![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Newbie, salutare am si eu o intrebare!
Last Updated: Jul 17 2004 20:54, Started by
Lyonn
, Jul 17 2004 16:06
·
0

Posted 17 July 2004 - 16:06

mai baieti si fete am si eu o intrebare poate parea prosteacsa dar nam inteles nimik din ceea ce se numeste mac, macintouch sau care mai sunt.Am inteles ca e un OS dar intrebarea este se poate instala pe un PC?Din cate am inteles e instalat numai pe laptop?
Va rog nu radeti de mine si lamuritima si pe mine. Le multumesc anticipat celor care isi rup un minut din timpul lor dandumi si mie un raspuns. |
Posted 17 July 2004 - 19:27

Ok...daca vorbesti serios si NU ai gasit nimic pe Google despre asta si nici pe SECTIUNEA MAC FOLOSIND SEARCH - de ex . http://forum.softped...&threadid=18386
iata raspunsurile : - Macul este un computer - MacOS este Sistemul de Operare (OS 6, 7, 9, OS X, Jaguar, Panther etc). - din linkul de mai sus cred ca iti vei da seama ca nu poti instala vreun MacOS pe o masina x86 (AMD,Intel etc.) decat in emulare, adica sub windows,dos,linux,beos etc. - evident cu minusuri mai mici sau mai mari fata de varianta pe Mac. |
Posted 17 July 2004 - 19:40

Macintosh (sau prescurtat - Mac) este un calculator produs exclusiv de catre firma Apple, cu o arhitectura un pic diferita de PC-urile tip "intel" (care functioneaza cu Windows). Din aceasta cauza sistemul sau de operare nu poate functiona pe un PC, la fel cum nu poti pune pe Mac un sistem de operare Windows (in afara cazurilor cand se foloseste un software de emulare). Sistemele de operare ale Mac-urilor se numesc MacOS (de ex. Mac OS 7, Mac OS 8, Mac OS 9 si ultima versiune Mac OS X). In rest - sunt calculatoare pe care poti face aceleasi lucruri ca si pe Windoze... numai ca... un pic mai diferit
![]() Daca nu stiai, Macintosh a fost primul calculator personal cu interfatza grafica cu iconitze si mouse - adica modelul de interfatza moderna. Asta se intampla la inceputul anilor '80 ... pe vremea aia Bill Gates nu stia decat MS DOS in linie de comanda ![]() |
Posted 17 July 2004 - 20:54

alex_rom007 ,Beavix va multumesc din suflet acum am mai inteles si eu cateceva
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users