cum trimit un joc de pe un telefon pe altul
Last Updated: Dec 19 2007 23:25, Started by
thoroner
, Nov 02 2007 22:57
·
0

Posted 02 November 2007 - 22:57

Cum pot sa trimit prin bluetooth intre doua telefoane un joc? Trimit un joc de pe pc pe un tel...si il instaleaza....e un joc *.jar si nu il pot trimite mai departe pe alt telefon...cum sa fac? sa-l trimit pe alt telefon tot prin bluetooth? o arhiva o pot trimite intre doua telefoane tpt prin bluetooth?
|
Posted 02 November 2007 - 23:03

Trimiti kitul jocului. Iti trebuie ori un Sony Ericsson, ori un Nokia cu Symbian + File Manager, si il trimiti la fel ca de pe pc.
Edited by Curcubitaceu, 02 November 2007 - 23:04. |
Posted 03 November 2007 - 00:57

Uite ai aici un tutorial: http://se-tuning.net....php?f=18&t=334
|
Posted 03 November 2007 - 20:52

varianta de pe se-tunning am gasit-o si pe se-nse forums si nu mio mers pe k800. il puteam reinstalla dar nu-l puteam trimite (ceva cu copyrightul). din greseala am gasit alta varianta asemanatoare si care imi merge, toti pe care ii cunosc cu tel bluetooth imi cer jocuri
Open MobyExplorer > е:/ > mark System > Menu > Properties > unmark Hidden > Ок From phone Menu > File manager > open folder System > Ams > search file name ( with Java icon ) > More > Manage file > Copy > Memory Stick > create New folder ( or in someone else ) > Open > Paste Again open MobyExplorer > е:/ > Other > open New folder ( created before ) > mark file ( copyed before ) > Menu > Edit > Copy .... click Back button > Menu > Edit > Paste Now you can Install again this application/game and send via Bluetooth ( via Infrared ) To "hide" folder System restart your phone or again open MobyExplorer > mark folder System > Menu > Properties > mark Hidden > Ок |
Posted 03 November 2007 - 22:55

am incercat dar in fisierul java nu gasesc nimic...nu am nimic de copiat....
![]() MembruAnonim, on Nov 3 2007, 20:52, said: varianta de pe se-tunning am gasit-o si pe se-nse forums si nu mio mers pe k800. il puteam reinstalla dar nu-l puteam trimite (ceva cu copyrightul). din greseala am gasit alta varianta asemanatoare si care imi merge, toti pe care ii cunosc cu tel bluetooth imi cer jocuri Open MobyExplorer > е:/ > mark System > Menu > Properties > unmark Hidden > Ок From phone Menu > File manager > open folder System > Ams > search file name ( with Java icon ) > More > Manage file > Copy > Memory Stick > create New folder ( or in someone else ) > Open > Paste Again open MobyExplorer > е:/ > Other > open New folder ( created before ) > mark file ( copyed before ) > Menu > Edit > Copy .... click Back button > Menu > Edit > Paste Now you can Install again this application/game and send via Bluetooth ( via Infrared ) To "hide" folder System restart your phone or again open MobyExplorer > mark folder System > Menu > Properties > mark Hidden > Ок Edited by thoroner, 03 November 2007 - 22:56. |
Posted 03 November 2007 - 22:57

Posted 03 November 2007 - 22:59

Ai Sony Ericsson? Bagi kitul pe card/tel in Altele/Other. Daca ai Symbian S60 ai filemanager incorporat. Daca ai alte teluri...renunta!
![]() |
Posted 19 December 2007 - 23:25

Eu am un sagem my411x si as vrea sa-mi instalez niste jocuri prin bluetooth , dar nu stiu cum se procedeaza .
Trebuie sa-mi instalez vreun program in calculator ? Am incercat cu MPAS , dar nu am reusit . |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users