![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Workshop Video
Last Updated: Jan 04 2008 13:45, Started by
glido
, Nov 01 2007 16:58
·
0

Posted 01 November 2007 - 16:58

Cercul de informatica sectia Multimedia al Univerisitatii 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, doreste sa organizeze pe parcursul lunii decembrie workshop cu titlul "Imaginea digitala, imaginea viitorului in prezent". Desi titlul este despre era digitala, in prima zi a seminarului se vor tine cursuri si aplicatii practice de imagistica (Tehnici de filmare), urmand ca in cea dea doua zi sa se faca demonstratii de editare/prelucrare de magine.
Foarte important ! Evenimentul nu este rezervat strict studentilor universitatii ! Orice doritor poate sa participe la workshop dupa achitarea unei taxe de participare (care taxa va fi in functie de numarul de participanti) Doritorii sunt rugati sa ma contacteze pe PM pentru mai multe detalii privind participarea la seminar, taxa de participare si posibilitati de cazare. (sa nu-mi cereti nr. de tel. ale studentelor ca nu vi le dau :P ) p.s. este in faza de proiect dar cum stau acum lucrurile sunt sanse mari de realizare. |
Posted 04 November 2007 - 20:37

Daca ne adunam pana atunci am putea prinde in eveniment zia de 1 Decembrie cand aici la Alba dat fiind aglomeratia de oameni am putea gasi foarte usor cateva teme pentru partea de filmat, incepand cu tarabagii si pana la artificiile de diseara....
Deocamdata am 4 persoane (5 cu mine) dispusi sa invatam/exersam. Astept in continuare inscrieri intrebari pe PM. p.s. pentru ca cineva ma "acuzat" pe PM ca as avea ganduri ascunse cu taxa de participare vreau sa subliniez ca inclusiv eu voi plati aceea taxa, chiar daca sunt organizator. Nu voi permite nimanui care nu a achitat taxa sa intre in sala. |
Posted 04 November 2007 - 22:33

Count me in.
Am postat pentru ca nu eram 100% sigur de trimiterea PM-ului. La Sent Items nu aparea. :huh: |
Posted 05 November 2007 - 10:29

il facem sticky o perioada pentru cine doreste, ca sa nu suportam up-uri
Edited by GunX, 05 November 2007 - 10:29. |
Posted 05 November 2007 - 10:38

M-am gandit mai bine! 1 Decembrie pica tocmai din motive de aglomeratie, aka lipsa cazare preturi "piperate" la hoteluri,... dar totusi ar fi bine candva intre Mos Nicolae si Mos Craciun :deviltongue:
Astept doritori |
Posted 06 November 2007 - 22:32

Astept detalii. Este posibil 75% sa vin si eu! Desi am mult de strabatut de la tarmul marii, nu asta e problema: ci...TIMPUL!
Toata stima si apreciez pozitiv initiativa! |
Posted 08 November 2007 - 10:21

Sa stabilit !
15-16 Decembrie Taxa de participare 75euro Revin mai tarziu cu detalii despre locatie, cazare . Fiti pe faza. Edited by GunX, 24 November 2007 - 09:52. |
Posted 08 November 2007 - 10:31

Se discuta ideea ca acest workshop sa-l tin eu. Depinde de numarul doritorilor.
|
Posted 09 November 2007 - 17:01

Posted 09 November 2007 - 18:33

da, niciodata nu strica o camera video confiscata in plus
|
|
Posted 09 November 2007 - 21:46

Ce naiba sa faceti cu un DVX 800 ? :lol: Pentru lucrarile practice puteti sa va aduceti jucariile (camere laptoace etc.) Asta daca vreti sa lucrarti cu propriile capturi, altfel exista un singur serveri cu port 1394 (din pacate) pe care se va face captura apoi fisierul se va distribiuii in retea. Observatie nu va veti putea conecta la retea/internet calculatoarele proprii (politica de securitate a univ.) de asemenea nu puteti filma seminariile !!! Daca ati fi voi organizatorii probabil ati proceda la fel ! este totusi vorba de knowhow ! luati notite, memorati, etc. etc. SORRY In alta ordine de idei; cazare la caminul univ. 50RON / pat/noapte Conditii vedeti si voi. ![]() ![]() ![]() ![]() TV cablu frigider baie in fiecare camera, ca si locatie in inima cetatii vouboun Vad ca se ingroasa gluma si ne trezim ca vom avea mai multi participanti decat putem primi. Ce sa zic Primul venit primul servit Va rog cei care au trimis mesaj pe PM sa confirmati sau sa infirmati participarea voastra ca sa putem sa facem o lista cu ordinea de inscriere, ca sa nu fie discutii la urma, de ce au ramas unii pe afara. Locuri de "outsideri' ar fi cam 15-20 avand in vedere ca suntem din judet deja 5 NBC-isti + vreo 4-5 studenti dispusi sa plateasca . Asta in idea ca nu vrem sa ne ingramadim prea multi si din workshop sa ne transformam in sedinta de partid Inca ne mai gandim la o modalitate de plata care sa nu trezeasca suspiciuni, cel mai probabil virament bancar in contul meu (he he nu cel personal ,... cel de firma, pe o factura proforma) , un avans cam 50% din suma, restul cash la sosire. Tot privitor la bani as avea o propunere. chiar daca ne adunam mai multi sa pastram taxa de 75euro si din diferenta sa ne aprovizionam cu pizza, cafea, suc, alune, etc. etc. pe perioada pauzelor (lungi si dese) GATA AJUNGE ca deja visez cu ochii deschisi. Inscrieti-va si apoi vedem .... Edited by glido, 09 November 2007 - 21:53. |
Posted 11 November 2007 - 17:24

Am participat la workshopuri foto si pot sa-ti spun urmatoarele: - pretul a ramas fix indiferent de numarul participantilor (isi facusera ei niste calcule); - s-a mers pe regula "primul venit - primul servit", adica am achitat un avans de 50RON, iar restul la prezentare; - desi n-am fost anuntati, am avut surpriza placuta ca in pauze (si nu numai) sa putem consuma "la greu" cafea si pizza! - acum, in privinta filmatului sedintei: n-a fost nevoie, in pret am primit cate un DVD care continea toate tehnicile explicate pe parcursul workshopului. De fapt, ma astept sa primim asa ceva si aici... Adica, erau explicate prin desene diverse tipuri de iluminare si apareau obiectele fotografiate conform schemelor, astfel incat, daca incercai acasa sa poti compara cu ceva. In felul asta nu am pierdut timpul scriind in carnetele ci am participat efectiv la lucrari sau discutii. Deci..., de ce sa mai filmam noi. A, au mai pozat ei si au publicat fotografiile pe sit-ul lor ca sa-si faca reclama pt. urmatoarele workshopuri. Acum, cel mai bine faceti public contul ala, stabiliti aconto si... trecem la treaba! Multa bafta! sa fim convinsi ca suntem pe lista. multumesc. |
Posted 11 November 2007 - 17:55

trimite-ti o lista cu participanti deja inscrisi, va rog. sa fim convinsi ca suntem pe lista. multumesc. Cine vine 100% sa se inscrie aici pe forum la vedere si atunci stim si "ordinea" si precizat nr de pers care vin la workshop si nr de pers pt cazare suplimentar (lasati cu negru particpantii si cu verde nr de pers care vin in excursie) deci 1. srjKhan +1 2. croconelu + 1 +1 (daca bine am inteles) 3..... |
Posted 11 November 2007 - 21:54

Facem altfel Cine vine 100% sa se inscrie aici pe forum la vedere si atunci stim si "ordinea" si precizat nr de pers care vin la workshop si nr de pers pt cazare suplimentar (lasati cu negru particpantii si cu verde nr de pers care vin in excursie) deci 1. srjKhan +1 2. croconelu + 1 +1 (daca bine am inteles) 3..... merci. |
Posted 13 November 2007 - 10:29

Luati-ma si pe mine in calcul. O persoana din Bucuresti.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users