![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Aminoacizi
Last Updated: Nov 26 2007 17:43, Started by
brutussas
, Nov 23 2007 22:40
·
0

Posted 23 November 2007 - 22:40

Am observat ca toata lumea recomanda proteine si/sau creatina (unii).Totusi aminoacizii ce efecte au si care este diferenta dintre ei si proteine...stiu ca sunt o parte componenta a proteinelor dar care este mai bun cu rezultate mai bune dintre cele doua ''produse''?
![]() |
Posted 24 November 2007 - 09:59

Rezultate mai bune? Acestea sunt doar niste suplimente alimentare...e ca si cum ai manca carne, sau oua...numai ca o portie de proteine sa absoarba mai repede...
Amioacizii sunt si ele proteine in forma de tableta, pe care poti sa le folosesti daca ai nevoie rapid de proteine, si nu ai timp pentru ati prepara mancarea, sau ma rog...un shake...insa nu este recomandat incepatorilor. |
Posted 24 November 2007 - 11:02

Rezultate mai bune? Acestea sunt doar niste suplimente alimentare...e ca si cum ai manca carne, sau oua...numai ca o portie de proteine sa absoarba mai repede... Amioacizii sunt si ele proteine in forma de tableta, pe care poti sa le folosesti daca ai nevoie rapid de proteine, si nu ai timp pentru ati prepara mancarea, sau ma rog...un shake...insa nu este recomandat incepatorilor. |
Posted 24 November 2007 - 16:33

Asta-i doar un sfat personal...prima data ar trebui sa-si faca un plan de dieta, si sa manance mancare normala, nu sa treaca direct la tablete...
|
Posted 24 November 2007 - 17:36

Dar totusi care sunt mai eficiente?Aminoacizii cate tablete trebuie luate pe zi?
![]() |
Posted 24 November 2007 - 17:55

Asta-i doar un sfat personal...prima data ar trebui sa-si faca un plan de dieta, si sa manance mancare normala, nu sa treaca direct la tablete... |
Posted 24 November 2007 - 17:57

Dar totusi care sunt mai eficiente?Aminoacizii cate tablete trebuie luate pe zi? ![]() eu as lua aminoacizi doar dupa sala(aprox 30 grame proteina in total deci cam 15-20 tab) , ca se absorb foarte repede, in rest pudra proteica, |
Posted 25 November 2007 - 08:58

Posted 25 November 2007 - 15:28

@ Ciutacu:
Te`am vazut spunand intru-un topic (nu mai stiu in care) ca de la multe proteine..sau luate pe un timp relativ lung iti afecteaza cumva tubul digestiv si se inflameaza si astfel fara sa ai prea multa grasime ai o burta ca de gravida ![]() ![]() |
Posted 25 November 2007 - 15:55

@ Ciutacu: Te`am vazut spunand intru-un topic (nu mai stiu in care) ca de la multe proteine..sau luate pe un timp relativ lung iti afecteaza cumva tubul digestiv si se inflameaza si astfel fara sa ai prea multa grasime ai o burta ca de gravida ![]() ![]() |
|
Posted 25 November 2007 - 16:25

@ Ciutacu: Te`am vazut spunand intru-un topic (nu mai stiu in care) ca de la multe proteine..sau luate pe un timp relativ lung iti afecteaza cumva tubul digestiv si se inflameaza si astfel fara sa ai prea multa grasime ai o burta ca de gravida ![]() ![]() ________________________________________________________________________________ *rrom, dar rrom sau tigan e tot aia Edited by ciutacu, 25 November 2007 - 16:26. |
Posted 25 November 2007 - 17:27

Cam aceasi problema cu abdomenul dilatat am si eu. De ceva timp mananc mese mai mici si mai multe si fac si unele exercitii pentru muschiul transversus abdominal, care stiu ca e responsabil de sustinerea abdomenului incat sa-l mentina plat. Am auzit si ca intinderea femuralilor ar ajuta, dar nu stiu exact.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users