![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
o intebare simpla ?
Last Updated: Apr 28 2002 11:12, Started by
danb1961
, Apr 14 2002 17:32
·
0

Posted 14 April 2002 - 17:32

Cum fac, avind o pagina web personala, sa pot permite ca oricine sa descarce un fisier pe care vreau sa-l ofer
|
Posted 14 April 2002 - 18:06

?!?!!?
Uploadezi fisierul in contul tau ftp si pui unlink catre fisier <a href="url-fisier>Ia fisierul meu</a> |
Posted 14 April 2002 - 18:53

Cred ca pe siteurile personale nu se poate pune permisie de fisiere...
|
Posted 15 April 2002 - 21:18

E un link banal HTML.
Cel mai bine este sa inveti HTML sau sa lucrezi in... Dreamweaver :drac: |
Posted 15 April 2002 - 21:24

pe un alt forum s-a raspuns asa la o intrebare asemanataore:
----------------------------------------- m-am uitat prin niste carti, am cautat ceva documentatie pe net si am gasit pisici cred ca asha se face ----------------------------------------- Eu am citit altceva : caini Mai studiez problema ca e destul de complicata. ---------------------------------------------------------- Daca atunci cind apesi pe link nu da un dialog de 'save as', pt apache tre' sa modifici conf/mime.types si bagi o linie application/x-ebxebx Daca folosesti alt server trebuie si ala sa aiba ceva similar |
Posted 16 April 2002 - 16:48

Pai daca ai pus asa problema...nici eu nu stiu sa fac un link:):):)
|
Posted 28 April 2002 - 11:12

daca vrei ca respectivul(A) sa salveze pe hdd, cel mai simplu e sa arhivezi. Nu am gasit server sa nu descarce zip-urile. Atentie insa la dimensiuni...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users