Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Hyperos consum excesiv baterie?
 Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou
 Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...
 Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...
 

Faceti cunostinta cu SimOne!

- - - - -
  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#37
cipz

cipz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 368
  • Înscris: 03.05.2005

View Postcipz, on Nov 20 2007, 13:50, said:

Mie nu-mi merge sunetul. O vad ca da din gura dar nu o aud.
Stii cumva de ce?
Telefon: SonyEricsson K610

View Postphlak, on Nov 21 2007, 10:50, said:

Daca s-a afisat pe ecran,inseamna ca problema e cu sunetul telefonului tau..verifica sa nu fie pe silentios sau sa nu fie sunetul din media player la volum minim.. ;)
Ai dreptate, acum merge. Felicitari pt soft. :)

#38
AAleXXX

AAleXXX

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 08.02.2006
Interesant soft...l-am auzit si eu la niste prieteni...chiar imi place...dar sunt curios...pt Samsung D600E nu este compatibil? initial pt jocuri java am nevoie si de fisierul ku extensia .jar si de extensia .jad. Vad ca p site este disponibil doar .jar. Astfel nu imi pot istala aplicatia si chiar imi place mult.

#39
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View PostAAleXXX, on Dec 30 2007, 02:03, said:

Interesant soft...l-am auzit si eu la niste prieteni...chiar imi place...dar sunt curios...pt Samsung D600E nu este compatibil? initial pt jocuri java am nevoie si de fisierul ku extensia .jar si de extensia .jad. Vad ca p site este disponibil doar .jar. Astfel nu imi pot istala aplicatia si chiar imi place mult.
Ar trebui sa fie compatibil si cu D600,am vazut despre el ca suporta mp3,deci ar trebui sa mearga. Unele telefoane cer si jad-urile,am uitat sa le pun,dar le atasez aici; sunt ambele variante,engleza si romana
Attached File  jad_SimOne.rar   499bytes   145 downloads

#40
andreea_19

andreea_19

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 14.10.2007
Foarte misto aplicatia. Daca as juca la loto dupa cum imi zice SimOne as pune un numar de doua ori  :lol:

#41
maxximilian_bogdan

maxximilian_bogdan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 17.07.2007
merge misto pe NOKIA 3110 Classic..

interesanta aplicatia... cu cativa ani in urma... era un joc( de marimea unu breloc, il purtam la chei) iar pe display aparea o fata, un personaj, caruia trebuia sa-i dai mancare, apa, slabea, se ingrasa, era suparat, bucuros.. mai multe... era fain.. ceva in genul asta...

uite.. idei... sa-l pui sa ruleze in background( folosit ca wallpaper) si cand ai un bip, sau un mesaj, dupa ce suna soneria telefonului, din 3 in 3 minute sa iti zica... "hei tu, ai un mesaj/apel ratat de la (si aici ar fi misto sa  ii zica numele persoanei daca o ai in agenda, sau numarul de telefon)"...

in rest cele bune.. e misto programul..

#42
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View Postandreea_19, on Jan 1 2008, 21:02, said:

Foarte misto aplicatia. Daca as juca la loto dupa cum imi zice SimOne as pune un numar de doua ori  :lol:
Multumesc ptr bug-ul raportat :D  Am uitat sa tratez cazul asta :P

View Postmaxximilian_bogdan, on Jan 5 2008, 10:14, said:

merge misto pe NOKIA 3110 Classic..

interesanta aplicatia... cu cativa ani in urma... era un joc( de marimea unu breloc, il purtam la chei) iar pe display aparea o fata, un personaj, caruia trebuia sa-i dai mancare, apa, slabea, se ingrasa, era suparat, bucuros.. mai multe... era fain.. ceva in genul asta...

uite.. idei... sa-l pui sa ruleze in background( folosit ca wallpaper) si cand ai un bip, sau un mesaj, dupa ce suna soneria telefonului, din 3 in 3 minute sa iti zica... "hei tu, ai un mesaj/apel ratat de la (si aici ar fi misto sa  ii zica numele persoanei daca o ai in agenda, sau numarul de telefon)"...

in rest cele bune.. e misto programul..
"Tamagotchi" parca le spunea,erau diverse animalute pe ecranul unui device mic,pe post de breloc. Poate in versiunea viitoare o sa-i adaug Simonei diverse 'nevoi' :naughty: sa fie mai interesanta.. Deocamdata acum nu poate detine controlul asupra multor evenimente din telefon,dar cine stie,poate pe viitor o sa se intample si asta.. Oricum a avut un succes neasteptat aplicatia asta (mai mult de 60mii downloads pana acum). So long :OK:

#43
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006
A sosit vremea ca SimOne sa se 'maturizeze' putin :naughty:  Pentru cei carora le-a placut programul (dar si pentru ceilalti) l-am mai imbunatatit putin. Versiunea 2.0 cuprinde localizare GSM prin CellBroadcast (tasta [*]) si alarma pozitionala tot prin CBS(tasta [0]). Cu prima optiune afli zona unde te afli, iar cu a doua optiune poti seta robotul SimOne sa te anunte cand ajungi intr-un anumit loc.
Download SimOne v2.0

#44
Bobby_ro

Bobby_ro

    Celebru Anonim

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,629
  • Înscris: 30.04.2005
Treaba cu localizarea (*) functioneaza in orice retea? :)


Deoarece la mine pe Orange primesc mesajul "nu am putut stabili legatura cu reteaua" semnal am full, acelasi mesaj il primesc indiferent ca sunt pe GSM sau pe 3G  -_-

#45
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View PostBobby_ro, on Jan 22 2008, 12:01, said:

Treaba cu localizarea (*) functioneaza in orice retea? :)


Deoarece la mine pe Orange primesc mesajul "nu am putut stabili legatura cu reteaua" semnal am full, acelasi mesaj il primesc indiferent ca sunt pe GSM sau pe 3G  -_-
Foloseste canalul CBS 050 care,din cate stiu eu,e deschis decat pe vodafone. Am mentionat asta si in help-ul programului :)

#46
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,169
  • Înscris: 19.01.2008
Excelent program. Felicitari!!  :first:
(Merge pe SE W660i)

#47
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View Postvladutgm, on Feb 16 2008, 21:40, said:

Excelent program. Felicitari!!  :first:
(Merge pe SE W660i)
Merci ptr feedback  :)   Urmeaza portarea Simonei pe Windows, mult mai complexa si cu care se poate "discuta" intr-adevar!

#48
ksk_vali

ksk_vali

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.02.2008
Buna!Am un NOKIA 6234 pe care doresc sa instalez simone,dar nu reusesc.Am conectat telefonul la pc prin nokia suite,am deschis instalare aplicatii,dar nu gaseste nimic executabil in folderul simone,obtinut dupa dezarhivare.Ma poate ajuta cineva sa instalez simone?Multumesc anticipat. :rolleyes:

#49
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View Postksk_vali, on Feb 19 2008, 14:53, said:

Buna!Am un NOKIA 6234 pe care doresc sa instalez simone,dar nu reusesc.Am conectat telefonul la pc prin nokia suite,am deschis instalare aplicatii,dar nu gaseste nimic executabil in folderul simone,obtinut dupa dezarhivare.Ma poate ajuta cineva sa instalez simone?Multumesc anticipat. :rolleyes:
Nu e nevoie sa dezarhivezi nimic, fisierul pe care il instalezi trebuie sa aiba extensia JAR. Daca ai downloadat SimOne de pe situl original, in caz ca fisierul apare cumva ca .ZIP, il redenumesti ca .JAR si instalezi cu Pc Suite -_-

#50
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,180
  • Înscris: 02.01.2007
Pe "S-E - k 610i" si "BenQ-Siemens - EF 81" nu functioneaza ! Oare de ce ?  :thumbdown:

#51
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View PostTeophileos, on Feb 23 2008, 10:14, said:

Pe "S-E - k 610i" si "BenQ-Siemens - EF 81" nu functioneaza ! Oare de ce ?  :thumbdown:
Nu functioneaza deloc sau doar partea de CBS? Nu-mi dau seama de ce, lasa mai multe detalii despre cum intra in program, eroarea pe care o primesti etc.  :rolleyes:

#52
housewave

housewave

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.02.2005
salutare!

am incercat si eu sa instalez aplicatia pe Nokia 6120c. Are imagine, dar nu are sunet. Nu e pe "Silentios", nici volumul music playerului nu e la minim. Oare de ce?

#53
phlak

phlak

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 379
  • Înscris: 21.04.2006

View Posthousewave, on Feb 27 2008, 14:13, said:

salutare!

am incercat si eu sa instalez aplicatia pe Nokia 6120c. Are imagine, dar nu are sunet. Nu e pe "Silentios", nici volumul music playerului nu e la minim. Oare de ce?
Cred ca nu e pe silentios,pentru ca pe Nokia,daca e telefonul pe silentios,programul se inchide automat. Incearca din tastele de volum laterale (daca are telefonul asa ceva) in timp ce ruleaza programul, cred ca e de la volumul playerului totusi,altfel nu vad de unde. Am mai observat ca la unele telefoane desi e sunetul la maxim,in java se aude f incet :notangel:

#54
housewave

housewave

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.02.2005

View Postphlak, on Feb 28 2008, 11:07, said:

Cred ca nu e pe silentios,pentru ca pe Nokia,daca e telefonul pe silentios,programul se inchide automat. Incearca din tastele de volum laterale (daca are telefonul asa ceva) in timp ce ruleaza programul, cred ca e de la volumul playerului totusi,altfel nu vad de unde. Am mai observat ca la unele telefoane desi e sunetul la maxim,in java se aude f incet :notangel:

Am incercat. Era la maxim volumul music playerului, iar in timp ce rula aplicatia, am dat la maxim si din butoanele laterale de volum. Tot nimic. Am renuntat :)
Totusi, mersi de sfaturi ;)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate