Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

Faceti cunostinta cu SimOne!

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#73
Al3xyk

Al3xyk

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.07.2007

 phlak, on Dec 14 2007, 08:21, said:

esti sigur? eu am 6234 si am testat pe telefonul asta
man am o intrebare...am 6234 dar ... cand il downloadez mi-l salveaza sub forma de .zip,(.rar)...si il pun pe tel dar nu citeste formatele...cum il fac .jar? ast raspuns ms

#74
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006
@AndyM: In general un program trebuie sa poata fi rulat pe cat mai multe platforme,mai ales daca e gratuit. Nu prea are rost sa dezvolti decat pentru un anumit model de telefon. Verifica,poate poti scapa de limitarea de 300kb la telefonul tau
@Al3xyk: Unele browsere il salveaza cu extensia .zip desi el e .jar (de fapt este acelasi lucru), deci nu trebuie decat sa redenumesti fisierul in .jar (caz 1). Cazul 2,daca il redenumesti dar tot ca .zip apare,verifica sa fie afisate extensiile fisirelor la My Computer>meniul Tools>Folder Options>View>'hide extensions for known file types' (trebuie sa nu fie selectat); dupa asta fisierul ar putea sa apara sub forma SimOne.jar.zip ,iar tu trebuie sa stergi .zip

#75
R_a_z_v_a_n

R_a_z_v_a_n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 861
  • Înscris: 25.01.2007
Este OK si la Nokia 6681.
Good job.  :first:

#76
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

 razvancutitoiu, on Mar 26 2008, 16:37, said:

Este OK si la Nokia 6681.
Good job.  :first:
Thanks. Pe Nokia am observat totusi ca scaneaza mai greu reteaua (ma refer la partea cu localizarea CBS) :P

#77
sorin_is_me

sorin_is_me

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 02.12.2007
PE NOKIA 5610 NU FUNCTIONEAZA.INTRA  IN APLICATIE,DUPA CARE SE INCHIDE SINGURA

#78
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

 sorin_is_me, on Apr 16 2008, 12:41, said:

PE NOKIA 5610 NU FUNCTIONEAZA.INTRA  IN APLICATIE,DUPA CARE SE INCHIDE SINGURA
Nu am testat pe telefonul asta, dar dupa specificatiile lui,ar trebui sa mearga. Verifica sunetul in media player sa nu fie pe minim sau silentios (Programul se inchide din cauza ca sunetul e oprit sau daca tel nu suporta mp3,iar al tau suporta)

#79
sorin_is_me

sorin_is_me

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 02.12.2007

 phlak, on Apr 17 2008, 17:45, said:

Nu am testat pe telefonul asta, dar dupa specificatiile lui,ar trebui sa mearga. Verifica sunetul in media player sa nu fie pe minim sau silentios (Programul se inchide din cauza ca sunetul e oprit sau daca tel nu suporta mp3,iar al tau suporta)
din pacate nu e nici pe silentios,nici pe minim,e totul la maxim.dar se inchide atunci cand apare imaginea simonei pe ecran.o sa incerc si pe 5310 sa vad daca merge.bafta

#80
crewsser

crewsser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 08.04.2005
merge perfect pe 5310 express music..multumim :)
aia cu .."inceteaza" e tare ;))

#81
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006
Daca a mai testat cineva optiunea de localicare GSM prin voda si nu le-a mers,sa posteze! Am observat ca pe unele telefoane se deschide greu canalul CBS din java, sau nu se deschide deloc. :huh:

#82
bogdan78

bogdan78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 874
  • Înscris: 29.06.2005
Am incercat eu localizarea prin GSM la un nokia E51 si imi spune: "Nu am putut stabili legatura cu reteaua. Incearca mai tarziu"

LE: O sugestie: daca ai putea face o optiune de apelare vocala. E cam anevoios partea cu scrisul numarului de telefon, apoi pana il pronunta si mai apoi imi cere permisiunea sa apelez si dupa aceea il apeleaza. Cu apelare vocala ar merge totul mai rapid. Si desigur ce s-a mai spus pe aici, comenzi vocale gen: SimOne intra in meniul Contacte, Instaleaza programul cutare, porneste aplicatia urmatoare, spune-mi cat e ora fara sa mai apas eu vreo tasta. Acestea ultimele probabil ca sunt mai dificil de realizat. In rest cool programul.

Edited by bogdan78, 30 May 2008 - 12:12.


#83
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
nu merge sa-l downloadez!!schimba linkul te rog

#84
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

 MembruAnonim, on Jun 2 2008, 17:45, said:

nu merge sa-l downloadez!!schimba linkul te rog
Ai dreptate,s-au modificat linkurile:
SimOne Romanian
SimOne English

#85
p3_sv

p3_sv

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 24.01.2007

 k3mpo, on Mar 6 2008, 03:48, said:

am un v3x . am copiat fisierele .jad    da nu am cum sa le instalez, n-ar trebui un fisier .jar ?!? dc a mers cuiva pe v3x rog sa-mi zica cum a reusit . ms


link-ul de mai sus nu mai functioneaza, incercati aicisimone v2.0

#86
iuli_iuly10

iuli_iuly10

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 245
  • Înscris: 27.03.2009
pe un samsung j700 ar merge aplicatia ata???va rog raspundeti`mi cat mai repede

#87
iuli_iuly10

iuli_iuly10

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 245
  • Înscris: 27.03.2009
nu este un simone mai mic de 300 de kb............................................................................va rog............k numa asa merge:D

#88
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006
@iuli_iuly10: samsung j700 suporta midp2, deci ar trebui sa mearga simona :) O varianta de program mai mica nu este, dar nu inteleg de ce ar conta dimensiunea prgramului

#89
Campers

Campers

    Just ..tired of this shit ..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,409
  • Înscris: 24.04.2006
restrictie de cacat din softul samsung ....

#90
iuli_iuly10

iuli_iuly10

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 245
  • Înscris: 27.03.2009

 phlak, on Apr 10 2009, 13:18, said:

@iuli_iuly10: samsung j700 suporta midp2, deci ar trebui sa mearga simona :) O varianta de program mai mica nu este, dar nu inteleg de ce ar conta dimensiunea prgramului







poi pe samsung j700 dak .jar-ul are mai mult de 300 kb zice "dimensiune maxima depasita" sau cv de genu si nu merge.....deci deaia

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate