![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Slackware 8.0 X configuration
Last Updated: Apr 19 2002 08:00, Started by
andy
, Apr 13 2002 22:44
·
0

Posted 13 April 2002 - 22:44

Tocmai mi-am instalat Slack si inainte am avut Redat 7.2 si am configurat X cu "Xconfigurator". Slack se pare ca nu are asa ceva si sa editez singur fisierul /etc/ X11/XF86Config nu prea imi convine. Deci cum setez X in Slack?
Thanks |
Posted 14 April 2002 - 02:01

Slack este o alegere buna,insa frate...tine-te bine,ca va trebui sa rulezi, cum puse si Alex, xf86config. Ce vreau sa adaug este sa nu te sperii cand o as vezi ca s-ar putea sa nu-ti iasa din prima. Bafta
![]() |
Posted 14 April 2002 - 15:55

am inteles ca trebe sa apara slack 8.1 :yeah baby :yeah baby
asa ca mai ai putina rabdare |
Posted 14 April 2002 - 20:51

mah trebuie sa apara ca aproape la toate pachetele care le au in 8.0 au zis EI sa se faca update din motive de secuitate...deci e pe aproape un 8.1
|
Posted 14 April 2002 - 23:58

Pai,ar fi timpul sa bage si ei KDE 3 si sa mai updateze pachetele si din motive de securitate,dar au aparut versiuni destul de avansate fata de cele din 8.0.A trecut un an!
|
Posted 17 April 2002 - 23:11

Vad ca mai sunt pe aici si cunoscatori de slack....a reusit careva sa compileze php-4.1.2 cu suport de imap pe slack 8?...Daca da vreau si eu un tgz..ca mor...nu reusesc sa il fac sa iasa...nu gaseste o groaza de treburi.....are careva idee?
|
Posted 18 April 2002 - 07:05

Groaza aia de treburi le afli dintr-un README sau INSTALL din .tgz. Am instalat destul de multe chestii din astea pe Linux, si scrie acolo, la fiecare, ce si de unde ii trebuie pentru instalare.
Bafta ! |
Posted 18 April 2002 - 23:43

Crede-ma ca asta stiu si eu...
![]() ![]() |
|
Posted 19 April 2002 - 08:00

PHP & IMAP
PHP's IMAP extension You'll need the IMAP c-client. Grab it at http://www.washington.edu/imap/ or at FTP ftp://ftp.cac.washington.edu/imap/ Get the latest version (2001-beta at this moment). From the PHP manual: " Then copy c-client/c-client.a to /usr/local/lib/libc-client.a or some other directory on your link path and copy c-client/rfc822.h, mail.h and linkage.h to /usr/local/include or some other directory in your include path. " Get some more infos about this at http://www.horde.org...eq/index.php#p8. Cam asta am facut eu cand mi-am pus php cu imap suport... :cya: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users