![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Probleme monitor Sampo
Last Updated: Jul 21 2004 14:18, Started by
max34
, Jul 16 2004 12:15
·
0

Posted 16 July 2004 - 12:15

Fratilor am un monitor Sampo KM-521 cu o problema foarte ciudata , cand deschid o fereastra (se schimba luminozitatea) se modifica geometria imaginii rau de tot se strange si pe orizontala si pe verticala si apoi se mareste , ciclul continuand din ce in ce mai rar pana se stabilizeza si la o urmatoare comanda face la fel chestia e a am masurat pe finalul de linii in colector variaza tensiunea dar de ce , daca poae sa ma ajute cineva as fi foarte recunascator sau poate cu o schema :help:
|
Posted 16 July 2004 - 15:38

si ce trebuie facut in cazul asta? ca si eu am aceeasi problema la un sampo 511 ;)
|
Posted 16 July 2004 - 16:10

Nu mai deschizi fereste........
hi hi hi!! Scuze... N-am putut sa ma abtin.... |
Posted 20 July 2004 - 01:38

Uite o schema de la modelul 511. Pentru vizualizare iti trebuie un plugin DjVu pentru Internet Explorer de aici .
Cred ca in primul rand trebuie schimbate ceva condensatoare in sursa, primar si secundar :) Dupa aceea ar trebui decuplat colectorul tranzistorului final linii si vazut daca la conectarea unei sarcini ( bec de 25-40W) in loc de tranzistor, exista variatii pe tensiunea de alimentare a finalului de linii. Urmatoarea etapa este verificarea componentelor care participa la limitarea/stabilizarea curentului de fascicol ( vezi -> deejay2k1 :D ), adica in schema data componentele care pleaca din pinul 7 al transformatorului de inalta:C742, D719, D742, C731, etc. Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users