Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

Acoperire Digi.Mobil.

* * * * - 14 votes
  • Please log in to reply
29964 replies to this topic

#29863
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,804
  • Înscris: 04.03.2016
Attached File  Screenshot_2023-11-27-20-46-02-084_com.parizene.netmonitor.jpg   76.94K   88 downloads

Am observat ca trece in b38 atunci cand 4G+ este congestionat...

#29864
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Mie imi sta doar in 38C in Brasov, mai rar B1..

#29865
96Flo

96Flo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 18.03.2014
Sunt abonat la digi mobil de pe vremea cand stateam pe reteaua vodafone, cand s-a trecut pe semnal digi au fost mari probleme cu apelurile mai ales pe rural, s-au facut mari imbunatatiri, am avut semnal cu voce si date unde concurenta nu avea, mai nou se monteaza stalpi pe rural (Neamt) si in locuri noi intre ,,granzi", doi stalpi au pus zilele trecute in Baltatesti Neamt, erau pusi doar in localitatile vecine, Cracaoani , Vratec, Grumazesti si fiind zona deluroasa mai erau probleme cu acoperirea.

#29866
vladut12am

vladut12am

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,926
  • Înscris: 29.12.2021

Vizualizare mesajvladut12am, pe 27 noiembrie 2023 - 07:35, a scris:

Vizualizare mesajvladut12am, pe 29 noiembrie 2023 - 16:42, a scris:

Update: Azi, am văzut din trafic că erau câțiva oameni pe turn care lucrau, semn că vor porni site-ul.
Am mapat cu Cellmapper și momentan n-a apărut nimic nou pe hartă.
Azi, am trecut din nou pe lângă acel turn din Mărăcineni, AG, și am mapat cu Cellmapper.
Nu mi-a apărut nimic nou pe hartă.
Când îi dau drumul la site?
Așteaptă să primească și licența pentru 2600 FDD?
Observ că la site-urile noi care primesc direct N7 durează mai mult până când sunt puse în funcțiune.
Mărăcineni ar putea fi următoarea localitate din județ cu 5G după municipiul Pitești.

Edited by vladut12am, 04 December 2023 - 18:03.


#29867
Nacumarian

Nacumarian

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 20.01.2022
Harti noi.

Se contureaza o acoperire 5G de la Bucuresti la BV pe DN1.

Imi aminteste aceasta linie cand a fost lansat 4G la Digi pe 38.

Nu inteleg de ce sa pui acoperire in satul Sicrita - un exemplu vazut acum -(care este aproape de A3), cand acolo prinzi 5G cateva secunde (avand in vedere viteza de pe autostrada).
Ai atatea orase mari in care poti veni cu acoperirea 5G....

#29868
bits

bits

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,889
  • Înscris: 11.01.2007
Corect. Probabil le era în traseu de au pus 5G acolo. Probabil se stă în trafic/ambuteiaj acolo.
Normal era să înceapă cu marile orașe. Ei își știu cel mai bine prioritățile. Acum, nu știu câte telefoane știu N7, cât de populară e banda asta. Pe mine,personal, mă interesează mai mult B7, bandă care va face treabă fantastică,cu sau fără CA cu B1.

Edited by bits, 06 December 2023 - 19:42.


#29869
raducanu969

raducanu969

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,188
  • Înscris: 30.06.2023
Astazi, am fost spre  Tg.Jiu intr-un sat numit Daianu din jud. Valcea la o lucare pentru montare panouri fotoviltaice pentru primaria acestei comune unde in loc de 4G am avut 2G ( semnalul ok dar si slabut datele mobile ) deci, 3G-ul a disparut. In rest, pe tot parcursul drumului din Pitesti pana in aceasta localitate, semnalul chiar a fost stabil ( nu mi-a disparut definitiv, la acest lucru ma refer )

#29870
cristiprodanoiu1984

cristiprodanoiu1984

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 06.03.2023
Am și eu o întrebare pentru cei care se pricep.De ce pe pilonii Digi Mobil nu sunt montate antene din alea tip ,, tobă '' așa cum  sunt la celelalte rețele? Bănuiesc că nu se face recepția de la alți piloni deoarece sunt legate la fibra optică .Am văzut o groază de piloni de Digi Mobil și pe niciunul nu apar acele antene.

#29871
gestt

gestt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,834
  • Înscris: 09.10.2009
Au și Digi ,,tobe,, pe piloni, unde nu au sunt legați la fibra optica sau in unele cazuri la satelit

#29872
vladut12am

vladut12am

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,926
  • Înscris: 29.12.2021
Uite un site cu microundă amplasat într-un câmp!
https://www.google.c...i8192?entry=ttu

Edited by vladut12am, 20 December 2023 - 13:31.


#29873
Cata20004

Cata20004

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 864
  • Înscris: 23.03.2022
Ochii din umbră 😁
Attached File  IMG_20231220_123849.jpg   480.66K   180 downloads

#29874
96Flo

96Flo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 18.03.2014

Vizualizare mesajvladut12am, pe 20 decembrie 2023 - 13:28, a scris:

Uite un site cu microundă amplasat într-un câmp!
https://www.google.c...i8192?entry=ttu
De regula pa stalpii montati erau un singur rand de celule (antene), pe astia montati recent in zona mea sunt doua randuri, au si ,,5G"? Daca au montat si cablat spre reteaua electrica, cat dureaza pana sunt pusi in functiune, au fost montati, echipati pe vreme nepotrivnica, si acum e vreme buna si nu sunt pusi in functiomnare!

#29875
vladut12am

vladut12am

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,926
  • Înscris: 29.12.2021
Dacă sunt 2 rânduri de antene, nu înseamnă neapărat că au și 5G. Depinde de situație.
De exemplu, sunt zone rurale mai ales din Moldova unde LTE 2100 a rămas pe Huawei și s-a pus LTE 800 pe Ericsson în schimbul închiderii LTE 900 de pe chinez și migrarea restului spectrului către GSM 900.
Acolo o să vezi pe majoritatea pilonilor că sunt 2 rânduri de antene: unul pentru 900/2100, iar celălalt pentru 800.
Preutești, SV: https://www.google.c...i8192?entry=ttu
Însă sunt și piloni care au suferit swap la antene, iar 800/900/2100 sunt emise printr-o singură antenă, nu prin 2 antene ca în majoritatea situațiilor în care este un mix de vendori //H și //E, precum acesta:
Hadâmbu, IS:
2022: https://www.google.c...i8192?entry=ttu
2023: https://www.google.c...i8192?entry=ttu (+upgrade de la 2 la 3 sectoare)

Edited by vladut12am, 21 December 2023 - 06:38.


#29876
nelutu79

nelutu79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,590
  • Înscris: 10.01.2007

 vladut12am, pe 21 decembrie 2023 - 06:25, a scris:

Dacă sunt 2 rânduri de antene, nu înseamnă neapărat că au și 5G. Depinde de situație.
De exemplu, sunt zone rurale mai ales din Moldova unde LTE 2100 a rămas pe Huawei și s-a pus LTE 800 pe Ericsson în schimbul închiderii LTE 900 de pe chinez și migrarea restului spectrului către GSM 900.
Acolo o să vezi pe majoritatea pilonilor că sunt 2 rânduri de antene: unul pentru 900/2100, iar celălalt pentru 800.
Preutești, SV: https://www.google.c...i8192?entry=ttu
Însă sunt și piloni care au suferit swap la antene, iar 800/900/2100 sunt emise printr-o singură antenă, nu prin 2 antene ca în majoritatea situațiilor în care este un mix de vendori //H și //E, precum acesta:
Hadâmbu, IS:
2022: https://www.google.c...i8192?entry=ttu
2023: https://www.google.c...i8192?entry=ttu (+upgrade de la 2 la 3 sectoare)

Corect
Mai sunt cazuri unde 900 a ramas pe Huawei iar 800/2100 au trecut pe Nokia

#29877
96Flo

96Flo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 18.03.2014
N-am zis ca e 5G, ma gandesc ca e posibil o data cu inmultirea pilonilor destul de mult si de des pe langa cei ce erau de cativa ani (rural), pilonii vechi avand in singur rand de antene.

#29878
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,804
  • Înscris: 04.03.2016
Penny Cobadin semnal zero

#29879
Ghiordi

Ghiordi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,804
  • Înscris: 04.03.2016
Am uitat sa specific, antena se afla la 450 metri de magazin.

#29880
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,720
  • Înscris: 06.03.2018

Vizualizare mesajGhiordi, pe 29 decembrie 2023 - 11:43, a scris:

Am uitat sa specific, antena se afla la 450 metri de magazin.

Cine merge la magazin sa stea pe telefon ? :)))

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate