Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Aminoacizi

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

brutussas

brutussas

Junior Member

• Grup: Members
Am observat ca toata lumea recomanda proteine si/sau creatina (unii).Totusi aminoacizii ce efecte au si care este diferenta dintre ei si proteine...stiu ca sunt o parte componenta a proteinelor dar care este mai bun cu rezultate mai bune  dintre cele doua ''produse''? :scratchchin:

iverson85

iverson85

Junior Member

Rezultate mai bune? Acestea sunt doar niste suplimente alimentare...e ca si cum ai manca carne, sau oua...numai ca o portie de proteine sa absoarba mai repede...

Amioacizii sunt si ele proteine in forma de tableta, pe care poti sa le folosesti daca ai nevoie rapid de proteine, si nu ai timp pentru ati prepara mancarea, sau ma rog...un shake...insa nu este recomandat incepatorilor.

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postiverson85, on Nov 24 2007, 09:59, said:

Rezultate mai bune? Acestea sunt doar niste suplimente alimentare...e ca si cum ai manca carne, sau oua...numai ca o portie de proteine sa absoarba mai repede...

Amioacizii sunt si ele proteine in forma de tableta, pe care poti sa le folosesti daca ai nevoie rapid de proteine, si nu ai timp pentru ati prepara mancarea, sau ma rog...un shake...insa nu este recomandat incepatorilor.
de ce ?? argumenteaza....

iverson85

iverson85

Junior Member

Asta-i doar un sfat personal...prima data ar trebui sa-si faca un plan de dieta, si sa manance mancare normala, nu sa treaca direct la tablete...

brutussas

brutussas

Junior Member

Dar totusi care sunt mai eficiente?Aminoacizii cate tablete trebuie luate pe zi? :)

adi185

adi185

Member

View Postiverson85, on Nov 24 2007, 16:33, said:

Asta-i doar un sfat personal...prima data ar trebui sa-si faca un plan de dieta, si sa manance mancare normala, nu sa treaca direct la tablete...
daca-s tablete ce-are??? nu vad unde-i problema, aminoacizi sunt mult mai calitativi ca proteina pudra... si merg luati de absolut oricine, nu conteaza forma de prezentare, praf sau capsule, tot una-i ...

adi185

adi185

Member

View Postbrutussas, on Nov 24 2007, 17:36, said:

Dar totusi care sunt mai eficiente?Aminoacizii cate tablete trebuie luate pe zi? :)
depinde ce ce aminoacizi, gandeste-te ca in general o tab de aminoacizi are maxim 2 gr proteina, si tie necesaru zilnic de proteina pe kg corp pe zi trebuie sa depaseasca 2-2.5 gr proteina , de aici iti calculezi aportul de aminoacizi.
eu as lua aminoacizi doar dupa sala(aprox 30 grame proteina in total deci cam 15-20 tab) , ca se absorb foarte repede, in rest pudra proteica,

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postbrutussas, on Nov 24 2007, 17:36, said:

Depinde de gramaj, greutatea ta, cate proteine consumi mancand, etc.

Rayden3000

Rayden3000

Member

@ Ciutacu:
       Te`am vazut spunand intru-un topic (nu mai stiu in care) ca de la multe proteine..sau luate pe un timp relativ lung iti afecteaza cumva tubul digestiv si se inflameaza si astfel fara sa ai prea multa grasime ai o burta ca de gravida :) . Te rog dezvolta ideea asta mai mult ca ma intereseaza, cred ca am patiti si eu asta.. am oleaca de balon fara sa am grasime..adica daca incordez se vad bine muschii abdominali, dar daca stau relaxat zici ca`s gras si ca am o burtaaa... :)

adi185

adi185

Member

View PostRayden3000, on Nov 25 2007, 15:28, said:

@ Ciutacu:
       Te`am vazut spunand intru-un topic (nu mai stiu in care) ca de la multe proteine..sau luate pe un timp relativ lung iti afecteaza cumva tubul digestiv si se inflameaza si astfel fara sa ai prea multa grasime ai o burta ca de gravida :) . Te rog dezvolta ideea asta mai mult ca ma intereseaza, cred ca am patiti si eu asta.. am oleaca de balon fara sa am grasime..adica daca incordez se vad bine muschii abdominali, dar daca stau relaxat zici ca`s gras si ca am o burtaaa... :)
ai dilatatie abdominala... mananci mult odata...din cauza asta... incearca sa mananci multe fibre, sa favorizezi digestia... sau cand mananci o masa copioasa ia-ti zymogen forte de la farmacie... ajuta la tranzit si la absorbtia mai buna a nutrientilor

ciutacu

ciutacu

Active Member

View PostRayden3000, on Nov 25 2007, 15:28, said:

@ Ciutacu:
Pai ce sa dezvolt ? Ce scrie acolo - cam aia e. Hai sa mai spun o data: daca consumi mai multe proteine decat sistemul tau digestiv poate consuma, tubul digestiv se irita si se umfla. Deci, da poti sa ai burta de gravida (sau de tigan* care traieste bine si nu face nimic toata ziua ) sau aproape. Ca sa scapi de dilatatia abdominala trebuie sa depui mult efort. Sa nu mai mananci paste, sa reduci cantitatea de paine mancata sau sa elimini painea din dieta, sa renunti la bauturile acidulate si sa nu te suprahranesti, adica sa mananci exact cat intra in stomac, sa nu fortezi. Ca sa iti faci o idee despre cat de greu se scapa de dilatatia abdominala iti dau exemplul meu: am renuntat COMPLET la paste si la bauturi acidulate de un an. De abia dupa un an observ ca burta da inapoi, si probabil ca va mai trece ceva vreme pana va reveni la o forma normala.

________________________________________________________________________________
*rrom, dar rrom sau tigan e tot aia

Edited by ciutacu, 25 November 2007 - 16:26.

allah2

allah2

Member

Cam aceasi problema cu abdomenul dilatat am si eu. De ceva timp mananc mese mai mici si mai multe si fac si unele exercitii pentru muschiul transversus abdominal, care stiu ca e responsabil de sustinerea abdomenului incat sa-l mentina plat. Am auzit si ca intinderea femuralilor ar ajuta, dar nu stiu exact.

Rayden3000

Rayden3000

Member

Multumesc mult Adi185 si Ciutacu ;)

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate