![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Faceti cunostinta cu SimOne!
Last Updated: Apr 10 2009 19:17, Started by
phlak
, Nov 13 2007 19:30
·
0

Posted 28 December 2007 - 15:07

Mie nu-mi merge sunetul. O vad ca da din gura dar nu o aud. Stii cumva de ce? Telefon: SonyEricsson K610
Daca s-a afisat pe ecran,inseamna ca problema e cu sunetul telefonului tau..verifica sa nu fie pe silentios sau sa nu fie sunetul din media player la volum minim.. ![]() ![]() |
Posted 30 December 2007 - 02:03

Interesant soft...l-am auzit si eu la niste prieteni...chiar imi place...dar sunt curios...pt Samsung D600E nu este compatibil? initial pt jocuri java am nevoie si de fisierul ku extensia .jar si de extensia .jad. Vad ca p site este disponibil doar .jar. Astfel nu imi pot istala aplicatia si chiar imi place mult.
|
Posted 30 December 2007 - 11:42

Interesant soft...l-am auzit si eu la niste prieteni...chiar imi place...dar sunt curios...pt Samsung D600E nu este compatibil? initial pt jocuri java am nevoie si de fisierul ku extensia .jar si de extensia .jad. Vad ca p site este disponibil doar .jar. Astfel nu imi pot istala aplicatia si chiar imi place mult. ![]() |
Posted 01 January 2008 - 21:02

Foarte misto aplicatia. Daca as juca la loto dupa cum imi zice SimOne as pune un numar de doua ori
![]() |
Posted 05 January 2008 - 10:14

merge misto pe NOKIA 3110 Classic..
interesanta aplicatia... cu cativa ani in urma... era un joc( de marimea unu breloc, il purtam la chei) iar pe display aparea o fata, un personaj, caruia trebuia sa-i dai mancare, apa, slabea, se ingrasa, era suparat, bucuros.. mai multe... era fain.. ceva in genul asta... uite.. idei... sa-l pui sa ruleze in background( folosit ca wallpaper) si cand ai un bip, sau un mesaj, dupa ce suna soneria telefonului, din 3 in 3 minute sa iti zica... "hei tu, ai un mesaj/apel ratat de la (si aici ar fi misto sa ii zica numele persoanei daca o ai in agenda, sau numarul de telefon)"... in rest cele bune.. e misto programul.. |
Posted 07 January 2008 - 19:08

Foarte misto aplicatia. Daca as juca la loto dupa cum imi zice SimOne as pune un numar de doua ori ![]() ![]() ![]()
merge misto pe NOKIA 3110 Classic.. interesanta aplicatia... cu cativa ani in urma... era un joc( de marimea unu breloc, il purtam la chei) iar pe display aparea o fata, un personaj, caruia trebuia sa-i dai mancare, apa, slabea, se ingrasa, era suparat, bucuros.. mai multe... era fain.. ceva in genul asta... uite.. idei... sa-l pui sa ruleze in background( folosit ca wallpaper) si cand ai un bip, sau un mesaj, dupa ce suna soneria telefonului, din 3 in 3 minute sa iti zica... "hei tu, ai un mesaj/apel ratat de la (si aici ar fi misto sa ii zica numele persoanei daca o ai in agenda, sau numarul de telefon)"... in rest cele bune.. e misto programul.. ![]() ![]() |
Posted 22 January 2008 - 11:52

A sosit vremea ca SimOne sa se 'maturizeze' putin
![]() Download SimOne v2.0 |
Posted 22 January 2008 - 12:01

Treaba cu localizarea (*) functioneaza in orice retea?
![]() Deoarece la mine pe Orange primesc mesajul "nu am putut stabili legatura cu reteaua" semnal am full, acelasi mesaj il primesc indiferent ca sunt pe GSM sau pe 3G ![]() |
Posted 23 January 2008 - 02:01

Treaba cu localizarea (*) functioneaza in orice retea? ![]() Deoarece la mine pe Orange primesc mesajul "nu am putut stabili legatura cu reteaua" semnal am full, acelasi mesaj il primesc indiferent ca sunt pe GSM sau pe 3G ![]() ![]() |
Posted 19 February 2008 - 03:12

|
Posted 19 February 2008 - 14:53

Buna!Am un NOKIA 6234 pe care doresc sa instalez simone,dar nu reusesc.Am conectat telefonul la pc prin nokia suite,am deschis instalare aplicatii,dar nu gaseste nimic executabil in folderul simone,obtinut dupa dezarhivare.Ma poate ajuta cineva sa instalez simone?Multumesc anticipat.
![]() |
Posted 19 February 2008 - 17:02

Buna!Am un NOKIA 6234 pe care doresc sa instalez simone,dar nu reusesc.Am conectat telefonul la pc prin nokia suite,am deschis instalare aplicatii,dar nu gaseste nimic executabil in folderul simone,obtinut dupa dezarhivare.Ma poate ajuta cineva sa instalez simone?Multumesc anticipat. ![]() ![]() |
Posted 23 February 2008 - 10:14

Pe "S-E - k 610i" si "BenQ-Siemens - EF 81" nu functioneaza ! Oare de ce ?
![]() |
Posted 24 February 2008 - 23:25

Posted 27 February 2008 - 14:13

salutare!
am incercat si eu sa instalez aplicatia pe Nokia 6120c. Are imagine, dar nu are sunet. Nu e pe "Silentios", nici volumul music playerului nu e la minim. Oare de ce? |
Posted 28 February 2008 - 11:07

salutare! am incercat si eu sa instalez aplicatia pe Nokia 6120c. Are imagine, dar nu are sunet. Nu e pe "Silentios", nici volumul music playerului nu e la minim. Oare de ce? ![]() |
|
Posted 28 February 2008 - 14:44

Cred ca nu e pe silentios,pentru ca pe Nokia,daca e telefonul pe silentios,programul se inchide automat. Incearca din tastele de volum laterale (daca are telefonul asa ceva) in timp ce ruleaza programul, cred ca e de la volumul playerului totusi,altfel nu vad de unde. Am mai observat ca la unele telefoane desi e sunetul la maxim,in java se aude f incet ![]() Am incercat. Era la maxim volumul music playerului, iar in timp ce rula aplicatia, am dat la maxim si din butoanele laterale de volum. Tot nimic. Am renuntat ![]() Totusi, mersi de sfaturi ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users