Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @Serafim606!

Eternul neg de pe deget

Colectionari de telefoane
 Tavan plin de apa in baie, de la ...

Aplicație funcționala pentru flip...

Taiat gheare pisica - Cu ce, ce r...

Retragere email trimis
 German maister

Sfat Sistem hi-fi

Cați kilowati am consumat?

Alegere antigel - G11/G12 etc
 Problema centrala

Caut o culegere de probleme de fi...

Nu-mi mai pot practica meseria di...

Alternativa daca cade curentul: c...
 

Probleme UPS APC 1400

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Salutare natiune  am un UPS APC 1400 si are urmatoarea problema. Cand incerc sa pornesc UPS fara cablu de alimentare  se aprind toate ledurile si instantaneu se stinge
  Dac conectez cablul de alimentare  se aprinde ledul de incarcare  si dupa 2s  se aprinde ledul de supranicarcare  ups  incepe sa piuie continu  mentionez bateria este buna pt. ca a fost incercata alta baterie   Dac ma poate ajuta cineva cu o schema sau cu niste sugestii .Multumesc! :help:

#2
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Char nu le are numeni cu UPS-urile

#3
BiohazardRO

BiohazardRO

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 12.07.2004
e greu de spus dupa simptomele pe care le descrii. Cauta un manual al UPS-ului, dar mai mult ca sigur e defect electronic.
UPS-urile difera de la un producator la altul, asa ca e dificil sa-ti pot da un raspuns numai dupa descrierea ta. Verifica tranzistoarele de putere...

#4
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Salutare manual nu am pt ups , dar am verificat tranzistorii de putere din oscilator sunt :mos-uri IRFZ46N / R948D si par a fi bune

#5
BiohazardRO

BiohazardRO

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 12.07.2004
Verifica si circuitul de incarcare al acumulatorului, trebuie sa fie ceva cu un LM317. Si tensiunea de alimentare a microcontroller-ului.

#6
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
O sa incerc asa

#7
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
NU  am stabilizator de genul asta pe placa,  dar celelalte sunt ok!

#8
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Deconecteaza de la computer . E posibil sa fie o problema de soft-hard .

#9
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
nu a fost conectat pe serial cu pc-ul niciodata a functionat asa

#10
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
M-am uitat si eu pe net dupa ups APC 1400 . Scrie ca se alimenteaza la 120 V .  Daca si al tau e tot din ala de care am vazut eu pe net , trebuie sa incerci o priza in SUA sau URSS .


P.S.  Musai sa ne spui daca e asa sau nu ....:)

#11
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
NU mai al ,eu e de 220V  a fost folosit aici ani buni

#12
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Masoara atunci iesirea si spune-ne si noua ce obtii atat cu alimentare cat si fara .

#13
BiohazardRO

BiohazardRO

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 12.07.2004
Acumulatorul e ok? Se poate sa fie "obosit" si atunci cand intra in sarcina  sa pice. Sau vezi dac sunt ok  circuitele de verificare alt microcontrollerului - trebuie sa fie mai multe, de obicei prin intermediul unor tranzistoare sau a unor transformatoare. Sa nu fie vre-un circuit din asta busit si procesorul sa semnaleze o eroare falsa.
Succes.

#14
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Dupa descriere poate fi orice . O siguranta arsa , sau poate vreun transformator .

#15
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Tot ce pot sa va spun e ca APC asta e tare nenorocit  are vreo 20 CI  si n tranzistoare e cam greu sa aflu care din iele sunt circuite de verificare a microcontrolerului , mai ales ca e si cu cablaj multistrat
  Am masurat circuitul de alimentare am doua stabilizatoare  care dau 2 tensiuni  una de 12V si una de 5V si sunt OK
   Daca as avea o schema orientativa poate as reusi sa fac ceva ,ce parere aveti?
:help:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate