Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

SAMSUNG -Aer conditionat

- - - - -
  • Please log in to reply
192 replies to this topic

#37
gall71

gall71

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 12.08.2007

View Postadrg, on May 21 2009, 08:20, said:

Exista o explicatie referitioare la acest model: Hitachi nu le mai face pentru ca a inlocuit UI cu modelul Frame Flat care este aceasi Marie cu un aspect mai patratos, mie mi se par mai dragute cele noi, dar cu 1000 Roni prea scumpe.

Oricum nu va faceti iluzii, pe cutiile mele scrie Made in China. Abia modelele mai mari de 18 000 BTU se produc in Malaiezia si Japonia.

PS: eu consider ca pentru mine acest forum a fost de un real folos in alegerea unui model fiabil (este ceea ce am cautat) la un pret pe care mi-l pot permite.
Atentie,unele firme vand Frame Flat la pretul Summit E,unii clienti o sa fie foarte bucurosi,banuiesc ca firmele respective au facut comanda,si intre timp stocul de Summit e s-a epuizat,asa ca s-au ales cu Frame Flat la pret de Summit e

#38
localintruder

localintruder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 01.04.2009

View Postscheleton, on May 20 2009, 22:21, said:

gall, de la tine ma asteptam la mesaje mai tehnice, mai exacte.. nu la aceleasi fraze. Daca te uiti mai atent pe toata aria in mai toate topicurile gasesti aceleasi mesaje, care din punctul meu de vedere nu spun nimic: ia-ti marca cutare, nu-ti lua marca cutare ?!
-

Discutiile in detaliu pe un model sau pe modele specifice de AC sunt bune doar atunci cand se cer, se cauta, lumea are sete de ele. Aici pe forum, asa cum si gall71 observa, lumea vine, culege ce ii trebuie si nu mai revine dupa. In asemenea conditii ce rost are sa sapam adanc la discutii superficiale? Lumea in mare vine pentru un sfat pentru un AC si daca intram in detaliu la fiecare model ne pierdem. Detaliile pe modele ar trebui structurate intr un thread separat si disecate acolo pana la absurd dar nu aici la discutii destul de generale.
Intr adevar, nu e okay ca omul sa fie asaltat de Hitachi Inverter pe forum. Ai dreptate ca nu putem sti cat de bune sunt si ca la ele doar pretul suspect de mic te indeamna sa le cumperi. Eu totdeauna mi am pus semne de intrebare despre pretul atat de low al lor la o trambitata calitate inca nedemonstrata. Hitachi nu are o traditie in domeniu cum au colosii climatizarii rezidentiale si deci mi se pare si nasanatos sa recomandam zilnic Hitachi. Sincer sa fiu, eu nici o secunda nu am intentionat sa cumpar Hitachi fiindca la noi in balcani se vinde doar pretul foarte bine ori eu am pus calitatea si traditia pe primul plan intotdeauna. E clar si ca nu poti fi sigur ca toate modelele de firma Premium in domeniu sunt de calitatea scontata.

#39
mihaivoy

mihaivoy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 11.02.2006
[quote name='gall71' date='May 20 2009, 22:46' post='6515797']
Ai dreptate la unele aspecte,Samsung e vazuta afara ca o firma medie,cu toate ca au aparate exceptionale pe gama VRV-VRF,Hitachi e vazuta ca o firma premium,intr-adevar aceste Invertere sunt vandute in Grecia,Romania si Italia,o sa vedem cum se comporta
Recunosc ca nu stiu foarte multe de aparatele Samsung,dar mi-a lasat o impresie foarte proasta unul cu fata rabatabila,cred ca Vivace,prezent intr-un magazin Vodafone;era foarte zgomotos,flapsurile scartiau,la un aparat foarte nou
Aici tin sa te contrazic,eu am asa ceva acasa si nici nu scartaie si nici nu vibreaza.
Cat despre MB as fi vrut si eu dar cand l-am montat eu nu era lansat.

#40
gall71

gall71

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 12.08.2007
Chiar crezi ca fac afirmatii mincinoase?Ce interes as avea?Am spus mai sus gama comerciala(vrf) e foarte bine vazuta,dar nu poti sa compari un Samsung cu greii industriei Daikin,Mitsubishi,Toshiba-Carrier,Sanyo,Hitachi;ei incearca sa copieze modelul Lg:poleiala multa aka design atractiv si mult,mult marketing,LG si SAMSUNG scot aparate pe banda rulanta,luna si aparatul,ceilalti scot maxim un model pe an,sa numai spun ca Daikin si MITSUBISHI aduc aparate noi la un interval de 1-2 ani, e foarte usor sa desenezi o unitate interna dar este mult mai  greu sa faci un aparat performant,Daikin are Ururu-Sarara,Mitsubishi are Kirigamine,Toshiba are Super daiseikai,Hitachi are SX8,Sanyo are ac solar;ce aparate au LG si Samsung la nivelul celor enumerati mai sus?
Ps Chiar m-am suparat :lol:

Edited by gall71, 21 May 2009 - 23:12.


#41
cip85

cip85

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 17.08.2006
Inteleg faptul ca Samsung e o firma medie .... nu de top.... iar de Daikin nu se pune probleme... sunt acolo sus ... sus de tot.... Ma intereseaza doar daca isi merita banii si daca utlizatorii normali sunt multumiti de modelul Mont-Blanc (consum, zgomot, fiabilitate) .... O sa arunc un ochi si pe Hitachi dar cum zicea cineva pe aici mi se pare prea ieftin....

#42
felix-focus

felix-focus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 06.03.2008
Asta e buna :)) o sa vb cu directorul de la Aston sa scoata promotia de la Hitachi ca nu-l cumpara lumea ca e prea ieftin =))



S-a optat pt promotiile astea pt ca s-a pus multa incredere in acest brand. E greu sa promovezi un brand nou pe piata pe timp de criza economica.

Nu confundati promotiile ( care sunt in limita stocului ) cu faptul ca ar avea o calitate indoielnica.

Defapt Hitachi sunt unele dintre cele mai fiabile aparate de pe piata romaneasca in acest momen, desi e devreme de oferit argumente viabile doar dupa un an de la lansarea in Romania, pana acum nu s-au inregistrat plangeri in legatura cu performanta sau calitatea lor.

O poveste amuzanta intalnita zilele astea cu un client vechi care luase 10 Fujitsu sa isi puna in casa, la rude, amici si in cei 2 ani de zile nu a avut nicio problema cu ele... bun ma contacteaza zilele trecute sa faca comanda pt alte 2.

Ii zic: "domne vrei neaparat Fujitsu sau merge si o alta varianta? Avem niste promotii acum la Hitachi si poti sa iei un inverter mai ieftin decat conventionalul de la Fujitsu."

"Nu, nu... nu am avut nicio problema cu astea nu am intentia sa le schimb, mai ales ca am invatat si bunicii sa umble cu telecomanda... "

I-am dat toate detaliile despre ele, i-am facut si o comparatie sa-i explic diferenta majora dintre inverter si conventional si a tinut tot placa lui :)

Atunci asta e i-am dat Fujitsu... mie nu-mi pasa, ba chiar castigam mai mult daca lua Fujitsu... dar e frustrant cand incerci sa-l faci pe un om sa priceapa ca ii poti oferi ceva mai bun si sa te refuze... tu incerci sa ajuti si el iti da nush ce motive ca nu vrea aia :D

Asta e... cine are ochi sa vada, urechi sa asculte si creier sa gandeasca ia corecta cine nu asta e... :) Oricum nu a luat sisteme proaste doar ca putea sa ia la banii aia ceva mai bun :)

Asa e romanu' se asteapta ca in tara asta totul sa fie prost si atunci cand gaseste ceva bun nu se gandeste ca poate sa faca rost de ceva si mai bun... tine cu dintii de ce a gasit de frica sa nu isi ia tzeapa :D

#43
scheleton

scheleton

    Walhalla

  • Grup: Banned
  • Posts: 10,910
  • Înscris: 19.05.2006

View Postfelix-focus, on May 25 2009, 16:47, said:

Asta e buna :)) o sa vb cu directorul de la Aston .. Asa e romanu' ..
daca tot te bati pe burta cu patronul de la aston (desi parca erau mai multi ..), intreaba-l si ce schema logica a aplicat, cand s-a gandit sa vanda direct la end-user la preturi mai mici decat la asa-zisii distribuitori.
Sau raspunsul e tot: Asa e romanu' ?

#44
Florin64x

Florin64x

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,455
  • Înscris: 19.04.2007
mai multe informatii despre el am gasit pe site-ul samsung

http://www.samsung.c...l_cd=AQ12MSBHAC

#45
baloozzy

baloozzy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 370
  • Înscris: 18.04.2005

View Postgall71, on 21st May 2009, 08:49, said:

Atentie,unele firme vand Frame Flat la pretul Summit E,unii clienti o sa fie foarte bucurosi,banuiesc ca firmele respective au facut comanda,si intre timp stocul de Summit e s-a epuizat,asa ca s-au ales cu Frame Flat la pret de Summit e
Si poti da un PM cu o firma care face asta? Frame Flat de 9000 nu am vazut sub 1640 si Summit E sub 1430. Sunt si eu hotarat pentru Hitachi . Eu sunt din Targoviste si inca studiez cum e mai bine sa fac montajul: cu cineva de aici (daca gasesc pe cineva care sa corespunda) sau din Bucuresti. In pachet in afara de unitati (int. sau ext.) mai este ceva? Traseul frigorific se achizitioneaza separat, este specific fiecarei marci?

#46
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
cred ca-i varianta mai mare a astuia

#47
gall71

gall71

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,972
  • Înscris: 12.08.2007

View PostFlorin64x, on 26th May 2009, 15:30, said:

mai multe informatii despre el am gasit pe site-ul samsung

http://www.samsung.c...l_cd=AQ12MSBHAC
Wow,Samsung a depasit pe toata lumea la eficienta energetica ajungand la o valoare a EER de 9.6? :coolspeak:
O greseala nevinovata,dar impardonabila la o firma atat de mare

#48
christig

christig

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,861
  • Înscris: 31.10.2002
apropo de virusuri si bacterii; zilele astea tocmai am tras o conjunctivita scurta de la AC.

#49
mastersoft

mastersoft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 18.01.2006
si eu sint interesat de modelul de 12.000 de la hitachi , l am gasit gasit la aston ,dar din ce am inteles vine fara KIT si console  :huh:

am aceeasi problema ca si tine...  consolele si kitul sunt speciale ptr HITACHI ? trebuie cumparate separat in afara de MONTAJ... sau in cele 3 mil pe care le dai la montaj intra si asa zisul KIT ???

garantia e iar problema, unii dau 5 ANI  alti 7 ANI la acelasi produs ! DE CE ?




View Postbaloozzy, on 29th May 2009, 11:07, said:

Si poti da un PM cu o firma care face asta? Frame Flat de 9000 nu am vazut sub 1640 si Summit E sub 1430. Sunt si eu hotarat pentru Hitachi . Eu sunt din Targoviste si inca studiez cum e mai bine sa fac montajul: cu cineva de aici (daca gasesc pe cineva care sa corespunda) sau din Bucuresti. In pachet in afara de unitati (int. sau ext.) mai este ceva? Traseul frigorific se achizitioneaza separat, este specific fiecarei marci?


#50
Armadyllo

Armadyllo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 13.02.2009
1. Kit-ul nu vine in pachetul cu AC decat la firmele disperate. Tot ceea ce este nevoie la instalare (tevi, cablu de curent, suport si picioruse de cauciuc pentru UE, holsuruburi prindere UI si UE etc... intra in pretul de instalare (la mine a fost 80 E + TVA), adica 410 lei parca...depinde de cursul valutei.

2. Hitachi nu mai ofera 7 ani ci 5... ca si Fujitsu.

#51
cosminlive

cosminlive

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 27.01.2006
Eu as vrea un Sharp cu purificator de aer. Am to cautat si caut date, parerile sunt impartite am gasit ceva date aici : sharp si de vanzare aici : aer conditionat  Acum tine cont si de brand. Daca ai mai avut in casa aparate marca X inclini catre ea. Si mai tine si de noroc  :lol:

#52
andynepro

andynepro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 05.04.2007
fratilor,eu TREBUIE sa-mi cumpar neaparat un AC Panasonic...si care sa se incadreze in 2000 RON...din pacate SUNT CONSTRANS sa optez pt aceasta marca....ce ma sfatuiti sa aleg ca model?

#53
gabyte

gabyte

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 12.04.2005
Salutare,

Mi-am luat acum cateva luni un Samsung AQ12MSD, incantat de renumele firmei si de designul care se potrivea cu restul camerei.

Problema sta in felul urmator:

Cand este in modul de racire se aude din unitatea interioara un tacanit la intervale si intensitati neregulate, exact ca si cand carcasa de plastic a aparatului s-ar contracta din cauza aerului rece care trece prin ea.

Daca las usa camerei deschisa (adica AC-ul raceste in continuu pt ca nu ajunge la temp. setata) tacanitul se aude doar la pornire cam 10-15 min.
Daca inchid usa ( AC-ul porneste/opreste fluxul de aer rece) tacanitul se manifesta in continuu, uneori pocneste destul de tare.
Daca pun AC-ul in modul doar de ventilare tacanitul nu se aude deloc, deci este ceva in legatura cu racirea.

Am vorbit la service-ul care a facut instalarea si a zis ca asa e normal ca asa e plasticul, nici n-au vrut sa se deplaseze sa vada despre ce e vorba.
Am un prieten care are acelasi model, si face exact la fel.

Am incercat sa-mi dau seama care parte de plastic e cu problema dar nu reusesc.

Exista vreo rezolvare la problema asta?

Se poate sa nu fie de vina plasticul?

#54
localintruder

localintruder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 491
  • Înscris: 01.04.2009
De vina e plasticul mai ales ca nu doar al tau face asa. Renumele Samsung la care te referi este justificat pentru alte game de produse precum plasmele sau monitoarele, nici intr-un caz nu exista acelasi renume pozitiv si pentru AC Samsung. De asta iti si plesneste plasticul fiindca e de slaba calitate. Din ce stiu, e o problema comuna aparatelor acestei marci. De asta e bine sa nu generalizam la toate produsele unui nume parerea buna pe care o avem despre acel brand.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate