), fragmentul care însoțește linkul este același text ca și cel de la pagina menționată mai sus, fragment de text care, atenție!, nu este nicăieri în pagina de contact.
[...]
sa presupunem ca am o retea de site-uri.
daca eu pun la mine pe siteuri cate un link catre pagina ta de contact, avand ca si text fragmentul ala de care te plangi, ce crezi ca o sa se intample?
iar daca imi "pierd" ceva timp sa iti inscriu site-ul in diverse directoare deocheate care fac accept automat (e plin netul de ele), ce crezi ca o sa se intample? iarasi, daca fac acelasi lucru umbland pe site-uri deocheata si facandu-mi cont acolo (evident unde nu sunt probleme de genul nofollow, link-uri dinamice, etc) si punand site-ul tau la semnatura, profile si prin post-uri/comentarii/etc. ce crezi ca o sa se intample?
sigur, chestiile astea sunt generale si afecteaza majoritatea motoarelor de cautare/indexare, DAR, exista "chichite" care afecteaza numai gogu. toate portitele care au existat si pt care gogu de o vreme penalizeaza iar care pot fi aplicate unui site fara sa ai control asupra lui pot fi exploatate pt a "distruge" competitia [b]lenesa{/b]
eu revin doar la primul exemplu cu reteaua de site-uri: pt googlebot ii dau link-urile care te baga pe tine in rahat, iar pt estu motoarelor de cautare nu. si uite asa am fabricat un paranoic.
mai adaug ca un fost-angajat/partener sau un "prieten" care are acces la parole sau direct la server (te-ai logat, nu ai blocat si te-ai dus la baie or soemthing) poate foarte usor sa iti dea lumea peste cap.

so ... paranoid man, enjoy your misery.

in alta ordine de idei, va dati seama ce important se crede webc? google l-a luat personal in colimator :lol:

#24
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007

View Postciuly, on May 13 2008, 11:33, said:

so ... paranoid man, enjoy your misery.

in alta ordine de idei, va dati seama ce important se crede webc? google l-a luat personal in colimator :lol:

:nonobad: ciuly nu fi rau, ca nu mai am eu loc de tine   :notangel:

Da, nu e departe de cei care scriu : "Mi-am facut site, de ce nu apare pe Google?" sau "Am dat add la Google si de 3 zile tot nu apar la cautari!". Doar ca el a citit un pic mai mult, un pic mai eronat si a tras niste concluzii sf ...webc stai linistit :console: , e doar o conspiratie mondiala pusa la cale de Google pentru a te denigra prin respingerea site-ului tau, iar noi facem parte din ea :naughty:

Edited by lord_ice, 13 May 2008 - 11:18.


#25
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View Postdarkstar_tfd, on May 13 2008, 07:48, said:

...
E drept ca uneori apar mici probleme...
...
Functioneaza, dar dureaza.
Mda..., merci!
Concis, ca de obicei. (Aproape că nu mai contează că ce spui nu îmi convine...)  :)

_________________________
"so ... paranoid man, ..." -Ain't got it! (don't mind, anyway..., I know how's there...)
Dacă ar fi un backlink, ar trebui să aibe ca suport fragmentul de text sursă, iar dacă ar fi un director ar apărea la rezultate referința la adresă din director și nu adresa paginii în sine.

"Am dat add la Google si de 3 zile ..."
Spuneam că era vorba de un site la care nu primul, ci primele (multe!) add-uri au fost date prin 2004, și nu mă găsea decât pe "cu", "care", "este", "din", "pentru", "are", ...și pe niciuna dintre cheile din metakey, description, sau content...
"o conspiratie mondiala ...pentru a te denigra" aici se râde?! (doesn't matter, either...)

TS...

Edited by webc, 13 May 2008 - 12:25.


#26
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005

View Postwebc, on May 13 2008, 12:04, said:

Mda..., merci!
Concis, ca de obicei. (Aproape că nu mai contează că ce spui nu îmi convine...)  :)

De ce trebuie sa ma ataci mereu ?

Ce ai citat tu sunt raspunsuri la 2 intrebari complet diferite. Reciteste calm si incearca sa le intelegi. Nu stiu daca ti-ai dat seama pana acum dar raspunsurile mele sunt la obiect, scurte. Asta nu inseamna ca tu nu trebuie sa te mai documentezi deloc. Cum se face ca eu pot sa indexez un site in 12 ore si cca 300 pagini in cateva zile si tu nu ?

Asta mie nu imi spune ca ar fi vreo problema cu google ci ca mai degraba TU esti confuz cand vine vorba de SEO si de realizarea unui website.
Daca 1 persoana iti zice ca esti beat, o ignori. Dar daca iti spun 10 ca esti beat, te pui sa dormi.

#27
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007

View Postdarkstar_tfd, on May 13 2008, 12:57, said:

Daca 1 persoana iti zice ca esti beat, o ignori. Dar daca iti spun 10 ca esti beat, te pui sa dormi.


:lol:   :thumbup:

Depinde si ce site are, vazui acum la cineva un able dating, la user profile in pagina era plin de js si nu avea nici titlu nici descriere meta, normal ca te ignora google la astfel de faze...depinde si DE UNDE ai linksbaks..sunt multe de discutat in situatia in care nu te baga google in seama....asta doar ca sa completez ce a spus darkstar. :peacefingers:

#28
Keffr3n

Keffr3n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 255
  • Înscris: 01.10.2005
Dude... you're sick... De cand zici ca e astia de la gugle cu ochii pe tine? A lor e masina aia neagra parcata noaptea in fata blocului?
C'mon... eu zic ca ori tre sa mai citesti despre SEO, ori esti al dracu de ghinionist.
Vad ca threadu asta e deschis de cateva luni.... asa ca as zice ca totusi.... ar trebui sa mai citesti ceva despre SEO.

So... RTFM dude...

EDIT: L'am vazut pe unu de la gugle.ro la stirile protv acu vreun an. Google about it. :D

Edited by Keffr3n, 13 May 2008 - 13:54.


#29
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View Postdarkstar_tfd, on May 13 2008, 12:57, said:

De ce trebuie sa ma ataci mereu ?

...
:o
Nu inteleg, de ce trebuie de fiecare data sa degenereze totul...?!
Chiar am fost cat se poate de sincer, am apreciat raspunsul, ...clar si la obiect! Si nu prea imi amintesc cand si unde te-am atacat eu pe tine...!? Pur si simplu, n-am avut de ce... Parca stiu ca am spus chiar undeva ca iti admir comportamentul decent...

Cat despre celelalte replici.., ce pot sa mai zic?! --Post-uri la ...palmares, probabil "boti" de trafic, ...trebuie si reclamele alea cu Voda, Sony, Gool, etc. sa faca niste bani, nu!? Altfel, de unde...?

Edited by webc, 13 May 2008 - 14:35.


#30
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007
Ce amuzant e micutul! :)

Mi-e imi place faza cu Posted Image

Acum serios, stiti cati "webmasteri" ajung prin lista mea de mess si nu stiu care e diferenta intre php si html? :) Asa ca de ce sa-i mai criticam pe altii, asta e lumea in care traim, problema e ca afecteaza niste copii imaginea tuturor din domeniul asta (si aici nu ma refer la webc ptr ca nu-l cunosc) ...de ce trebuie mereu sa aratati avatare cu "development" "design" nickname-uri cu "webmaster Gicu" "Gheorghe Webmasterul" cand voi sunteti tufa de Venetia? Eu nu vad la darkstar sa scrie "Fac optimizare-seo" la krumel "SEO Expert" , la darkangel, ciuly si cati mai sunt in domeniul web pe aici...sper ca a-ti inteles ideea!

Un mare "Huooo..." pentru toti cei in aceasta situatie.

#31
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View Postlord_ice, on May 13 2008, 15:54, said:

Ce amuzant e micutul! :)
:P

Din lista, nu recunosc decat pe primul... El stie cam intotdeauna ca sa spuna, si, mai ales, ...cum sa spuna!

M-a contrazis de atatea ori, m-a mai dat prin "praf", m-a ...tavalit, dar niciodata nu m-am considerat ofensat, jignit. Si cred ca nici altii...

________________________
Si totusi, pentru ca insistati...
Parca intelegerea cu al 4-lea (-stabilita de el insusi!) fusese ca atunci cand sunt jignit de al 3-lea (sau de protejatii...), sa ma adresez lui pentru mediere. Intreb acum: si daca sunt jignit chiar de el (-de al patrulea), atunci cui ma mai adresez...?!

#32
ciuly

ciuly

    dus cu pluta pe apa sambetei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,848
  • Înscris: 17.03.2004

dex said:

PARANÓIA s.f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia.
contacteaza un SM daca te simti jignit de o concluzie logica bazata pe ceea ce faci si spui.
si pt cultura ta generala: ori te simti jignit de ceva imediat ce s-a intamplat, ori nu te mai simti niciodata. dar faptul ca brusc te simti jignit dupa ce postezi x post-uri denota "verticalitatea" pe care o ai. sau masochismul. sau mai stiu eu ce alte probleme. crede-ma: orice om normal in momentul in care este jignit si vrea sa se rezolve problema, incearca sa o rezolve atunci, nu peste x ore/zile/samd dupa ce "s-a consumat" evenimentul. si in fotbal, daca taci, jocul continua si degeaba mai faci gura dupa aia ca n-o sa opreasca arbitrul meciul pt o faza veche.
dar m-am lamurit cum operezi. esti victima atunci cand iti convine. ei bine, cu mine nu merge asa.
iar modul in care ai facut "re-introducerea" problemei, subtila asa, sa trebuiasca sa dea omul pagina inapoi, sa numere lista ca sa vada despre cine vorbesti, ti-a mai adus o bulina neagra (in caz ca memoria ma inseala si nu tu erai cel care da(dea) buline, scuze de confuzie)
daca aveai spate, spuneai oamenilor pe nume. apropo, imi aduc aminte de cateva filme cu subiecti paranoici. culmea ca toti aveau comportamentul asta de a nu numi direct persoane. e "ei", e 'stii tu cine", e .. orice dar numa sa nu ii numeasca directi. intr-adevar, n-am diploma in psihologie, dar parca totusi...

#33
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View Postciuly, on May 13 2008, 16:58, said:

dex said:

PARANÓIA s.f. Nume generic...
contacteaza...
daca aveai spate, spuneai oamenilor pe nume.
Iata cine "adanceste lucrurile" (-vorba cuiva pe aici), si trage de topic...  Cine, oare, spunea pe undeva, candva ca Softpedia insista pe calitatea subiectelor nu pe cantitate?! Cine a facut dintr-un schimb de 2-3 replici care lamurisera problema, un feed de aproape 200 de hituri in cateva ore?! (Iar am facut, -fara nici-o intentie!, trafic intr-o juma de zi, cat n-a facut, probabil, toata categoria, intreaga saptamana...)

Apelativul "paranoid" face parte din preocuparea SP pentru calitate??!?

In general, apropo de dex si de buna cuviinta, asocierea este perceputa ca o ofensa... Repet, mi-e indiferent!

N-am spus oamenilor pe nume ca sa nu transform o chestiune tehnica (-repet, care fusese deja rezolvata...), intr-una personala! Sau, ca sa fiu si mai explicit: Nu am mentionat nume, -de scârbă! La fel cum, cativa si-au luat libertatea, (-si li s-a permis!) sa ma faca paranoic pe Webmaster, mi-am permis si eu acum sa-mi exprim o senzatie... Este tot din (dex)!


Si, totusi, sa recapitulam (nu mai dau citate, referinte, etc. ...tot din cauza aceleiasi senzatii), ci doar succint:

1. Pe topicul celalalt am afirmat "dispar site-uri din indecsi".
Au sarit atatia pe mine, m-au jignit, m-au facut paranoic.  Chiar acolo am mentionat, si repet si aici, fusesera deja inaintea mea, 4-5 topicuri, cel putin pe SEO, in care diversi useri afirmasera acelasi lucru. Ori au trecut neobservate subiectele, ori au primit cateva replici de ...palmares, si s-au pierdut.
De ce niciunul dintre cei care afirmasera inca inaintea mea ca dispar, sau balanseaza site-uri inexplicabil pe Goog, niciunul nu a fost facut paranoic?!
Si la urma sa se ajunga la concluzia, ca intr-adevar, dintr-un motiv sau altul, asa se intampla...

2. Am fost luat in ..."plesneala" cand am intrebat cine e Google.ro. Pana la urma s-a lamurit ca exista, intr-adevar, echipa G.ro, cu salarii..., etc., etc., bravo lor, atata doar sa-si merite banii, adica ...sa-si faca treaba corect!

3. Am intrebat ceva de genul, "sunt indexate de mana" site-urile?!
Iar, ca sunt paranoic, ca am fixatii, etc., etc...
Si aici s-a lamurit: se intevine, intr-adevar, de mana, la unele site-uri "cu probleme", scrie undeva mai sus...

4. Am indraznit si eu sa prezint o problema strict tehnica, o situatie..., ce conta ca e webc sau altul, sunt sigur ca sunt atatea topicuri cu subiecte asemanatoare..., asta e realitatea (-am pagina respectiva de G salvata), ca era acolo pagina de contact, link direct pe site, cu un fragment de text din cu totul alta pagina. Pentru ce mai e forum, daca nu am voie sa intreb si eu, sa cer pareri ce se intampla, de ce apare asa...

Din nou, -"paranoid", "you're sick", etc...
S-a recunoscut ca mai sunt, dintr-un motiv sau altul, erori!

5. Cu ce gresesc daca intreb si eu ca sunt aproape 2 saptamani de cand am solicitat AdSens, nu tineam neaparat sa am deja codul in pagina, dar vroiam sa stiu ce se intampla, sa aflu pareri...

Am gresit cu ceva? Trebuia sa cer permisiune in prealabil...?!
Si aici a fost un raspuns, era ceva ca "dureaza, se lucreaza..."

6. In sfarsit am spus de la inceput, "ies repede"!
Pur si simplu nu inteleg de ce nu ma lasati...? Sau de ce insistati, de ce tineti neaparat, sa raman pe acest topic cu o imagine de tembel inchipuit, care creaza probleme false...?!

Daca este citat dex-ul cu aluzia ca asi fi inchipuit pentru ca am impresii nejustificate ca sunt persecutat,  atunci toti cei care au permanent tendinta sa ofenseze, sa ridiculizeze, sa epateze..., sa jigneasca, --toti acestia cum se incadreaza in dex...?!

Edited by webc, 13 May 2008 - 18:03.


#34
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004
webc, incearca un blog, cred ca ar fi de succes.

Te superi daca ne indreptam atentia catre subiecte mai putin conspirative?

Sau, incearca sa nu traiesti cu impresia ca cineva are ceva cu tine...decat daca te-ai luat de acel cineva fara sa fi avut vreun motiv.

In rest, pace si dexteritate.


Despre "dispar site-uri din indecsi": da dispar, dar nu pentru ca cei de la Google au ceva cu site-urile alea, ci pentru ca cei care le creaza sint idioti.

Uneori dispar, alteori sint doar fluctuatii.


Comunitatea asta incearca sa lamureasca lucruri dupa cunstintele pe care le are fiecare in domeniul asta, chiar nu sintem angajati sa dam raspunsuri la toate suspiciunile unora sau la toate aberatiile altora.

No offence, vorbesc generalizat si nu dau nume pentru a face pe cati mai putini sa se simta abuzati de mesajul asta. :)


Ptr. Softpedia: poate merit un Warn pentru limbaj, dar chiar sint satul de idioti care se dau experti in "diferite" domenii, dar care nu stiu macar baza unor lucruri care le-ar salva, lor si noua, timp.

Subiect inchis si inutil din punctul meu de vedere.

Edited by Krumel, 13 May 2008 - 18:42.


#35
webc

webc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 223
  • Înscris: 09.08.2007

View PostKrumel, on May 13 2008, 18:40, said:

... pace si dexteritate.

idioti.

Uneori dispar, alteori sint doar fluctuatii.

...toate aberatiile altora.

No offence, ...

Subiect inchis si inutil din punctul meu de vedere.

Cineva spunea ca voi cei din echipa Google ati fost toti premianti, olimpici, etc., etc. la info, ca sunteti experti in programare...
Una dintre primele cunostinte care le-am aflat despre algoritmi, era ca trebuie sa aibe "claritate" si "finalitate"! Intre astea este desigur, logica... Ceea ce caut in zadar sa gasesc mai sus.

Ori vrei pace, ori ne (ma rog, -ma..,) faci "idioti"?! Ori mai dispar intr-adevar, si sunt fluctuatii, ori sunt "aberatii"?!
Ori "No offence", ori hotarasti tu, cand, cum si la cine se inchide topicul...!?

Tu m-ai costat 20 in plus peste 10% de la stim noi cine (-tot el ma jignise pe mine...!), sunt de acord sa cedez fericit restul pana la 100%, ies de tot de pe SP, doar atat vroiam sa mai inteleg, care este structura patrimoniala aici, rapoartele de subordonare: Softpedia vrea sa acapareze Google, sau Google a preluat Softpedia..., ciuly modereaza replicile lui krumel, sau krumel ii da ordine lui ciuly (-si, se pare, ca nu numai...)?!

Sa imi fac blog? Am... Te ajuta cu ceva? Vad ca pana o sa ajunga blogul meu de succes, vrei tu sa transformi forumul asta, in ticket suport-ul Google. (Da' chiar..., de ce nu faceti un ticket acolo...?! Cu ID, cu feed al problemelor, cu statistici, etc... Ma ofer eu cu un sfert din salariile voastre  :lol: , dar sa fie toata joaca pe fata...)

Edited by webc, 13 May 2008 - 19:14.


#36
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004
Tu esti Jiji?
:o

Omule, ne-ai prins.... eu, Google, Softpedia si ciuly facem ca obiectele sa se vada mai aproape in oglinda retrovizoare.  :OK:

Succese.
:photo:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate