Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...
 Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou
 VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...
 Acte persoana din Anglia

Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

In cat timp se vad rezultatele?

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

iverson85

iverson85

Junior Member

• Grup: Members

View Post- GeO -, on Nov 27 2007, 19:44, said:

Luni: piept + umeri ai zis u.. wTf ??? ... vrei sa te omori.. nu prea intra astea doua impreuna .. daca bagi pieptul automat iti intra si umeri.. baga-i in alta zi..
cat despre program - cel mai bine e sa te duci de 4 ori pe saptamana si sa lucrezi toate grupele odata pe saptamana..
nu lasa anumite grupe nelucrate ca o sa te coste.. credema.
incearca sa nu faci prea multe zile pauza .. sa ai o zi pauza! sau chiar 2 desi una e mai bn
de ex faci asa:
luni miercuri joi si sambata ..sau luni miercuri vineri sambata ..vezi u..

Ma rog, fiecare cu opinia lui...pentru mine personal imi convine sa fac pieptul cu umerii. Is doua muschi apropiati, si daca faci piept atunci normal ca si umerii misca. Oricum, totul e ceva personal, la unii functioneaza un anumit stil de antrenament, la altii alt stil...

Zici sa nu faca prea mult zile pauza...pai dupa parerea mea pauza conteaza foarte mult...
Cat despre antrenament 3 zile ii suficient, 4 zile ii ok, 5 zile ii prea mult...

brutussas

brutussas

Junior Member

Eu ma tot lupt cu o problema de ceva timp...am prieteni  mai mari ca mine care fac sala de ceva timp(1-2 ani).Am invatat aici pe forum ca nu e bine sa antrenezi o grupa de muschi de prea multe ori pe sapamana(max 2 ori) si ei imi spun ca fac de 4 ori /sapt aceeasi grupa musculara adica in fiecare zi iau toate grupele la rand si repete chestia asta de 4 ori/sapt.....(si nu vor slabire, vor masa)E enervant fiindca tot comenteaza ca ce eu cu 3-4 luni de sala le dau lor lectii... :unsure:

iverson85

iverson85

Junior Member

View Postbrutussas, on Nov 28 2007, 18:38, said:

Eu ma tot lupt cu o problema de ceva timp...am prieteni  mai mari ca mine care fac sala de ceva timp(1-2 ani).Am invatat aici pe forum ca nu e bine sa antrenezi o grupa de muschi de prea multe ori pe sapamana(max 2 ori) si ei imi spun ca fac de 4 ori /sapt aceeasi grupa musculara adica in fiecare zi iau toate grupele la rand si repete chestia asta de 4 ori/sapt.....(si nu vor slabire, vor masa)E enervant fiindca tot comenteaza ca ce eu cu 3-4 luni de sala le dau lor lectii... :unsure:

Incearca sa faci prostia asta, vreo luna, doua, adica sa faci saptamanal de mai multe ori piept, umeri etc.....vezi daca te mai misti...o sa-ti treaca si cheful de viata...:)

Bicepsi, tricepsi, sau gambe pot sa faci de 2 ori pe saptamana, dar restul muschilor fa-i odata pe sapt.

Valy1

Valy1

Senior Member

• Grup: Senior Members
Nu este chiar o prostie...unora le merge foarte bine cu antrenament full-body. Totul depinde de capacitatea ta de refacere..

iverson85

iverson85

Junior Member

View PostValy1, on Nov 28 2007, 20:56, said:

Nu este chiar o prostie...unora le merge foarte bine cu antrenament full-body. Totul depinde de capacitatea ta de refacere..

Da, la inceput merge, dar nu cred ca pe termen lung are sens....eu nu stiu daca cineva poate sa faca alte exercitii dupa ce a facut un antrenament de picioare...eu cel putin nu reusesc....la sfarsitul antrenamentului ma bucur daca mai pot sa stau in picioare...

Cei care reusesc sa faca full-body, nu se antreneaza intens...in acest fel nu o sa aiba rezultate.

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postbrutussas, on Nov 28 2007, 16:38, said:

De patru ori pe saptamana o grupa ? pai asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o.. ma rog, citit-o. Daca ei au 1-2 ani de cand fac sala nu inseamana ca sunt si mai in tema cu ceea ce fac, cel mai bine e sa citesti niste reviste si site-uri de specialitate  sau sa asculti ce zic ceilalti oameni cu care vorbesti.. si vezi si tu ce auzi mai des si aia fa :)

brutussas

brutussas

Junior Member

Oricum eu fac fiecare grupa o data pe saptamana...Stiu ca ei nu au dreptate dar nu am ce dovezi palpabile sa le arat...(nu au nici net) :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate