![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Amway: e de bine sau de rau?
Last Updated: Feb 26 2006 02:03, Started by
Yoda
, Jul 13 2004 20:03
·
0

Posted 23 June 2005 - 14:10

don_dannielo, on Jun 23 2005, 14:52, said:
si io am vazut la TV ca daca bei MD poti sa te dai cu scandura pe lava ![]() |
Posted 23 June 2005 - 17:37

gtk, on Jun 23 2005, 15:00, said: "parerile clientilor" de unde le-ai scos? se vede clar ca sunt fake 100% ... nici o opinie contra .... nici macar una moderata... toti au de facut doar aprecieri la superlativ... ![]() Pai asa se si face. De fapt in tepele tip amway, cine concepe "testimonials" le face in asa fel incat lumea nu doar sa creada ca asa ar fi, ci chiar sa gandeasca asa, chiar daca ei nu au nevoie sau li se par aberante produsele ![]() Adica interesul lor este sa te spele pe creier mai intai ca dupa aia sa spui la toata lumea ce bine si ce frumos este... ![]() ![]() Edited by andreic, 23 June 2005 - 17:43. |
Posted 23 June 2005 - 18:17

gtk, on Jun 23 2005, 14:00, said: "parerile clientilor" de unde le-ai scos? se vede clar ca sunt fake 100% ... nici o opinie contra .... nici macar una moderata... toti au de facut doar aprecieri la superlativ... ![]() eu nu inventez nimic, asha erau puse la ei pe site : www vebso punct ro , nume coordonator pune ce vrei tu acolo poti vedea toate produsele pe care le au astia de la amway si preturile, iar in partea de jos sunt afisate comentariile |
Posted 05 December 2005 - 17:29

am facut cunostinta cu aceasta afacere si am studiat-o indeajuns de bine incat sa-mi dau seama daca:
-este o schema piramidala -profita cineva de pe urma mea -doar oamenii cu banii au sanse sa o inceapa si sa se dezvolte -produsele imi vor crea probleme ... atat financiar .... calitativ... si cantitativ -am fost un "spion" al acestei informatii la inceput (pt. a verifica eventuale minciuni ale persoanelor cu care am facut cunostinta si am avut contact) Nici macar nu sunt la banii mei , nu lucrez sau am o sursa de venit care sa depaseasca suma de 1000 lei Pot sa recunosc ca am fost la mai multe intalniri pt. a studia inainte La varsta de 17 ani cu nici un venit si cu o singura informatie pe care am aprofundat-o putin mai mult decat alte persoane care au doar o parere superficiala asupra afaceri... am obtinut bani suficienti pt. a imi demonstra ca acesta este viitoru in Romania si ca parerile noastre sau a altor persoane care au inca incredere in acest sistem nu vor influenta cu nimik viitoru meu si al banilor pe care i castig in acest mod"inteligent" Munca pe care am investit-o nici macar nu se compara cu alte meseri care nu iti pot oferi decat un salariu si o multumire doar pt. o luna........ aveti grija ce credeti pt ca s-ar putea sa treaca un val pe langa voi si ce e mai rau pt. cei care "nu vor sa inteleaga" este ca ei nu vor fi in acest val al banilor in "Revolutia comertului electronic"..... Planu de marketing incepe cu " O oportunitate pt. succes" La ora actuala este o oportunitate...... mai tarziu o sa fie o necesitate .... nu se stie peste cat timp cei ramasi in URMA nu vor mai avea ocazia sa faca bani sau si mai rau sa se imbogateasca din aceasta revolutie a erei informationale. SI TOATE ACESTEA PT. CA NU AU VRUT SA INTELEAGA ACUM!!! VA MULTUMESC SI SUNT CURIOS PT. EVENTUALE INTREBARI..... |
Posted 06 December 2005 - 08:43

"parerile clientilor" de unde le-ai scos? se vede clar ca sunt fake 100% ... nici o opinie contra .... nici macar una moderata... toti au de facut doar aprecieri la superlativ... ![]() nu sunt fake, doar ca opiniile contra nu prea exista sau daca exista, s-au gandit ca nu sunt asa eficiente ca unealta de marketing.. pentru cei care sunt asa de razvratiti impotriva pastei de dinti ca e prea mare & crap... vedeti ca sunt tuburi mai mici chiar decat cele de la colgate & stuff ![]() nu sunt in amway Edited by katsuchyo, 06 December 2005 - 08:45. |
Posted 26 February 2006 - 01:09

[size=5] Sper k n-a murit topicul asta...sau a uitat cineva de amway???
![]() Dar, ne intoarcem la Romania, unde oamenilor le este lene sa se duca si la munca, dar au preferinte foarte mari...mai ganditi-va inca o data ce faceti pt ceea ce va doriti...si..aaaaa...bineinteles...CE VA DORITI???? As putea scrie sute de pagini de filozofie, dar stiu k n-are rost...cine trebuie sa auda si intelege...face ceva...cine nu...zice...ce reply tampit...As dori k pre viitor cand cineva va intreaba ceva de amway sa spuneti...Ba...du-te si vezi despre ce este vorba k...s-ar putea sa fie o sansa pt u. V-am pupat p all...ne vdm la WEEKEND SEMINAR.... |
Posted 26 February 2006 - 01:16

![]() ![]() |
Posted 26 February 2006 - 02:03

ia, gata, v-ati balacarit destul, inchidem pravalia.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users