![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Tokio Drift soundtrack
Last Updated: Dec 06 2007 22:49, Started by
drift_king
, Nov 27 2007 16:24
·
0

Posted 27 November 2007 - 16:24

stie cineva cum se numeste melodia care este redata in film in momentul cand se intrec cei 2? ala cu viperu si celalalt cu muscle-ulu? am cautato mult dar nam gasito
![]() |
Posted 27 November 2007 - 18:31

Tokyo Drift Soundtrack
1. Tokyo Drift (Fast & Furious) - Teriyaki Boyz 2. Six Days - DJ Shadow/Mos Def 3. The Barracuda - The 5678's 4. Restless - Evil Nine 5. Round and Round - Far East Movement 6. She Wants To Move - N.E.R.D. 7. Cho Large - Teriyaki Boyz 8. Resound - Dragon Ash 9. Bandaleros - Don Omar 10. Conteo - Don Omar 11. Mustang Nismo - Brian Tyler/Slash 12. There It Go (The Whistle Song) - Juelz Santana |
Posted 27 November 2007 - 18:32

asta am gasito si eu. dar in acea lista nu se afla melodia aia pe care o caut eu.....
|
Posted 29 November 2007 - 11:57

Kid Rock - Bawitdaba?
Bawitdaba da bang a dang diggy diggy diggy said the boogy said up jump the boogy ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users