![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
pentru ce plateste adsense cel mai mult?
Last Updated: Dec 16 2011 02:25, Started by
mafiott92
, Oct 28 2007 23:06
·
0

Posted 26 March 2008 - 22:27

Ma tu te-ai cam gandit la AdSense ca iti va aduce o suma mare de bani in scurt timp..ei bine, nu iti aduce. Ceea ce gastigi din AdSense este ceva asa suplimentar, nu un venit pe care sa pui baza - mai ales ca iti pot da ban in orice moment din motive stiute doar de ei. Cel mai bine este sa ai un produs propriu care sa il vinzi..nu te astepta sa iti dau idee ca daca as avea ceva bun as tine pentru mine. Iar la fel cand iti faci un site pentru Adsensuri trebuie sa ai un trafic foarte mare - cu cat ai traficul mai mare cu atat cresc sansele sa primesti click-uri. Per ansamblu, faza asta cu AdSense e o prostie. Din aceste motive nu mai stau eu de joaca cu siteuri mici de tot si vreau ceva putin mai maricel, poate sa lucram impreuna mai multe persoane sau sa punem bani si sa facem un MMORPG sau ceva care sa scoata profit dar...mai e ceva...cand va scoate profit o sa trebuiasca impartit la cam multe capete. Eu astept in continuare oferte de scripturi sau propuneri pentru siteuri. Ma puteti contacta si pe ym sau pe pv. |
Posted 15 December 2011 - 23:54

Nu stiu de ce dar cred ca visezi aiurea. Ceea ce vrei tu sa faci necesita multe cunostinte de programare, o echipa serioasa care sa fie aproape tot timpul "in priza", iar din cate imi dau seama tu esti un incepator. Se poate castiga pe adsense dar pe site-uri in engleza, nisate si cu trafic consistent.
|
Posted 16 December 2011 - 02:25

Nu stiu de ce dar cred ca visezi aiurea. Ceea ce vrei tu sa faci necesita multe cunostinte de programare, o echipa serioasa care sa fie aproape tot timpul "in priza", iar din cate imi dau seama tu esti un incepator. Se poate castiga pe adsense dar pe site-uri in engleza, nisate si cu trafic consistent. Sigur cum sa nu..... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users