Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 

Media Pro // UNATC

- - - - -
  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#1
bilder

bilder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 917
  • Înscris: 17.06.2007
Salut!

Daca tot exista un forum dedicat pentru facultati, de ce sa nu fie toate facultatile?
In acest caz , pe mine ma intereseaza sectia imagine tv si cinema// imagine film si tv de la aceste doua facultati.

Haideti sa vorbim, poate mai sunt si altii interesati, pentru ca oricum forumul de pe unatc este prafuit si nimeni nu mai scrie de 2 ani pe el.

Eu, de exemplu, am facut cursul in vederea pregatirii examenului de la UNATC anul acesta (acum sunt a 12-a) si mi-am dat si eu seama despre ce e vorba la examen, ce se cere la tipul asta de sectie, ce trebuie sa stii...

Sunt mai mult interesat de media, sa stiu cata practica se face, cum e cu taxa, daca te angajeaza la ei in anul I sau II, sesiunile, etc.

Sper sa fie un subiect care sa atraga si pretendenti dar si veterani ai acestor doua facultati.

;)

#2
AndreiOM

AndreiOM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 317
  • Înscris: 23.09.2007
Mai era și Hyperion. De ce nu ai inclus-o? Eu sunt acolo anul 1 și crede-mă, chiar dacă este facultate particulară și toată lumea zice că dacă plătești taxa - treci, nu este chiar așa. Cel puțin la Imagine de film și televiziune se acordă foarte multă atenție muncii individuale.

Și eu am dorit să dau la UNATC însă m-am gândit că mă strofoc degeaba, existând doar 15 locuri (3 cu taxa la care dacă intram stăteam acasă), celelalte 12 eram sigur că erau acordate pe spagă. Așa că am învățat pentru Hyperion (subiectele la cele 2 facultăți sunt asemănătoare) și am intrat, a fost singura facultate la care mă înscrisesem, dacă nu intram, dădeam la anul.

Edited by AndreiOM, 03 December 2007 - 13:56.


#3
lymphor

lymphor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 16.05.2004
Buna bilder,
eu unul am terminat Universitatea Media, la sectia Regie Film si TV, acum 3 ani.
Ca si operator, din cate stiu, mai multa carte inveti la UNATC.
Insa depinde si foarte mult de ce profesor dai.
La UNATC, ce-i drept, daca intri ai avantajul sa lucrezi pe pelicula, insa iti vand un pont: la UNATC nu mai au bani, iar probabil deja din vara asta vor trece pe digital, inclusiv operatori. Probabil ca proiectele cele mai insemnate vor primi in continuare pelicula, insa banuiesc ca acestea nu vor fi multe.
La Universitatea Media, paradoxal, exista probleme mari cu productia (inca si acum).
Ca sa poti filma trebuie sa ceri in Buftea ce aparatura ai nevoie, iar ei ti-o dau numai in conditiile in care aparatura respectiva nu este ocupata pentru filmarile lor (din care castiga bani).
Crede-ma ca este un chin, mai ales daca ai nevoie si de aparatura de sunet sau de echipa de filmare (la capitolul asta e muuuuuult mai bine la UNATC, acolo ai tot! La Universitatea Media nu mai au nici macar pe cei 2 electricieni care erau angajatii Facultati, iar daca ceri in Buftea foarte greu vei primi echipa de filmare. Si crede-ma, ai nevoie mare la filmare de sunetist, machior, electricieni, etc. practic fara ei nu poti face nimic).
Plus ca exista multa indiferenta si neseriozitate din partea celor din Buftea, nu vreau sa-ti povestesc de colegi care a trebuit sa anuleze filmarea cu 1 zi inainte din cauza neseriozitati celora din Buftea. Si cand spun sa anulezi o filmare, vreau sa spun ca ia pierdut bani, nervi, credibilitate fata de actori si echipa, etc.
Ca si angajare: tot pe pile este. Adik probabil ca daca esti un student serios la Universitatea Media, te ajuta un pic Facultatea sa gasesti un loc prin Pro, insa locurile bune de munca fi linistit ca sunt luate deja de pilosi. La fel si daca vrei sa lucrezi in Buftea, am avut caz in clasa mea cu 2 baieti care au fost chemati sa faca asistenta de regie la un proiect mare. Au fost chemati, nici n-a trebuit sa caute. Si nu erau cei mai buni din clasa la momentul respectiv. Erau printre cei mai buni, dar nu erau cei mai buni.
Ca si bani: daca dai la Universitatea Media, in afara de bani de taxa anuala, mai adauga si taxa de licenta care trebuie sa o dai ori la Hyperion (20 milioane lei vechi) ori la UNATC (70 milioane, la care adaugi alte taxe care le afli pe parcurs, si ajungi pe la vreo 100 milioane). Iar daca vrei sa filmezi pe pelicula baga si bani de pelicula si developare. De exemplu daca vrei sa cumperi pelicula de la Kodak, ei bine pelicula Kodak de 500 ASA daylight costa 1.25 euro/metru (iar un metru corespunde la 2 secunde de material filmat) plus procesarea la laborator care costa 0.33 euro/metru, plus copia pozitiva care costa 0,51 euro/metru. Plus ca trebuie sa ai macar un om din Buftea in echipa, ca altfel nu ti se da aparatura de pelicula, iar numai sharfeur-ul te poate costa vreo 50 euro/zi (si asta este pret de student).
Despre Hyperion nu vorbesc pentru ca nu stiu nimic de acolo.

Sper ca informatiile astea sa te poata ajuta,
daca mai ai nevoie spune.

Multa bafta!
Alex

#4
NIKEN

NIKEN

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.06.2007
Salut, m-ar interesa si pe mine sa dau la o facultate de Regie Film si TV, insa intrebarea care ma chinuie ar fi: ce faci dupa ce ai gatat facultatea (in cazul in care reusesti sa intri si o duci la bun sfarsit)? Se anunta vreun viitor luminos pentru asa ceva in Romania sau nu? Mersi

#5
lymphor

lymphor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 16.05.2004

 NIKEN, on Feb 15 2008, 23:03, said:

Salut, m-ar interesa si pe mine sa dau la o facultate de Regie Film si TV, insa intrebarea care ma chinuie ar fi: ce faci dupa ce ai gatat facultatea (in cazul in care reusesti sa intri si o duci la bun sfarsit)? Se anunta vreun viitor luminos pentru asa ceva in Romania sau nu? Mersi

In primul rand te rog sa ma ierti ca-ti raspund cu intarziere.
Din pacate am fost foarte ocupat.
Cu ocazia asta cer scuze si celor care mi-au scris in privat: o sa va raspund foarte curand.
Despre intrebarea ta: greu de raspuns.
Adik dupa parerea mea, vorbind la modul general, in Romania se anunta un prezent modest si un viitor sumbru.
In momentul de fata din punct de vedere al audiovizualului exista 3 domenii unde ai putea lucra:
1. Publicitate
2. Cinematografie
3. Televiziune

Ti le-am enumerat in ordinea renumeratiei.
In publicitate castigi cei mai multi bani, este domeniul cel mai creativ si cu programul cel mai acceptabil. Insa e si cel mai greu de intrat. De obicei aici lucreaza doar pilele si oameni foarte foarte buni din punct de vedere profesional.
Cinematografia este domeniul intermediar: bani bunicei, programul cel mai groaznic (gandeste sa lucrezi 1 luna si jumatate, 12-18 ore pe zi, avand pauza numai Duminica). Aici nu rezista oricine, din cauza programului, iar daca iti iei pauze prea mari intre proiecte risti sa nu mai fi chemat. Si aici e plin de pile si de oameni foarte buni profesional.
N-a mai ramas decat televiziunea: banii cei mai putini, program mai bun decat in cinematografie dar mai naspa decat in publicitate. De obicei aici se strang multi incompetenti. De altfel mai gasesti si pilele, insa poti intra relativ usor deoarece in momentul de fata e plin de televiziuni, multe dintre care total inutile si lipsite de perspectiva. Asta pentru ca multe dintre ele nu reprezinta decat mofturile unor oameni bogati, iar ele nu aduc nici un profit. Bogatanul scoate bani din buzunar doar ca sa se laude ca are o televiziune. In consecinta televiziunea respectiva va dura atat cat va dori/avea bani omul bogat din spatele ei.
De mentionat ca in televiziune esti tratat ca un sclav. In cinematografie si in publicitate mai putin, depinde de functie, de cat de bun esti, de ce pile ai in spate, etc.
Ca si bani... daca de exemplu faci reclamele la filmele care vor rula pe postul respectiv poti castiga si 1.000 euro pe luna. In cinematografie aproximativ dublu. In publicitate si mai mult (depinde de unde nimeresti).
Asta e situatia acum. In viitor nu pot sa-ti spun, insa Romania devine din ce in ce mai neatractiva pentru straini din cauza ca au crescut salariile iar raportul pret/calitate nu mai este interesant fata de tari ca si Bulgaria, India, China, etc. Iti vorbesc despre straini deoarece in momentul de fata, din cate stiu eu, toate domeniile productive au fost cumparate de straini.
Sper ca informatiile de mai sus sa te ajute.
In principiu in locul tau nu m-as descuraja. Daca chiar iti place domeniul asta si simti ca nu poti face altceva, poate ca ar trebui sa incerci. In toate domeniile exista risc, nimeni nu-ti poate garanta ca in momentul in care vei termina facultatea vei gasi loc de munca si bine platit. Tocmai din cauza asta poate ar trebui sa faci ce simti tu ca poti face cel mai bine si iti place.
Te salut!
Alex

PS: am uitat sa mentionez ca in afara de Publicitate, Cinematografie si Televiziune te mai poti ocupa si de Nunti. Este un domeniu in care se pot face lucruri foarte frumoase, si se pot castiga si bani buni, insa crezi ca se merita efortul unei facultati ca apoi sa faci nunti?

#6
Septimus

Septimus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 30.03.2008
Buna, as avea si eu o intrebare legata tot de facultatea de regie, si anume cam cat de greu se intra? Stiu ca locuri sunt putine, dar nu sunt la curent cu numarul de candidati pe acele locuri si gradul de dificultate al probelor de concurs (indiferent ca vorbim de Media Pro sau UNATC). In asteptarea unui raspuns, raman recunoscator.

#7
Alex_Dum

Alex_Dum

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,764
  • Înscris: 13.07.2006
am un coleg ce vrea sa mearga la UNATC... cam de prin Februarie (nu mai stiu exact) merge in Bucuresti saptamana de saptamana la niste cursuri pregatitoare. Zicea ca sunt vreo 20-30 acolo la curs, dar unii sunt cls XI, altii vor doar cursu, oricum per total sunt mai multi decat nr. de locuri...
Poate sunt si altii ce s-au pregatit din timp...

Edited by Alex_Dum, 05 May 2008 - 12:34.


#8
Hawk_XP

Hawk_XP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.10.2006
Salut, tuturor!

M-ar interesa foarte mult si pe mine, mai multe informatii legate de facultatea de film din cadrul Universitatii Hyperion.
Din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa fie student la regie/imagine la Hyperion ca sa pot cere detalii. Iar de la secretariatul facultatii, va dati seama, asa ceva nu se obtine. :)

M-ar interesa aspecte legate de programa de curs, nivelul de formare profesionala din cadrul facultatii, seriozitatea colegilor, posibilitatea practica de a realiza filme in facultate (in ce consta sprijinul institutiei in acest sens), daca se pot forma echipe de lucru intre colegii diferitelor sectii, cum sunt profesorii si, nu in ultimul rand, daca programa de cursuri este mai lejera sau nu (eu fiind angajat, desi lucrez part-time, imi pun problema daca am timp sa ajung si la cursuri).

De asemenea, foarte important: care este atitudinea - in general - pe care o au profesorii fata de candidati/studenti?
Intreb asta deoarece am ceva experiente neplacute in acest sens: am facut cursurile de pregatire la UNATC in 2006. Am dat examen la UNATC la regie in acelasi an si am picat la a doua etapa. Toate bune, numai ca am observat o atitudine foarte aiurea a cadrelor didactice de la UNATC, atat pe parcursul cursului de pregatire cat si la examen. Unii profesorii se purtau de parca cineva le-ar fi luat postul din mina. Unul dintre ei chiar s-a purtat cu ura fata de mine, in timpul examenului de admitere.

In fine, trecand peste acestea, imi doresc sa intru la Hyperion in acest an, la regie.

De aceea, va rog foarte mult, daca aveti informatii legate de aceasta facultate, postati-le si voi.
Daca cineva a dat examen la regie/imagine la Hyperion, poate ne spune cate ceva despre examenul de admitere, despre dificultatea lui, daca este permis candidatului sa prezinte un portofoliu pe DVD, eventual cateva amanunte legate de probele de examen etc...

Toate cele bune!

Edited by Hawk_XP, 21 May 2008 - 15:34.


#9
AndreiOM

AndreiOM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 317
  • Înscris: 23.09.2007
Acum să vă spun eu cum stă treaba la Hyperion.

Eu sunt student în primul an aici la Imagine de Film și TV și spuneam cu vreo 5 luni în urmă că este bine, doar din pricina faptului că se face școală. Ei bine, m-am înșelat. Am fost la un scurt-metraj, ale cărui filmări au durat 3 zile și am învățat mult mai mult decât am învățat în 7 luni de facultate. Oricine știe că practica e cel mai bun profesor însă nouă ne vorbesc la facultate despre „n” dispozitive și aparate fără să ne arate măcar vreo poză.

Taxa la Hyperion este de 2800 de lei pe an, bani plătibili în 4 rate (din două în două luni) de câte 700 de lei.

Condiții nu sunt. Nu îți pot oferi absolut nimic, decât poate un trepied. Nu dețin vreo cameră, vreun reflector sau orice altceva legat de aparatură.
Practica este 0. Și în practică înveți de 10 ori mai multe.
Eu am făcut pregătire cu un profesor, fost operator, m-am apucat cu 3 săptămâni înainte de examen și am intrat al 9-lea, din 20 de locuri. Dar în final locurile s-au suplimentat cu 50%, acum suntem 32 în grupă. Trebuie să te pregătești bine, pentru că prima probă este cea orală, și este eliminatorie. Îți pot cădea întrebări din oricare dintre cele 7 arte.

Părerea mea este să încercați la UNATC, pentru că este cea mai bună facultate din domeniu și acolo faci și practică, îți împrumută tot ce dorești, ai foarte multe condiții acolo. Și eu am de gând să încerc anul ăsta la UNATC, pentru că sincer sunt dezamăgit de ceea ce se face aici. Eu m-am axat pe film și trebuie să fii foarte bun acolo însă dacă vrei să lucrezi în televiziune, e acceptabilă facultatea. Necesită multă practică pe la nunți și alte evenimente să te înveți cu mânuirea camerei, iar televiziuniile te vor primi pentru că ești la facultate de domeniu, deci nu ai făcut un simplu curs de operatorie cum au făcut majoritatea cameramanilor din tv.

Dacă vrei să faci televiziune, dă la Hyperion, sau Media Pro iar dacă vrei să urci ceva mai sus, dă la UNATC.

La capitolul Regie de Film și TV, cam același lucru. Numai că la UNATC nu ai nicio șansă dacă nu dai șpagă grasă (am auzit de fabuloasa sumă de 40 000 de € pentru un loc) sau nu ai vreo pilă bine pusă.

Baftă!

Edited by AndreiOM, 25 May 2008 - 22:15.


#10
Hawk_XP

Hawk_XP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.10.2006
Multumesc mult pentru lamuriri, AndreiOM!

Nu pot spune ca sunt incantat de situatia de la Hyperion, dar in final, fiecare are niste motivatii pentru care face o facultate...
Motivatia mea pentru care vreau sa merg la Hyperion, este aceea ca am nevoie de o diploma de facultate de film/tv...
Ce mai vroiam sa te intreb... Cam cat de incarcata e programa de cursuri a facultatii? Adica pot sa lucrez si sa am timp sa fac si facultatea?

#11
lymphor

lymphor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 16.05.2004

 Septimus, on May 4 2008, 21:59, said:

Buna, as avea si eu o intrebare legata tot de facultatea de regie, si anume cam cat de greu se intra? Stiu ca locuri sunt putine, dar nu sunt la curent cu numarul de candidati pe acele locuri si gradul de dificultate al probelor de concurs (indiferent ca vorbim de Media Pro sau UNATC). In asteptarea unui raspuns, raman recunoscator.

La Universitatea Media, in 1999, s-a intrat usor.
Erau 20 de locuri, dar apoi s-au suplimentat si am ajuns sa fim 30 in clasa.
Din cate stiu acum se intra si mai usor pt ca sunt mai putini candidati decat in anii trecuti.
Probele erau:
- limba si literatura romana (scris)
- analiza unui film vizionat la exament (a fost un documentar de 30-40minute) (scris)
- analiza unei fotografii (oral)
- realizarea unuei scurte povestirii pornind de la o fotografie si un cuvant (oral, aveai 10 minute timp ca sa te gandesti)

NOTA: in timpul probelor orale discutia atingea si cultura generala, astfel erai testat si din punctul asta de vedere (pictori, curente literare, etc.) Mie unul mi s-a parut usor.
La UNATC probabil ca mai bine stie Hawk XP, insa din cate stiu exista si acolo o proba orala cu realizarea unei scurte povestirii pornind insa de la 3 cuvinte (2 obiecte si 1 concept).

Bafta, ciao!

 Hawk_XP, on May 26 2008, 12:02, said:

Motivatia mea pentru care vreau sa merg la Hyperion, este aceea ca am nevoie de o diploma de facultate de film/tv...

In acest caz te sfatuiesc sa mergi la Hyperion, mai ales daca vrei sa ai timp si de servici.
Din cele 3 facultati Hyperion are programul cel mai lejer si taxa cea mai mica.
In plus este si acreditata (adica dai licenta cu profesori din facultatea ta).

#12
Hawk_XP

Hawk_XP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.10.2006
Multumesc pentru raspuns, lymphor! Ma duc la Hyperion.

 lymphor, on May 29 2008, 18:27, said:

La UNATC probabil ca mai bine stie Hawk XP, insa din cate stiu exista si acolo o proba orala cu realizarea unei scurte povestirii pornind insa de la 3 cuvinte (2 obiecte si 1 concept).
Cand am dat eu examen la UNATC in 2006, la regie, erau mai multe probe decat sunt acum.
Acum arata in felul asta (o sa incerc pentru cei interesati sa ofer si cateva explicatii):

ETAPA I-A  ELIMINATORIE

(PROBELE SE NOTEAZĂ CU ADMIS/RESPINS)
PROBA 1  ORAL

a. Prezentare portofoliu candidat. Interviu.
b. Realizarea unei scurte narațiuni filmice pornind de la o situatie dată de comisie.
c. Realizarea unei posibile situații de viață pornind de la studierea a 8-10 fotografii.
d. Analiza unei reproduceri din artele plastice.

ETAPA A II-A

(ÎN URMA SUSȚINERII PROBELOR SE OBȚIN CALIFICATIVE  NOTE)

PROBA 1  SCRIS

Analiza din punct de vedere regizoral a unei secvențe de film aparținând unui autor prezent în repertoriul de concurs.


PROBA 2  PRACTIC (ORAL)

Transpunerea în imagini vizuale a unui text din literatura română. Colocviu de cultura cinematografica.

====================================================================

a. la proba asta, se cere candidatului  sa prezinte un portofoliu pe DVD cu lucrarile pe care le-a facut pina in prezent: cateva mici filmulete - cei de la UNATC le numesc exercitii filmate, maxim 10 fotografii, eventual creatii literare - daca cumva candidatul a avut vreo activitate in acest sens (poate a publicat undeva o poezie sau nuvela etc.), mentionarea altor tipuri de creatii din sfera artistica. Candidatul va fi intrebat despre motivatiile pentru care doreste sa faca regie de film, despre activitatile artistice pe care le-a efectuat sau le efectueaza etc., generalitati de acest tip.

b. I se furnizeaza candidatului o idee (poate un concept... nu stiu exact) pe baza careia trebuie in cateva minute sa alcatuiasca o poveste vizuala. De pilda, i se poate spune: "Realizeaza o poveste melancolica intre doua personaje". In 2006 nu era proba asta, dar asa am auzit ca arata de la cei care dau examen anul asta la UNATC.

c. Candidatului ii sunt prezentate 8-10 fotografii care nu reprezinta neaparat aceleasi personaje si situatii de viata. El trebuie sa le priveasca ca si cum ar fi stop-cadre ale unui film si sa le dea o continuitate logica alcatuind pe baza lor, o poveste vizuala.

d. Adica analiza picturala... asa se chema cand am dat eu examen. Nu stiu daca acum s-a modificat. In esenta, este vorba de analiza unei picturi din punct de vedere artistic. Nu trebuie in mod neaparat ca sa fie cunoscut si pictorul acelei lucrari (afara de cazul in care este o lucrare cunoscuta). Un lucru foarte important: aproape intotdeauna candidatul este intrebat in ce film ar plasa pictura. Mie mi-a cazut Cenusa a lui Edvard Munch si am plasat-o ca compozitie cromatica in filmul Cabaret al lui Bob Fosse, iar comisia a fost multumita.

La proba scrisa (pfui, eu am dat-o la oral si am picat) se face analiza unei secvente de film.
La ultima proba, se da un text (fiecare candidat extrage un bilet) din literatura romana. Mie mi-a cazut ceva din Ion al lui Liviu Rebreanu. Textul trebuie transformat intr-o poveste vizuala, trebuie sa i se dea povestii un inceput si un sfarsit si evident, o lipsa - chestiune valabila la toate povestile vizuale care se cer).
In ceea ce priveste colocviul de cultura cinematografica, candidatul poate fi intrebat de regizorii preferati, de ce anume ii prefera pe acei regizori, ce filme a vazut de regizorul cutare etc.

Examenul este stresant, atmosfera este destul de incarcata... noi intram in grupe de cate 5 la examen  si ne luau pe rand... Unii aveau bafta de intrebari usoare, altii de intrebari grele.
Cam asta este...

Edited by Hawk_XP, 30 May 2008 - 01:22.


#13
bilder

bilder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 917
  • Înscris: 17.06.2007

 Hawk_XP, on May 30 2008, 02:03, said:

Textul trebuie transformat intr-o poveste vizuala, trebuie sa i se dea povestii un inceput si un sfarsit si evident, o lipsa - chestiune valabila la toate povestile vizuale care se cer).
Salut,
Ce inseamna aceasta lipsa?

Mihai.

#14
Hawk_XP

Hawk_XP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.10.2006

 bilder, on Jun 16 2008, 17:24, said:

Salut,
Ce inseamna aceasta lipsa?

Mihai.

Salut!  :)
Din ceea ce am invatat la cursurile de pregatire de la UNATC, lipsa reprezinta o schimbare/modificare a starii/situatiei unui personaj, care intervine la un moment dat in poveste... adica se intimpla ceva cu personajul nostru. Orice poveste are de regula, un personaj principal. In general, lipsa este un ceva care se intampla si care trebuie rezolvat in vreun fel. Un exemplu simplificat de lipsa: "Scufita Rosie merge prin padure, culege ciupercute, canta si deodata... apare lupul." Deci intervine ceva in situatia initiala care trebuie sa fie rezolvat in vreun fel.
O poveste liniara, in care nu se intampla practic nimic, nu ar avea nici un sens. Trebuie sa apara ceva, adica o lipsa.

Edited by Hawk_XP, 18 June 2008 - 11:18.


#15
NoJustice

NoJustice

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 29.06.2008
Salut... am si eu o intrebare pentru voi (sper sa nu ma luati la misto).
M-am razgandit brusc despre ceea ce vreau sa fac, iar acum as vrea sa dau la media pro. Avand in vedere ca mai sunt doar 3 saptamani pana la primul examen... am vreo sansa sa reusesc sa invat pana atunci? Nu m-am pregatit deloc pentru asta, ci pentru alta care nu are nicio legatura.
Si inca ceva... cate locruri sunt la media pro? Ca nu am gasit nicaieri scris asta.

#16
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,500
  • Înscris: 13.06.2004
La Media Pro s-a rezolvat cu electricienii. Cică la Media Pro taxa de școlarizare este de 40 de bulioane pe an.
Cât e taxa la U.N.A.T.C.?

Edited by djl, 30 June 2008 - 10:52.


#17
Hawk_XP

Hawk_XP

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.10.2006
Salut!
NoJustice, poate ca ar fi bine sa incerci la Media Pro desi timpul este cam scurt pentru pregatire, dar cine stie? Uneori se poate. In orice caz, merita sa te duci, dar eventual, incearca si la o alta facultate...
Nu stiu nimic de numarul de locuri de la Media Pro...
djl, la UNATC sunt doar 3 locuri cu taxa (la regie) si aceasta este uriasa: in jur de vreo 6000 EURO pe an.

UNATC:
Regie de film și TV
14 locuri buget + 3 locuri cu taxă
- Imagine de film și TV
14 locuri buget + 3 locuri cu taxă
- Multimedia : Sunet, montaj
14 locuri buget + 3 locuri cu taxă
- Comunicare audiovizuală, scenaristică,publicitate media, filmologie
16 locuri buget + 3 locuri cu taxă

Toate cele bune!

Edited by Hawk_XP, 30 June 2008 - 14:28.


#18
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,500
  • Înscris: 13.06.2004
Off-topic: poate mă ajută cineva cu așa ceva

Dar cât este taxa de școlarizare la U.N.A.T.C. pentru operator de filmare?

Edited by djl, 30 June 2008 - 23:16.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate