Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd

Foliere geamuri
 Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV

Testerul pe VAG arata devieri la ...
 Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML

PPCEnergy - Emiterea facturii in ...
 Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!

"Spionul" nostru cel de t...
 

ISA server...oleee :)

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
intrebari de incepator: am primit urmatoarele erori in event viewer:

disk cache failed to initialize - de la web proxy
failed to create IP packet filter - de la firewall

am inceput sa caut si eu, insa daca cineva are habar sa imi spuna si mie cateva cuvinte referitor la ele....

danke

#2
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
"Disk cache %1 failed to initialize and is disabled" sau "Cache drives failed to initialize properly" ?

incearca sa restartezi serviciul de Webproxy si vezi daca mai da eroarea.

povestea cu IP packet filter e mai pacatoasa si tine de route define, LAT, etc ...

ce packet filter ai definit ?

#3
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
pai tocmai ca nu am facut nici o modificare....

am restartat webproxy, acum merge....insa vreau sa stiu de la ce poa' sa apara...la fel si a doua eroare...ca nu am definit nici un packet filter de 1 luna :D

#4
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
alerta cu disk cache am avut-o odata, la un restart al serviciului, cand serverul era f. low la resurse (procesor & memorie); cu IP packet filter nu am avut belele.

daca la un restart de servicii nu mai ai mesaje atunci e OK.

#5
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
pai stiu ca e OK, pe mine insa ma intereseaza la ce naiba au aparut astfel de erori :) curiozitatea asta...

si la mine tot de la limitarile resurselor a aparut....si nu-mi place :D

#6
PreTXT

PreTXT

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,053
  • Înscris: 09.01.2003
man, la mine chiar a fost accidental .... un QOS activat greshit pe interfata interna shi o luase razna dupa un reboot :D

daca shtii sigur ca atunci ai fost low on resource atunci ai shi explicatia mesajelor (pur si simplu un timeout al serviciilor).

daca vrei sa determini de ce a fost low on resource da-i cu perfmonu' shi ochiu' pe counteri de acu' inainte ;)

spor :oK:

#7
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
lol...agree. ultima oara cand m-am uitat pe counteri am vazut un sistem destul de "liber", "aerisit", deci n-am mai insistat pe tema asta....hmmm. o sa inspectez. timp sa am :D

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate