Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Cat ai fi in stare sa dai pe un cd original ?

- - - - -
  • Please log in to reply
36 replies to this topic

Poll: Cat ai fi in stare sa dai pe un cd original ?? (128 member(s) have cast votes)

Se pot alege si mai multe raspunsuri

1. intre 10-15 lei (19 votes [15.70%])

Percentage of vote: 15.70%

2. intre 15-20 lei (7 votes [5.79%])

Percentage of vote: 5.79%

3. 20-30 lei atat timp cat este muzica de calitate (38 votes [31.40%])

Percentage of vote: 31.40%

4. nu as da pt ca nu merita (21 votes [17.36%])

Percentage of vote: 17.36%

5. as da oricat , dar depinde de muzica (36 votes [29.75%])

Percentage of vote: 29.75%

Vote Guests cannot vote

alin_ro

alin_ro

Member

• Grup: Members
In mod normal muzica este un produs care nu este gratuit, deci ar trebui ca toata lumea care vrea sa asculte , sa dea bani...Si ca sa raspund la intrebare, spre rusinea mea nu prea cumpar cd-uri, decat ale trupelor care imi plac la nebunie. Restul...traiasca odc-ul!

BlueNinja

BlueNinja

New Member

Cum se recunoaste un cd original, ca daca mergem la un mall parca toate sunt originale?

forcewithin

forcewithin

Junior Member

View PostBlueNinja, on Jun 23 2008, 12:45, said:

Cum se recunoaste un cd original, ca daca mergem la un mall parca toate sunt originale?
pai nu sunt?

on-topic: in general as da (as da pentru ca deocamdata nu prea imi permit fiind doar un absolvent de liceu, in curand student daca totul merge bine) intre 20 si 30 ron, poate mai mult daca imi trebuie neaparat. Daca mai multi ar cumpara muzica originala (de fapt daca aproape toti) preturile ar fi mult mai scazute si nimeni nu s-ar mai plange, sa cumperi un cd ar fi atat de normal cat de normal e sa cumperi o paine  :rolleyes: ...visul meu

orangfe

orangfe

Member

cel mai mult am dat 60 ron pe un cd cu beyonce...prefer sa cumpar cd-uri originale, dar nu as da mai mult de 25 ron pe un cd cu muzica romaneasca. pe un cd cu muzica straina si de calitate as da cam pana in 70-80 ron. ;)

tyrael

tyrael

Active Member

Numai pentru Tiesto as da bani -_-

djl

djl

orcs, go f*cking home. # jos turbanul. Iubesc șoriceii.

• Grup: Senior Members
15-20 lei indiferent dacă e românesc sau străin!

dragosss1374

dragosss1374

Junior Member

Nu as da nici 10 bani pe un cd original....de ce s-a inventat pirateria?

forcewithin

forcewithin

Junior Member

View Postdragosss1374, on Jun 24 2008, 12:26, said:

Nu as da nici 10 bani pe un cd original....de ce s-a inventat pirateria?
Pentru oameni nesimtiti ca tine?  :nonobad:

dragosss1374

dragosss1374

Junior Member

View Postforcewithin, on Jun 24 2008, 14:31, said:

Pentru oameni nesimtiti ca tine?  :nonobad:
Atat timp cat pot descarca gratis fara sa primesc amenda ceva.....de ce sa dau bani....gandeste logic!!
Dar daca tu nu ai ce face cu banii,cumpara frate si O2!!

ReVaNgEr

ReVaNgEr

si...... tot eu....

N-as da un leu!
Nu merita, vorbind despre muzica romaneasca.

raduta.bogdan

raduta.bogdan

Junior Member

As da oricat pentru ceva ce-mi place. De exemplu, acum cateva luni in urma un artist (strain) a pus pe net albumul X si a oferit doua variante: posibilitatea de a-l descarca gratuit sau de a plati 5 euro/download. Am ales sa platesc tocmai pentru ca il respect foarte mult pentru ceea ce face.

pastel3005

pastel3005

Senior Member

maxim 5 lei. si asta, daca l-as gasi la ABC-ul din colt.
daca trebuie sa ma si deplasez... nu mai merita :)

M_r

M_r

Active Member

Cand or sa fie salariile cum trebuie in Romania atunci sa se astepte sa cumpere lumea muzica originala. Mentalitatea nu e usor de schimbat dar cand ai bani parca altfel preferi "sa nu risti".

Nebeleizis

Nebeleizis

Junior Member

cel mai mult am platit 60 de euro.pink floyd -delicate sound of thunder

xboy92

xboy92

Junior Member

• Grup: Banned
Cel mai mult am dat 47 lei pe un dublu CD "eurovision 2005"; acum nu as mai da, pentru ca s-au inventat DVD-urile  :D as da maxim 40 lei pe un CD cu muzica straina, de calitate; apropo... nu se mai gasesc CD-uri originale la 15 lei  :P  CD-urile romanesti si cele straine cu muzica mai comerciala costa in jur de 23-25 lei... si mai sunt alea de la universal la 30-35 lei (merita  ;) )

Bijou94

Bijou94

New Member

Heei! Eu as da oricat pe un Cd cu muzica de calitate! Spre exemplu [ si nu ma refer in special la cantaret/cantareata/band ] pe Cd-ul lui Amy Winehouse - Back to Black am dat banii! Nu pt ca a luat premii pt el, ci pt ca ea chiar a scos ceva marfa..! Admir oamenii care creeaza diferenta intre categoriile de muzica! Nu mereu acelasi gen de pop [uzat] in cazut romanilor! Imi place muzica de tip Oldies. As asculta oricand Abba, Ace of Base, Smokey si daca as gasi un Cd editie limitata, l-as cumpara. Atunci chiar asculti muzica! In muzica romaneasca, cea mai frumoasa, este cea veche. Gen Angela Similea [uff ce voce] chiar si Corina Chiriac. Imi place si muzica Rock categoria Gothic: Nightwish si Within Temptation. Concluzia: Epoca in care muzica Romaneasca era de calitate, a cam trecut! Imi place cum compune Moga, dar nu as cumpara un cd, pt ca la radio mereu difuzeaza melodiile lui. Repet: As da oricat pe un cd cu muzica de calitate straina!

Jugllerette

Jugllerette

New Member

Eu nu-mi permit sa dau mai mult de 40 de lei pe un CD/DVD. Adica, daca vin acasa cu muzica cumparata, persoanele cu autoritate din casa  ma apostrofeaza imediat ca dau banii pe prostii, in loc sa-mi cumpar haine. (Da, salariul mic cere conlocuire cu parintii, care-s... parinti :-<). Oricum, in ultima vreme fac urmatorul lucru: ascult albumul piratat, si daca imi place il cumpar. Stiu ca nu-i tocmai kosher, dar asa reusesc sa impac si 'autoritatile locale'. Oricum, urmeaza niste investitii serioase de acum in The Kinks/Ray Davies, Pink Floyd si White Stripes, ceea ce va aduce un detriment fondurilor mele alocate pentru muzica romaneasca. Ma simt foarte romanca cu sistemul asta gri al meu, oleaca legal ici, oleaca ilegal dincoace, si suntem fericiti...
Ma uit deseori la sectiunea cu reduceri ale magazinelor electronice sau de specialitate, uneori (f rar) se intampla sa vad ceva ce imi place mult la un pret pe care mi-l permit.

Edited by Jugllerette, 09 December 2008 - 17:07.

softpedic

softpedic

Senior Member

Fiind la sectiunea Muzica romaneasca, as da 10-15 lei, si aia pentru albume reusite ( cam foarte rare pentru formatiile din Romania ). Pentru muzica straina as da, pentru albumele pe care as vrea sa le am neaparat, pretul cu care ele sint comercializate la noi in tara, sau in afara.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate