Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

sunt incepator si am mari nedumeriri

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

durdulea

durdulea

New Member

• Grup: Members
sal , sunt nou pe forum . am 15 ani , 180 cm si cel mai rau 90 de kg . am incercat tot felul de diete si toate rahaturile posibile si tot n-am reusit sa dau jos burta
sau am dat 10 kg dar in 1 luna le-am pus la loc . acum vreau sa ma bag la sala si sa incerc sa inlocuiesc grasimea cu muschi . am fost la primul antrenament la un prieten dar luni ma duc la o sala calumea si vreau sa ma apuc serios de treaba. prietenul ala al meu practica haltere de ceva timp ( vreo 10 ani ) si mi-a recomandat sa beau multe lichide si daca chiar vreau sa iau ceva sa nu ma bag la proteine ci sa iau niste aminoacizi care cica nu ingrasa ci ajuta la topirea tesutului adipos si transformarea lui in tesut muscular . eu nu ma pricep si de aia va cer si voua parerea ... ar fi recomandat sa iau aminoacizi ? chiar au efectul asta ? pot interveni efecte secundare ?

oricum aveam de gand sa intreb un doctor sa vad cum sta treaba

Edited by durdulea, 26 October 2007 - 22:48.

El-Vis

El-Vis

Active Member

Ba, is niste prosti pe la sala care au impresia ca sunt genii daca iti zic "vezi ca nu faci bine!"  :death: :death:  
... Si la fel de genii se cred daca iti zic ca nu iei proteine ci sa iei aminoacizi  :death: :death:  - cu asta s-au dat de gol idiotii. Corpul tau oricum numai aminoacizi foloseste, proteinele din mancare sunt transformate in aminoacizi...

Edited by El-Vis, 26 October 2007 - 22:58.

durdulea

durdulea

New Member

as vrea daca se poate sa-mi raspunda cineva care a scapat de grasime mergand la sala . ce a folosit , program , ce a mancat ....

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postdurdulea, on Oct 26 2007, 23:37, said:

sal , sunt nou pe forum . am 15 ani , 180 cm si cel mai rau 90 de kg . am incercat tot felul de diete si toate rahaturile posibile si tot n-am reusit sa dau jos burta
sau am dat 10 kg dar in 1 luna le-am pus la loc . acum vreau sa ma bag la sala si sa incerc sa inlocuiesc grasimea cu muschi . am fost la primul antrenament la un prieten dar luni ma duc la o sala calumea si vreau sa ma apuc serios de treaba. prietenul ala al meu practica haltere de ceva timp ( vreo 10 ani ) si mi-a recomandat sa beau multe lichide si daca chiar vreau sa iau ceva sa nu ma bag la proteine ci sa iau niste aminoacizi care cica nu ingrasa ci ajuta la topirea tesutului adipos si transformarea lui in tesut muscular . eu nu ma pricep si de aia va cer si voua parerea ... ar fi recomandat sa iau aminoacizi ? chiar au efectul asta ? pot interveni efecte secundare ?

oricum aveam de gand sa intreb un doctor sa vad cum sta treaba
normal ca daca tii regim, dai jos, apoi te scapi in mancare pui la loc, tine tot timpu regim-semiregim!!! , cat despre proteine merg f bine, ele nu ingrase deloc, dar sa fie peste 70 % concentratie proteica, aminoacizi is prea scupi si trebe cantitati f mari, poti lua termogenice, pt ars grasimile mai usor , si toata treaba sta in regim!!!

durdulea

durdulea

New Member

View Postadi185, on Oct 27 2007, 07:58, said:

normal ca daca tii regim, dai jos, apoi te scapi in mancare pui la loc, tine tot timpu regim-semiregim!!! , cat despre proteine merg f bine, ele nu ingrase deloc, dar sa fie peste 70 % concentratie proteica, aminoacizi is prea scupi si trebe cantitati f mari, poti lua termogenice, pt ars grasimile mai usor , si toata treaba sta in regim!!!

si termogenicele au efecte secundare sau sunt perfect sigure ??? nu am auzit de asa ceva pana acum. a luat cineva ??

Rayden3000

Rayden3000

Member

Niciodata tesutul adipos nu se va transforma in tesut muscular, is doua tesuturi diferite.Eu zic sa iei proteine din zer, sau lapte, si un burner , l-carnitina , adica termogenice , care nu au efecte secundare.

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postdurdulea, on Oct 27 2007, 10:39, said:

si termogenicele au efecte secundare sau sunt perfect sigure ??? nu am auzit de asa ceva pana acum. a luat cineva ??
efecte secundare ca te agita si-ti cresc pulsu...eu nu le consider efecte secundare...:) momentan is la regim, iau unydine, hidroxicut, l-carnitina.... si doze destul de mari ..:) ....nu ai ce sa patesti de la ele

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

l-carnitina produci destula si nu ai nevoie de supliment. asta s-a aratat cu studii facute la o universitate din america. de restu nu stiu ce sa zic, da daca erau pastile magice...stia toata lumea de ele

eu n-am scazut prea mult in greutate de cand m-am apucat de sala, in schimb arat altfel (probabil muschii au luat locul grasimii), dar grasimea nu se transofrma in muschi, ea e arsa, iar muschii cresc separat.

hustler

hustler

New Member

deci...sa ma prezint...ma numesc tibi sunt din Brasov...anu asta merg pe 20 de ani....am facut sport de performanta vreo...7-8 ani, respectiv baschet (deci sunt inalt, aprox 2m) acuma...mai fac asa de placere...sala am mai fact acu 2 veri dar mi-a fost tarshala sa ma duc singur...acum, m-am apucat iara....de vreo sapt...am auzit atatea versiuni si poveshti ca m-au dat peste cap...pentru ca fiecare zice ceva...si isi sustine parerea cu argumente...treaba sta in felul urmator:
la inaltimea mea...am vreo...peste 90 de kg acuma...ideal ar fi...sa am sub 90 ...oricum nu vreau sa iau masa....vreau sa iau forme...intelegeti ce zic...adica...in nici un caz nu vreau si nu imi permit sa trec suta de kg...am inceput sa lucrez grupe de mushci care merg impreuna la un antrenament cum ar fi : spate cu bicepsi sau piept cu tricepsi sau umeri cu trapez si bineinteles picioare si dupa fiecare antrenament bag sauna...nu prea ma duc mai mult de 4 ori pe saptamana adica...pana acum nu am fost niciodata:) si nici nu fortez
Revenind , banuiesc ca ceea ce vreau eu se numeste definire si am inteles de la altii ca pentru definire faci multe repetari cu greutate acceptabila si pentru masa se fac repetari mai putine cu greutate mai mare? acuma imi explicati voi...
In al doilea rand nu vreau sa iau suplimente si nici sa imi schimb regimul alimentar...eu nu mananc zaharuri si nu mananc dupa 6 seara...si rar tin mai mult de 3 mese pe zi... daca ma apuc sa mananc de 4-5 ori pe zi cum am vzt la altii cand ma voi lasa de sala sau nu voi mai face miscare ma voi ingrasa si totul va fi in zadar plus ca imi va fi foarte greu sa imi schimb obiceiurile alimentare...asa ca vorbind de la baieti la baieti....vreau definire fara suplimente si fara sa bag mancare multa in mn...aaaa si am uitat sa va zic ca ies la alergat cam de 4 ori pe saptamana cate....10-12 km...:D sper ca ma puteti ajuta...;) ciao:)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate