Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Constructie parapet

La mulți ani @EmyBoss7!

La mulți ani @Gif2D!

Ce fel de conexiune la internet a...
 Operatori telefonie mobila, ț...

echivalente utilaje procesare suc...

mouse gesture software

Service Pompa centrala Vaillant -...
 Comanda platita și nelivrata

DJI Spark - Upgrade baterie

Nu mai creste numarul de kilometri

Focus Sat - baza de date piratata
 Masina foarte ieftina 4x4

Problema ciudata, BMW e46 316i

Dacia Logan 3 - Conectare la Waze

Pilonul II de pensii - mostenire ...
 

schema vitezometru si turometru digital

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
alunel

alunel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 20.04.2004
M-ar interesa sa construiesc o digitala care sa afiseze viteza si rpm la un autovehicul cu motor cu aprindere cu scanteie.
Aparuse acum catva timp in revista Connex dar din pacate am pierdut revista iar pe siteul lor nici vorba de asha ceva. Daca aveti ceva scheme le puteti publica aici?

Va multumesc!

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 299,916
  • Înscris: 08.10.2015
turomedtru s-ar putea face destul de usor.. dar vitezometru chiar nu pot sa-mi dau seama.. chit ca este MAS chit ca este MAC ....

#3
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,345
  • Înscris: 05.06.2002
turometru poti cumpara chit de la www.adelaida.ro

#4
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Sau poti sa-ti montezi un bord cum am eu...
Vezi poza...
Tot ce ai nevoie in plus este un formator de impulsuri pe care tot eu il am...

#5
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,079
  • Înscris: 07.05.2004
pai turometru=vitezometru, doar ca timpul de numarare imp. se schimba...
e pe net o schema cu pic si afisaj lcd. cu softul te ajutam...:)

#6
alunel

alunel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 20.04.2004
Va multumesc mult!
Bordul arata super dar din pacate fiind vorba doar despre o dacie nu prea as investi intr-un astfel de bord(stii bancul ala cu dublarea valorii....) asa ca m-am orientat la chitul recomandat de Fane.
Sper sa nu fie prea scump si o sa va anunt cand o sa il instalez.

#7
driverx

driverx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,083
  • Înscris: 22.07.2002
@burvi2001

Ii greu de condus pe dreapta? Macar de faceai un mirror la imagine, poate ne prosteai mai mult.....

:cya:

#8
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
soferu'
Ca deobicei, interpretezi gresit spusele mele.
Eu n-am spus ca bordul din poza e al meu, am spus doar ca am unul identic...
Cit despre prostit, mai mult de atit nu cred ca mai reuseste cineva.

alunelu,
Bordul ala te costa 1.500.000 cu tot cu sonda de impulsuri.
Il am si te asteapta.

Acum, ca ai specificat ca ai Dacie, iti spun ca merge si la ea.
Doar ca ar fi probleme de gabarit... nu intra tot.

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 299,916
  • Înscris: 08.10.2015
deejay2k1, te contrazic putin ;) nu este acelasi lucru. ca sa faci un vitezometru care sa functionze pe acelasi principiu ca si turometru, iti trebuiesc cate un senzor pentru fiecare viteza (5 la dacia) si aprinderea reglata cu o marja de eroare sub 0 :D

#10
burvi2001

burvi2001

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6,055
  • Înscris: 09.04.2002
Ionut,
Nu si daca preiei miscarea de rotatie a cablului de kilometraj.

Vitezometrul meu digital isi formeaza impulsurile din sonda care este montata in cutia de viteze.

La Dacie, pui sonda la capatul cablului de kilometraj.

#11
ovime

ovime

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 18.05.2007
Salut, am si un proiect pentru licenta Turometru Digital...am facut proiectu scris dar acuma trebuie sa testez turometru si aici m-am cam impotmolit, cum pot sa il testez sa fac anumite masuratorii(care tre sa le pun in proiect)  si o mica demonstratie la ce pot sa conectez turometru digital ..ceva gen motoras mic sau asa ceva. Turometru l-am cumparat de adelaida...va rog sa imi spuneti si mie daca stiti. Mersi :notangel:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate