Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie mirrorless Lumix

Egalitatea in fata legi este falsa?

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...
 PC fara wifi, conectare smart mon...

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa

Catel gasit pe strada
 Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...
 Zilele cataloagelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2
 

Un drop-down menu in DW

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
jedialex1985

jedialex1985

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 09.04.2004
Am inserat un drop-dwon menu in pagina dar nu stiu cum sa fac ca atunci cand se selecteaza o optiune sa se duca imediat la o pagina, adica optiunea aia sa fie un link

#2
evilone

evilone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003
Incearca asta:

----------------------------------------------------



----------------------------------------------------

Nu este o idee prea buna sa te bazezi pe Javascript pentru navigatie. Daca vizitatorul are Javascript disabled n-o sa se poata misca prin pagina ta.

#3
jedialex1985

jedialex1985

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 09.04.2004
nici eu nu prea ma omor cu meniurile astea dar am vazut ca sunt destul de folosite

ppori sa-mi spui si cum sa configurez un search box: adica sa se caute 1,2 cuvinte si sa se afiseze paginile din site care contin acle cuvinte

#4
evilone

evilone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003
Erm... asta nu este chiar asa de usor. Ai nevoie de un spider (vezi www.htdig.org) care sa-ti creeze un index (cuvantul cutare este pe pagina cutare), si de server-side scripting (ex: php) ca sa folosesti acel index.

#5
jedialex1985

jedialex1985

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 666
  • Înscris: 09.04.2004

Quote

Originally posted by evi|one
Erm... asta nu este chiar asa de usor. Ai nevoie de un spider (vezi www.htdig.org) care sa-ti creeze un index (cuvantul cutare este pe pagina cutare), si de server-side scripting (ex: php) ca sa folosesti acel index.


cred ca o sa ma las pagubas deocamdata de search-ul ala si o sa ma ocupt de niste lucruri mai usoare

#6
add

add

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,137
  • Înscris: 09.09.2003
are google ceva de genul "cauta in site"...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate