Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie masina noua 40-45k...

Antena CB PNI LED 850 rabatabila,...

Operation Fortune(2023)

Cutie de viteze manuala schimbata
 Sofer pe ambulanta

Cum lipesc o lustra pe beton? Cum...

Achiziție boxa portabila sau...

Pareri despre DS 923+? Procesor R...
 Samsung Galaxy S10 probleme DNS

Extravalerianic și tiroidita...

Trigliceride ușor scazute - ...

Problema internet DIGI - zte zxhn...
 Suport umbrele 80 - 100 cm

Eroare calculator - Releu bujii O...

Plane (2023)

Nesimtire si/sau incompetenta?
 

Intrebare

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
xtreme

xtreme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.07.2004
Poate e cam ciudat ceea ce vreau sa stiu dar....
Se poate ca din sursa calc(400W) sa alimentez un amplif audio? Imi pun calculatorul in vreun fel in pericol daca fac asta?

Va multumesc anticipat!!!

#2
max34

max34

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 02.07.2004
Mai daca in timpul ce functioneaza amplificatorul se reseteaza coputerul inseamna aca nu face fata sursa si nu prea e recomandat ca o sa faci varza HDD-ul

#3
xtreme

xtreme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.07.2004
Cred ca nu m-ai inteles :D
Nu am facut asta inca.Ma gandeam daca ar merge.Mersi pt raspuns.
Deci daca incerc si-mi ia restart nu e bine....

Mersi mult!!!

#4
xtreme

xtreme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.07.2004
Si daca nu ia nici un restart e totul ok?

#5
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
ce sistem ai? ce proc, cate unitati optice, HDD-uri, placi PCI, etc... )?
ce consum de curent are ampliful?

#6
xtreme

xtreme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.07.2004
Mersi mult worm!
Sper sa te pot ajuta si eu cu ceva!
Bafta! Ai grija de tine!

#7
iuli_T

iuli_T

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.07.2004
poti sa pui ma , da sa nu fie de putere prea mare pt ca iti consuma din curent , si asa cum ti-au zis si baietii mai sus, se va reseta atunci cand consumul va trece de 400W (satie +calculator):) poti sa pui si o statie de 50W :) da sa nu o dai la maxim decat cand vrei sa dai" turn off computer" :)

#8
xtreme

xtreme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.07.2004
una de 40W merge la maxim?

#9
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003
cu o sursa de 400W cam da, depinde acum de ce ai in lada. Daca ai nspe harduri si x cdroame nu va merge.

#10
xtreme

xtreme

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 09.07.2004
Am incercat si merge! spre uimirea mea....
Mersi mult baietzi!!! :oK:  :oK:  :oK:

#11
ghio

ghio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 25.07.2004
Auziti, mai baieti, voi ati vazut ce este intr-o sursa de "400w"?
Nu degeaba pun in ghilimele...Nu tot ce scrie pe eticheta trebuie sa si credeti!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate